70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

Ben islamadan yapiyorum aslinda canim iyi ettin afiyet olsun baya tok tutuyo o yonden icin musterih olsun ve tadi guzel
Tarifte öyle yazıyordu canım,umarım güzel olur çok acıktım
Orkide bakımı çok farklı canım,youtube da çok güzel videolar vat baksana
Civcivimin kafa yandı bence o kadar çok çiçekten bahsettik ve civciv çiçeklere o kadar yabancı ki
Öğreticem ben ona

O bemde de oluyo migremim tutuyo cok ac kaldimmi

Civcivim geçmişten geliyor hemen şuraları temizleyip paklayayım
Yetiş kuşum sende çayı koy kızlar gelmeden
Ben geldim ama geciktim biraz balım, çay sogumustur şimdiye
Evet kizlar kahvalti yapildi bugun supurmece silmece dun arkadasin dogum gunu vardo aksam pasta yemeden geldim bozuldular ama yemedim kendimle gurur duyuyorum
Duymalisin bence de

Ayy maşallahh canım çok güzeller
Ne zamandır sende bunlar?Bakımı için neler yapıyorsun?Menekşe için tövbeliydim aslında ama son kez deniyeyim dedim.Eşim a101 şubelerini gezmişti onlar için şimdilik iyi ama tomurcukları kurudu gibi,küstüler yine sanırım:/

Civcivimin kafa yandı bence o kadar çok çiçekten bahsettik ve civciv çiçeklere o kadar yabancı ki
O ciceklerin hepsi benim olcak gorceksiniz vurcam kirbaci vrucam kirbaci
Saricivcivcikcik ay sorma cok zor oldu ama yaptim bana kisaca tabat de bebegim genc kizlarin yedwk sevgilisi
Tamam senin adin tabat
Tarifte öyle yazıyordu canım,umarım güzel olur çok acıktım

Orkide bakımı çok farklı canım,youtube da çok güzel videolar vat baksana

Öğreticem ben ona
Youtubedan evet bakayim hic aklima gelmedi. Ögret bene
Ooo kahve arika ellerine saglik sudem balim
Saricivcivcikcik canım bizde genelin oğlan canım

Bir tek kk birinci noteri dan emin değilim

Sanki oğlan diye anımsıyorum
Bakalim benden civciv cikacak kus cikacak ne cikacak

sonngulen canim robot supurgeyi siparis verdim arastirdim yine xiaomi mop pro da kararlıydım ama sonra baktim üstüne guncel modeller cikmis. Viomi v3 aldim ben de. Daha dogrusu esim arastirmis viomi yi bulmus cekim gucu falan daha yuksek digerine göre. Bilgi ver demistin diye söyluyum dedim deneyince yine söylerim.

Benimki beklemeye kaldı şimdilik canım, sen kullanınca da yaz bana. İnşallah çok memnun kalırsın balım, mutlaka yorumunu bekliyorum

Ortanca
4500 adımdayım bu arada
773 daha
Sende kız anası olma potansiyeli var gibi
Bakalım bekleyip göreceğiz

Hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…