- 18 Temmuz 2014
- 6
- 2
- 3
- Konu Sahibi BalBademmm
-
11 yaş mı nasıl yaniben kadınlardada böyle bişey olduğunu ilk kez 17 yaşında falanken öğrendim sanırım bende bi problem var onuda izlediğim yabancı dizide farketmiştim :26: valla diğer sorunlarını bilemem adetinin erken olması vs ama çok erken ve gereksiz değil mi yani ben tasvip etmedim :26:
Yavrucum yaptiginin ergenlige girmekle alakasi yok. Yiyorsunuz fast foodlari, hormonu basiyosunuz bedene, erkenden ergenlige giriyorsunuz... yemeyin sunlari...
Tatlim cinsel istek arzu gayet dogal ihtiyaclar bundan utanmamalisin yemek icmek kadar dogal ayrica o yasta kuvvet muhtemel kendini tanimaya calismissindir ... ergenlik regli donemi kisiden kisiye degisir erken girmis olabilirsin ve bu sebeple gelisimin yavaslamis olabilir yasitlarindan boyun cok kisa ise endokrin uzmanins gozukebilirsin hormon testleri vs... kontroller yaptirabilirsin... ailede en gec ben regl oldum 18 yasina girerken oldu bende buna takilmistimcinsellik ocu degil bol bol makale oku internetten kendini sev utanma sevgiler :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen çok okudum zaten utanmıyorum ama sonradan çok pişman oldum sanki o ergenliüğe girmeme sebep oldu diye düşünerekten ve belirterek bir daha söylüyorum arkadaşlar çokcuktum bilmeden yaptım hatta dünyada bunu yapan tek sorunlu insanım demiştim (o zamanlar aklıma araştırmak gelmiyodu tabi) tam 2 yıl sonra öğrendim bunu adı varmış ve herkes yapıyormuş bende istemezdim bunla tanışmak kazayla oldu desem yeridir beni buldu 11 yaşımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?