Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeğenim Eylül de 66 aylık olacak anaokuluna gidecek. 1. sınıfa bile başlayabiliyor. Ayı büyük olduğu için mi soruyorsunuz gidebilir mi diyeDiğer yerde soruma kimse cevap vermediği için buraya açmak zorunda kaldım. Oğlum ağustosta 72 aylık olacak. Bu ayda anaokuluna gidebilir mi? Cevap icin tesekkur ederim.
69 aylık çocuğu anaokuluna verebilirler tabii.Cevaplar için çok teşekkür ederim. Amcasının oğlu anaokuluna gidecek bu sene. O oglumdan üç ay kadar küçük. (O gidebilir mi bilmiyorum 69 oluyor sanirim) oğlum kayıt zamanı 72 aylık oluyor. Eylülde 73. Çok özendi. Beraber gideriz diye hayaller kurdu ama demek ki birinci sınıf fikrine alıştırmak gerekiyor artık.
Evet. Ben 68 ay konusunu hiç dusunmemistim. Küçük bir bebeğimde var. Onunla gitti kafa sanırım. Şimdi de direk baslatmam gerekiyor.69 aylık çocuğu anaokuluna verebilirler tabii.
Burada ilginç olan,siz çocuğunuzu hiç anaokuluna yollamadan 1.sınıfa mı yollayacaksınız anlayamadım.
E kuzeniyle zaman geçirsin diye bir sonraki sene neden sınıfın en büyüğü olsun ki?Cevaplar için çok teşekkür ederim. Amcasının oğlu anaokuluna gidecek bu sene. O oglumdan üç ay kadar küçük. (O gidebilir mi bilmiyorum 69 oluyor sanirim) oğlum kayıt zamanı 72 aylık oluyor. Eylülde 73. Çok özendi. Beraber gideriz diye hayaller kurdu ama demek ki birinci sınıf fikrine alıştırmak gerekiyor artık.
Ama çok kötü bu,çocuk herkesten geride başlayacak şu an. Okul öncesi yayınlardan alıp bu yaz evde bir şeyler gösterin bence çocuğa. El becerileri ne durumda? Kesme yapıştırma falan,renkler,rakamlar,temel olacak şekilde harfler ne durumda? Kalem tutma,boyama becerileri için okul öncesi eğitim çok önemli.Artık çoğu çocuk bunları anaokulunda öğrenip ilkokula öyle başlıyor.Evet. Ben 68 ay konusunu hiç dusunmemistim. Küçük bir bebeğimde var. Onunla gitti kafa sanırım. Şimdi de direk baslatmam gerekiyor.
Aaa anaokuluna gitmemiş mi?Ama çok kötü bu,çocuk herkesten geride başlayacak şu an. Okul öncesi yayınlardan alıp bu yaz evde bir şeyler gösterin bence çocuğa. El becerileri ne durumda? Kesme yapıştırma falan,renkler,rakamlar,temel olacak şekilde harfler ne durumda? Kalem tutma,boyama becerileri için okul öncesi eğitim çok önemli.Artık çoğu çocuk bunları anaokulunda öğrenip ilkokula öyle başlıyor.