• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

72 saat geçerli doğum kontrol ilacı

Asdfghjkkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2022
1
0
1
28
Arkadaşlar merhaba bu hafta düğünüm olacak yaklaşık 1 aydır kadın doğum randevusu bulamadım bu yüzden bi doğum konrol ilacınada başlayamadım fakat 72 saat koruyan ücreti daha yüksek doğum kontrol ilacı buldum eczacıda önerdi ama aranızda kullanan bilgisi olan var mı gebe kalmak istemiyorum hemen hazır değilim korktum ve kimse yok sorabileceğim yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim 💐

Araştırınca ertesi gün hapı çıkıyor, 72 saat içinde alınması gerektiği için. Eczacı konuyu karıştırmış olabilir mi? 🤔

Arkadaşlar merhaba bu hafta düğünüm olacak yaklaşık 1 aydır kadın doğum randevusu bulamadım bu yüzden bi doğum konrol ilacınada başlayamadım fakat 72 saat koruyan ücreti daha yüksek doğum kontrol ilacı buldum eczacıda önerdi ama aranızda kullanan bilgisi olan var mı gebe kalmak istemiyorum hemen hazır değilim korktum ve kimse yok sorabileceğim yardımınıza ihtiyacım var şimdiden çok teşekkür ederim 💐
Öyle bir doğum kontrol ilacı yok. Ertesi gün hapıdır o olsa olsa.

Back
X