tebrikler sakın kilo alma süper gözüküyorsun .
çok teşekkürler boyum 1.60 :) kendımı hıc kasmadan verdım arkdlsr yapacagınız en ufak sey bıle kılo vermenıze yardımcı oluyor grcekten:) kesınlıkle hcbır dıyet yontemı denemedım kısmayı denedım sadce. pızzada yedım cıkolatada ama hergun yemeedım 2 haftada bır falan ve dozu asmadan yedım ekmegı cok az yedım kısar gıbı kola tamamen kestm cıps fln kestm bn sadece zararlı abur cuburu kestım spor olarakda evde gunde 20 dk mekık hareketllerı yaptım bol su tukettım hıc bır zaman ac kalmadım herseyden yedım ama az olarak :)
çok iyi olmuşsun sağlıklı bir şekilde de vermişsin tebrikler bir daha o sağlıksız şeyleri hayatına sokma lütfen süperrrrrrrrrrrrrçok teşekkürler boyum 1.60 :) kendımı hıc kasmadan verdım arkdlsr yapacagınız en ufak sey bıle kılo vermenıze yardımcı oluyor grcekten:) kesınlıkle hcbır dıyet yontemı denemedım kısmayı denedım sadce. pızzada yedım cıkolatada ama hergun yemeedım 2 haftada bır falan ve dozu asmadan yedım ekmegı cok az yedım kısar gıbı kola tamamen kestm cıps fln kestm bn sadece zararlı abur cuburu kestım spor olarakda evde gunde 20 dk mekık hareketllerı yaptım bol su tukettım hıc bır zaman ac kalmadım herseyden yedım ama az olarak :)
tebrik ederim ne kadar zamanda verdiniz peki onu da söyleseniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?