Ohh yandan yandanAz kaldı Songül’üm dayanPazartesi bıraktırırlar rahat bir nefes alırsın
ortak noktamız bende çok severim çiçekleri ağaçlarısenin günaydın mesajlarını hep çok keyifli okuyorum
Eki Görüntüle 2765903
Songül’üm bence selluka çok güzel bir fikir yanına mor salkım falanda olsa begonvilim var demiştin beyazı yoksa morun yanına çok güzel olur
Onbiray çiçeği yarı gölge sever sanırım
sıklamen gölgede çok güzel olur
Kozmos yıldız çiçeği, aynı Sefa
Küpeli çiçeği, aslanağzı, kaktüs, papatya hatta şu büyük boy margarita papatyalar efsane duruyor ve çok yıllık bir bitki
Bahçenin resmini atarsan bir ara üstünde düşünürüz balım
Balım afiyet olsunben karışık kabak kapya biber patlıcan bazen havuç ızgara yapıp yanına naneli yoğurtla yiyorum tavsiye ederim nefis oluyor
Balım çok tatlım en tatlım hiç elini korkak alıştırma içinden gelince yaz bir şiir çok yeteneklisiniz
Fırını denedim Boncuğum
bende seviyorum canımafiyet olsun çok güzel görünüyordu
Çok sevindim canım ben teşekkür ederim güzel bir liste fakat en güzeli hep birlikte yapmamız
Bugün menün çok az geldi bana canım kanat çok tercih edilmeyen birşey yağlı
Afiyet olsun Aslım arada ekstra yine öğle menüsünü yapsan çok olmazmış
Sardunya ya ne dersin balım ya da kaktüs
Sen sevimli kardeş olursun ki
Afiyet olsun
böyle istismara can kurban
Ben başından konfetiler atayım yoluna pırlantalar zümrütler yağkutlar mücevherler sereyim Sudemim
Ben mesajlarını okurken gülmekten eriyorum özellikle sen enerjim ve civcivim çok güldürüyorsunuz beniOhh yandan yandan
Böyle güzel sözler ediyorsun
İçimin yağları eriyore
ahaha çok tatlısın ki senİçimden geldi balım
Sahte sahte hitaplari sevmiyorum
İçimden gelince de samimi değilsem izin istiyorum
Çok güzel kesin vereceksin sen bu sınavıahaha çok tatlısın ki sen
bugünlük bu kadar ders yeter demi. çok çalıştım üç saatten fazla çalıştım
Çok güzel kesin vereceksin sen bu sınavı z
Sınava kadar devam et canım en iyisini yapıyorsuninşallah canım ya
şu tempoyu yakalamak bir ay sürdü. eğer bı daha koparsam toplayamam
sen nasılsın
Sınava kadar devam et canım en iyisini yapıyorsun
Bende yoğun çalışıyorum bu ara biraz sıkıldım bu anlamda
Şamdanım En çok koronadan sıkıldık çok doğru maalesefbizim işler de öyle canım yaözelde miydin sen.
pandemiden dolayı mesai kısaldı ya. yetişmiyo işler cildircaz yakında. hep öteleye öteleye gidiyoruz.
şu hastalık bı bitseydi. normal hayata bı donseydik
Şamdanım En çok koronadan sıkıldık çok doğru maalesefBenim korkum bir kaç yıl daha sürmesi
Mekik etkisi diye ben boşuna demiyorumBen mesajlarını okurken gülmekten eriyorum özellikle sen enerjim ve civcivim çok güldürüyorsunuz beni
Eferimahaha çok tatlısın ki sen
bugünlük bu kadar ders yeter demi. çok çalıştım üç saatten fazla çalıştım
Ooo balımFırını denedim Boncuğum
Değişik şeyler peşindeyim
Bak böyle oldu, resmini atayım.
Tadı da yağsız tuzsuz bile güzel oldu yoksa ben mi çok acıktımm
Geçmiş olsunSorma canim.bu ara Allah tan cok buyuk bi skinti yok ama ne hikmetse bitmeyen bi stres suruyo... Anne olmak hakikaten icinde surekli kiprasmali ha bisey oldu ha olacak
Ya ne güzelsonngulen Songül Balım, bizim bahçede de borazan çiçeği var. Tavsiye ederim. Çok güzel duruyor. Benim çalışkan oğlum, gölgesinde ders yapıyor.
Eki Görüntüle 2766021
Allahim inanmıyorum yeminle sen soylemesen hic farkinda değilimDersi çalışan Şamdan ama ben kabul edebilirimiyi dileklerini
Sonuçta o da bir çiçek
Bende bir çiçek
Adımızı karıştırsan ne olacak
Haha midem bulanirdi cikiletadan o zamanlarCikileta aşkıdır dedik
Çikileta istismarı çıktı
Boşuna dememiş psikologlar çocukluğuna inmek lazım diye
Cok sey iste olumla olur. Gayet de normal seyler. Hepimizin dumdüz inceden kaslari görünen(cirkin olanlardan degil) bi karnimiz olacakallarımmmm
Bugün Ne Yaptım?
Bol bol adım attım ve bugün plank çalıştım. Bu göbişi en yakın zamanda eritmek istiyorum. Dümdüz bir karın istiyorum. Çok şey mi istiyorum
Eki Görüntüle 2766333
Özlemisiz seni canim benim insallah bi an önce isleriniz yoluna girer daha cok gelirsin❤Az kaldı Songül’üm dayanPazartesi bıraktırırlar rahat bir nefes alırsın
ortak noktamız bende çok severim çiçekleri ağaçlarısenin günaydın mesajlarını hep çok keyifli okuyorum
Eki Görüntüle 2765903
Songül’üm bence selluka çok güzel bir fikir yanına mor salkım falanda olsa begonvilim var demiştin beyazı yoksa morun yanına çok güzel olur
Onbiray çiçeği yarı gölge sever sanırım
sıklamen gölgede çok güzel olur
Kozmos yıldız çiçeği, aynı Sefa
Küpeli çiçeği, aslanağzı, kaktüs, papatya hatta şu büyük boy margarita papatyalar efsane duruyor ve çok yıllık bir bitki
Bahçenin resmini atarsan bir ara üstünde düşünürüz balım
Balım afiyet olsunben karışık kabak kapya biber patlıcan bazen havuç ızgara yapıp yanına naneli yoğurtla yiyorum tavsiye ederim nefis oluyor
Balım çok tatlım en tatlım hiç elini korkak alıştırma içinden gelince yaz bir şiir çok yeteneklisiniz
Fırını denedim Boncuğum
bende seviyorum canımafiyet olsun çok güzel görünüyordu
Çok sevindim canım ben teşekkür ederim güzel bir liste fakat en güzeli hep birlikte yapmamız
Bugün menün çok az geldi bana canım kanat çok tercih edilmeyen birşey yağlı
Afiyet olsun Aslım arada ekstra yine öğle menüsünü yapsan çok olmazmış
Sardunya ya ne dersin balım ya da kaktüs
Sen sevimli kardeş olursun ki
Afiyet olsun
böyle istismara can kurban
Ben başından konfetiler atayım yoluna pırlantalar zümrütler yağkutlar mücevherler sereyim Sudemim
Sagolasin canimOoo balımafiyet olsun
Geçmiş olsun
Ya ne güzel
Harika canımNego sana borçlarımı ödedim umarım
Ama içimde bir ses nego bugün 10-12 bin yapti diyo
Çünkü 23.45 de uyumamış kk da idin
Senin için 21 den önce 6 bin attimkalanı 23.58 e kadar
Eki Görüntüle 2766370
Felicio sporum balım
Ooo çalışkan bal arısı arıGünaydın kızlar
Cayi koymaya gidiyorum sonra biraz calisayim 2 gündür cok tembellik yaptim.
Tamam canım sen ev işiyle daha çok kalori yakıyorsun zatenHarika canım6800 de kaldı sanırım.
Dinlendim açıkcası akşam artık yürümedim
Erken kalkmaya alışır,vazgeçemezmişsin birdeGünaydın
Erken den kalktım
Kahvaltım hazır
Çamaşırlar yıkanıyor
Sirkeli suyumu , limonlu suyumu içtim
Nego aferim bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?