Enerjim güzel balım tamam bu hafta 1,5 kg ver 1 tane ye ama Tartıdan sonra3 kiloya 1 tane az be Leylam
Gel şunu tatlıya bağlayalım 1e 1
Gel etme Leylam düşürme beni müşküle![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Nerd face :nerd: 🤓](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f913.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Enerjim güzel balım tamam bu hafta 1,5 kg ver 1 tane ye ama Tartıdan sonra3 kiloya 1 tane az be Leylam
Gel şunu tatlıya bağlayalım 1e 1
Gel etme Leylam düşürme beni müşküle![]()
Kendi kendimin canını çektirdimKapari dediğim kapya biber mı kırmızı olan yarın ki kahvaltı menüsünde olan![]()
İyi geceler Songül balımCankuşlar ben yatıyorum, hepinizi çok öpüyorumiyi geceler, Allah rahatlık versin.
Aaa sen dene cevherler var öyle LeylaAvokado tost yap balım poşe yumurta ile efsane oluyor![]()
Esmer bulgur ile yapıyorum ben çok güzel oluyorBalım hoşgeldin, işlerin mi coktu.
Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel
Evet canım güzel meyvelerimiz var maşallah. Senin gibi tavuk göğüslü olanı da yapıyorum ama yine süzme yoğurtla o da enfes oluyor.
4 kardeş çok ya, hele de benim ailem gibi ailelere, ben hep iki hayali kurdum ama ben de senin gibi birde kaldım
Bu cumartesi tartıdan sonra bol yeşillikli bir kısır iyi gider sanırım![]()
Sen referans verdin sevdin se denerim balımCanım denemekte fayda var sanırım gluten free ve vitamin değeri Yüksek diye kalmış aklımda bir chia değil kötü de değil
Songül’üm bu aralar çok yoğun oluyorumBalım hoşgeldin, işlerin mi coktu.
Afiyet olsun canım menün de sporun da güzel
Evet canım güzel meyvelerimiz var maşallah. Senin gibi tavuk göğüslü olanı da yapıyorum ama yine süzme yoğurtla o da enfes oluyor.
4 kardeş çok ya, hele de benim ailem gibi ailelere, ben hep iki hayali kurdum ama ben de senin gibi birde kaldım
Bu cumartesi tartıdan sonra bol yeşillikli bir kısır iyi gider sanırım![]()
Ha haBoşver balım ya, sen ben ancak bulgur yeriz
Yok canım, kapari küçük çiçek tomurcukları gibi yeşil bir bitki.
Ha haKendi kendimin canını çektirdimgenelde turşu formunda satılıyor ekşi tadı kapari bitkisinin tomurcuklarından yapılıyor ve genelde dışarıda yediğimiz ton balıklı salatalarda oluyor belki hatırlamışsındır denemedinse mutlaka dene balım
![]()
Yaa hemen geçsin yoğunlukSongül’üm bu aralar çok yoğun oluyorumbir rapor vardı 11 e kadar çalıştım işyerinde yetişmedi spor yapmadan menü yazmak istemedim ve ekrana kaskatı bakmaktan her yerim tutuldu onu bile zor yaptım
Ocak geçince rahatlarım umarım
çok özlüyorum sizi
Benim hayatım varsa yoksa yeme üzerine idi Sudem balım ben gittiğim restaurantlarda değişik gördüğüm her şeyi sipariş ederim yoksa benden değil o yetenek şefler sağ olsunAaa sen dene cevherler var öyle Leyla
Sen bir blog açsan bu güzel sağlıklı yemekler i paylaşsan biz de öğrensek
Arada bir yemek tarifi paylaşalım ya
Bence güzel fikir
Esmer bulgur ile yapıyorum ben çok güzel oluyor
Birde Hatay usulü yağ filan kavurmadan çiğ zeytinyağı dökerek hem daha sağlıklı
Pandemi bitince bakarız Songül um
Sen referans verdin sevdin se denerim balım
Ama chia tohumu keten tohumu Yulaf ezmesi filan alıştık artık şükür diğer tatlara![]()
İnsan bazen bildiklerini unutmalı be Leylam, çok bilmek saadet getirmiyorEnerjim güzel balım tamam bu hafta 1,5 kg ver 1 tane ye ama Tartıdan sonraşimdi yersen kilo vermeni engeller sen daha iyi biliyorsun
![]()
Bende çok özlüyorum sizi o kadar da yoruldum ki şöyle keşke bende bir mola verebilsem işeYaa hemen geçsin yoğunluk
Cumaya ben boşa çıkıyorum
Özlemekten bir hal oldu Leyla'm![]()
İyi geceler Boncuğum, güzel gözlüm benimCankuşlar ben yatıyorum, hepinizi çok öpüyorumiyi geceler, Allah rahatlık versin.
Enerjim sen kendin tatlısın bugüne kadar da çok yedik o baklavaları sonuç olarak sen baklavadan daha tatlısınİnsan bazen bildiklerini unutmalı be Leylam, çok bilmek saadet getirmiyor
Sudem gibi carpe diem diyesim var
Gözlüklerini çıkar benimle ciddi ciddi konuşma şöyle
En son kaça oldu şimdi 1,5 mu?
Aramıza tatlıyı sokma Leylam![]()
Tam benim kafadan LeylamBenim hayatım varsa yoksa yeme üzerine idi Sudem balım ben gittiğim restaurantlarda değişik gördüğüm her şeyi sipariş ederim yoksa benden değil o yetenek şefler sağ olsun![]()
Hadi yaBenim hayatım varsa yoksa yeme üzerine idi Sudem balım ben gittiğim restaurantlarda değişik gördüğüm her şeyi sipariş ederim yoksa benden değil o yetenek şefler sağ olsun![]()
İnsan bazen bildiklerini unutmalı be Leylam, çok bilmek saadet getirmiyor
Sudem gibi carpe diem diyesim var
Gözlüklerini çıkar benimle ciddi ciddi konuşma şöyle
En son kaça oldu şimdi 1,5 mu?
Aramıza tatlıyı sokma Leylam![]()
Neyse cumartesi pazar kavuşuruz sevdiceğimBende çok özlüyorum sizi o kadar da yoruldum ki şöyle keşke bende bir mola verebilsem işe![]()
Seninle didişmek baklavadan güzel LeylamEnerjim sen kendin tatlısın bugüne kadar da çok yedik o baklavaları sonuç olarak sen baklavadan daha tatlısın![]()
Yaa menekşe çok nazlıdır,bakımı zor bir çiçektir.Hapı duydum da evde yokBen çocukken bizim büyük bir yemek masamız vardı, biz yer sofrasında yemek yerdik, masanın uzeri fulll menekseydi
Gece gece sizin dilleriniz ne der böyle
Annem sağlık ocağından verilen doğum kontrol haplarını menekşelerin dibine koyardı birer tane, acayip coşturuyor![]()
Bu afrika menekşesi,civciv bahçede yetişen hercai menekşeyi mi diyor acaba bilmiyorumCanım ne kadar güzeller
Civcivimin Mor menekşe dediği bu mu oluyor acep![]()
Benimki çok fitti,ben yaptım adamı böylebenim eşim sevgiliyken de kiloluydu. sonra iyice aldı 100 ü geçmiş bı ara öyle dedi:) şimdi 86 87 civarı geziyo üç dört yıldır hayali 85 in altına inmek ama daha henüz başaramadı
ooooo en sevdiğim eli lezzetli kadın
ben de çok severim yemek yapmayı![]()
Yawrum hala trileçeden bıkmadın mı sen
Tarifini isterim ikisinin de
Bugün burası da tariften yıkılıyor ha
Negoo mun chia lı pudingi
Myson ın karatay böreği
Senin trileçe ve sufle,
Son sayfaları okuyan yemek günlüğü sanacak burayı![]()