Senin yetiştiğin bahçeler,
başka bahçedir Çiçeğim
Orada herşey olabilirsin
Yalnız Civcivi karıştırmayalım sıkıntı büyük olabilir
Belki sen Sümbülsündür, olursun Mor Menekşe
Ayy canımsın
Allah zihin açıklığı versin
Kayısılı form çayı yaptım
Bir yandan içmece ,arada kalkıp adım atmaca , koşmaca,bı de dizi izlemece
Ben de en küçüktümHa ha
Küçükken o kişi bendim
Ablam 6 yaş büyük
Ağlardı garip
Ben senin anan miyim bırak peşimi derdi
O senin tatliligin ballNego duymasın
Çeker saçını başını
Dantelli mantelli
Sen bu kadar tatlı olmak zorunda mısın
Teesüf ederim orkide lale Allah ne verdiyse canlandirirdim bahçeyi ama siz kaybettinizSenin yetiştiğin bahçeler,
başka bahçedir Çiçeğim
Orada herşey olabilirsin
Yalnız Civcivi karıştırmayalım sıkıntı büyük olabilir
Belki sen Sümbülsündür, olursun Mor Menekşe
Ya işteahahaha benden daha yogunsun sudem. ben de kendimi yoğun sanardimmasallah sana
Ne guzel ders calisiyosun yarin sabah erkenden ben de caliscamAyy canımsın
Ya işte
10 parmağında 10 marifet diye boşa dememişler
Ablaya bak heleBen de en küçüktümama bi zararim yoktu kiz usluydum ben. ablam psikopati bana zorla cikileta yedirirdi ne alakaysa
O senin tatliligin ball
Teesüf ederim orkide lale Allah ne verdiyse canlandirirdim bahçeyi ama siz kaybettinizortanca gorunumlu menekseler falan
Sana da öğretirim balımöyle valla 10 parmağa 20 marifet sigdirmissin
Dersi çalışan Şamdan ama ben kabul edebilirimNe guzel ders calisiyosun yarin sabah erkenden ben de caliscammasallah sana Allah zihin aciklgi versin
Sana da öğretirim balım
Sana da balım diyebilir miyim Şamdan im
İçimden geldi balımtabiki
bal
kaymak
fındık
fıstık
çiçek
böcek
hepsi kabulüm sudem
Cikileta aşkıdır dedikBen de en küçüktümama bi zararim yoktu kiz usluydum ben. ablam psikopati bana zorla cikileta yedirirdi ne alakaysa
O senin tatliligin ball
Teesüf ederim orkide lale Allah ne verdiyse canlandirirdim bahçeyi ama siz kaybettinizortanca gorunumlu menekseler falan
Dondurma ne olacakCikileta aşkıdır dedik
Çikileta istismarı çıktı
Boşuna dememiş psikologlar çocukluğuna inmek lazım diye
Az kaldı Songül’üm dayanCanım çok geçmiş olsun, doktora gitmekle en iyisini yapmışsınız.
Yıpratma kendini lütfen, tükürükteki bazı enzimler yaraları iyileştirme konusunda çok başarılıymış canım, eminim çok kısa sürede toparlanacaktır. Bu süreçte ağzına yabancı madde sokmamasına dikkat edin, hem yaraya zarar vermesin hem de mikrop kapmasın diye. Umarım bugün daha iyidir yavrucuk.
Dün ben de köfte menüsünü uyguladım canım, menü paylaşamadım ama uyum tamdı.
Boğazım çok şükür iyi canım ama ilaçlar dengemi bozuyor. Hem tuhaf bir ağrı çektim hem de çok gergin agresif biri oldum. Pazartesi günü kontrol var balım.
Evet erguvan pembe ağacı farklı aslında,çiçeğinin şrkli benziyor, bizde erguvanda derlerdi öyle kalmış dilimde
Songül’üm bence selluka çok güzel bir fikir yanına mor salkım falanda olsa begonvilim var demiştin beyazı yoksa morun yanına çok güzel olurBen de bahçe duvarlarıma ve üst balkondan alt balkona doğru bu sarmaşıktan dikmeyi düşünüyorum. Adı selluka, diğer adı da izmir sarmaşığı. çok güzel değil mi
Onbiray çiçeği yarı gölge sever sanırımNegom böyle bildiğin güzel, bahcede yetişecek dayanıklı çiçekler varsa yazarsan sevinirim. Baharda ekmeyi düşünüyorum ama çiçek bilgim çok iyi değil malesef.
Balım afiyet olsunWuuuu
Bugün dopingi damardan verdin Leylam
İçim bir hoş oluyor yine
Bak aşkın bana neler neler yaptırıyor
Tost makinesinde yağsız kabak pişirmeyi deniyorum
Kızarmış gibi olur mu acaba çok sulanmadan
Balım çok tatlım en tatlım hiç elini korkak alıştırma içinden gelince yaz bir şiir çok yeteneklisinizBalımLeyla'm
Sana olan hasretimden ne gecem ne gündüzüm belli
Adına akrostiş ler yazicam ama korkuyorummazallah 100-200 gram ödem olursun diye
Seni çok seviyorum tabikisi
İşlerini hızlıca bitir yoksa yüreğim dayanamıyor hasretine
bende seviyorum canımFırını denedim Boncuğum
Değişik şeyler peşindeyim
Bak böyle oldu, resmini atayım.
Tadı da yağsız tuzsuz bile güzel oldu yoksa ben mi çok acıktımm
Çok sevindim canım ben teşekkür ederim güzel bir liste fakat en güzeli hep birlikte yapmamızFelicio kuzum bu liste icin teşekkür ederim sana ara öğünleri cok iyi geldi bana. Özellikle hurma badem ikilisi sindirim sistemime acayip etki etti. Bagirsaklarim bayagi hizli calisiyo pazartesiden beri
Meger hurma bana bayagi iyi geliyomus.
Bugün menün çok az geldi bana canım kanat çok tercih edilmeyen birşey yağlıSabah:
1 kase sutlu granola
2 ceviz
Ogle:
Kinoali kraker diye bisey aldim 5-6 tane ondan yedim
Hindistaj cevizli turk kahve
Aksam:
6 tavuk kanat
1 kase lahana salatasi
30 dk tabata
40 dk yuruyus
Afiyet olsun Aslım arada ekstra yine öğle menüsünü yapsan çok olmazmışBallarım
Bugün Ne Yedim?
09.00 2 bardak ılık su
10.45 1 yk yulaf ezmesi ile 2 yumurta karışımından omlet, 1 domates, 3 ceviz, 1 yeşil elma
18.45 Haşlanmış tavuk , yeşil salata ve ayran
3 litre su
Sardunya ya ne dersin balım ya da kaktüsBalım böyle giderse evi küçültmek yerine bahçeyi büyüteceksin
Bende çiçekleri uzun süre dökülmeyen, yaz kış yeşil olan, birde güzel kokan çiçekleri seviyorum. Öyle bir çiçek var mı onu da bilmiyorum
Evet, çiçeklerden beklentimin fazla olduğu doğrudur
Sen sevimli kardeş olursun kiTamam bundan sonra ben de sol elimle
Ablasi ne yapsa onu yapan gıcık kardes style
Afiyet olsunAyy canımsın
Cikileta aşkıdır dedik
Çikileta istismarı çıktı
Boşuna dememiş psikologlar çocukluğuna inmek lazım diye
Ben başından konfetiler atayım yoluna pırlantalar zümrütler yağkutlar mücevherler sereyim Sudemim
Yaparsın ki senBallarımmmm
Bugün Ne Yaptım?
Bol bol adım attım ve bugün plank çalıştım. Bu göbişi en yakın zamanda eritmek istiyorum. Dümdüz bir karın istiyorum. Çok şey mi istiyorum
Eki Görüntüle 2766333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?