Tarifte öyle yazıyordu canım,umarım güzel olur çok acıktımBen islamadan yapiyorum aslinda canim iyi ettin afiyet olsun baya tok tutuyo o yonden icin musterih olsun ve tadi guzel
Orkide bakımı çok farklı canım,youtube da çok güzel videolar vat baksanaBilmiyorum canim bu ara bas agrisi musallat oldu bide
Keske babam dondurmaci olaydi tükkanda dondurma bırakmazdım
Ben hem üretmeyi hem yemeyi severim. lisansta tez konum dondurmayi yeni bi özellikle üretip sonra lab analizlerini yapmaktı hunharca yedim diyim sen anla
anaa öylr asprin falan da mi veriliyo bunlara. Benimkine de gerekir mi? Orkideye.
Googledan baktigima benziyo olabilir
Sudem balim senin minnak kac yasindaydi?
Haydaa ben bunlari da cok begendim amaayy cok tatlilar ya bu da favorim hepsi benim bebeklerim bundan sonra
Saat cok gec oldu enercim bence herkes icmistir çayını gel sunu ara öğün hurma türk kahvesi yapalim
Öğreticem ben onaCivcivimin kafa yandı benceo kadar çok çiçekten bahsettik ve civciv çiçeklere o kadar yabancı ki
Ballar ya bana da chialı tarifler önerin
O bemde de oluyo migremim tutuyo cok ac kaldimmiAma ben 2 aydir falan sürekli diyet halindeyim bu kadar sıkı degildi tabi ondan mi acabacanimi sıkmaya basladi by ağrı surekli var alttan alttan. Annemde tansiyon var bende de mi var nedir anlamadim.
O zaman sudem balimin minnak(oglu muydu) oglu icin bi şarkı;
Hele minnos minnos minnos hele hele minnos minnos minnos
Ben geldim ama geciktim biraz balım, çay sogumustur şimdiyeCivcivim geçmişten geliyor hemen şuraları temizleyip paklayayım
Yetiş kuşum sende çayı koy kızlar gelmeden
Duymalisin bence deEvet kizlar kahvalti yapildi bugun supurmece silmece dun arkadasin dogum gunu vardo aksam pasta yemeden geldim bozuldular ama yemedimkendimle gurur duyuyorum
Ben bunu yapmistim canim bi bakabiliesin belki begenirsn
OrtancaYemekler hazır kahve zamani buyrun
Köpüğü az oldu biraz idare ediverin
Eki Görüntüle 2765202
Nego çiçeklerin kraliçesi fincanda çiçek varmış
Algıda seçicilik dün bahsi geçen hangi çiçek
Aydınlat bizi
Ayy maşallahh canım çok güzeller
O ciceklerin hepsi benim olcak gorceksiniz vurcam kirbaci vrucam kirbaciCivcivimin kafa yandı benceo kadar çok çiçekten bahsettik ve civciv çiçeklere o kadar yabancı ki
Youtubedan evet bakayim hic aklima gelmedi. Ögret beneTarifte öyle yazıyordu canım,umarım güzel olur çok acıktım
Orkide bakımı çok farklı canım,youtube da çok güzel videolar vat baksana
Öğreticem ben ona
Ooo kahve arikaYemekler hazır kahve zamani buyrun
Köpüğü az oldu biraz idare ediverin
Eki Görüntüle 2765202
Nego çiçeklerin kraliçesi fincanda çiçek varmış
Algıda seçicilik dün bahsi geçen hangi çiçek
Aydınlat bizi
Bakalim benden civciv cikacak kus cikacak ne cikacakSaricivcivcikcik canım bizde genelin oğlan canım
Bir tekkk birinci noteri dan emin değilim
Sanki oğlan diye anımsıyorum
Benimki beklemeye kaldı şimdilik canım, sen kullanınca da yaz bana. İnşallah çok memnun kalırsın balım, mutlaka yorumunu bekliyorumsonngulen canim robot supurgeyi siparis verdim arastirdim yine xiaomi mop pro da kararlıydım ama sonra baktim üstüne guncel modeller cikmis. Viomi v3 aldim ben de. Daha dogrusu esim arastirmis viomi yi bulmus cekim gucu falan daha yuksek digerine göre. Bilgi ver demistin diye söyluyum dedim deneyince yine söylerim.
773 dahaOrtanca
4500 adımdayım bu arada
Sende kız anası olma potansiyeli var gibiO ciceklerin hepsi benim olcak gorceksiniz vurcam kirbaci vrucam kirbaci
Saricivcivcikcik ay sorma cok zor oldu ama yaptim bana kisaca tabat de bebegim genc kizlarin yedwk sevgilisi
Tamam senin adin tabat
Youtubedan evet bakayim hic aklima gelmedi. Ögret bene
Ooo kahve arikaellerine saglik sudem balim
Bakalim benden civciv cikacak kus cikacak ne cikacak
Hayirlisi olsun bakalım canim773 daha
Sende kız anası olma potansiyeli var gibi
Bakalım bekleyip göreceğiz
Hayırlı olsun canımsonngulen canim robot supurgeyi siparis verdim arastirdim yine xiaomi mop pro da kararlıydım ama sonra baktim üstüne guncel modeller cikmis. Viomi v3 aldim ben de. Daha dogrusu esim arastirmis viomi yi bulmus cekim gucu falan daha yuksek digerine göre. Bilgi ver demistin diye söyluyum dedim deneyince yine söylerim.
Sag ol negomHayırlı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?