Migrosta falan var canım,a101 bim falan oralarda da oluyor bazen.Benim de bitmiş aldırıcam.Haftasonu yasak var hafta içi de eşim acil ihtiyaçları alıp hemen geliyor,eksiklerin listesi dağ olduBu tarifi çok sevdim canım
Birde jelleşme bilgisi çok önemliydi
Bal koymadan muzun tatlılığı yetmiyor mu? Birde chia nereden alıyorsunuz, burada aktar dahil bilindik marketleri gezdim yoktu
Günaydın, aramıza hoşgeldinizMerhabalaaarrr❤❤
Hepinize bol eksiler diliyorumBenide araniza alsanız çok çok güzel olur Bi kaç başka konularda başka kişilerle çok niyetlendik ama sonra hiç yazan eden olmadı benimde tam motive olacağım yer lazım sürekli karşıma çıkıyor burası da o yüzden yazmak istedim yaza kadar kilo vermem lazım. Evlenmeden önce 75 idim evlendikten sonra bianda 10 kilo aldım 85 oldum sonrasında hamilelik vs 13 kg daha aldım 98 ile doguma girmistim doğumdan sonra hepsi gitmişti Allahtan. Tekrar 85 olmustum ama 2 sene icinde 90 olmuşum tartiya çıkınca sok olmuştum sonra karar verdim zaten yaklaşık 2 aydır kendimce uğraşıyorum bazen kaçamaklar oluyor spor yapmaya özen gosteriyorum ama su siralar ev isi felan spora vaktim kalmiyor bide hafta ici esim bazrn evde oldugu zaman isim hele hic bitmiyor şunu yap bunu yap Her neyse 2 aydır 5 kilo verebildim yani tekrar 85 e düşebildim hedefim 65 olmak motiveye çok ihtiyacım var sizde araniza alırsanız eğer çok sevinirim :)
Ben islamadan yapiyorum aslinda canim iyi ettin afiyet olsun baya tok tutuyo o yonden icin musterih olsun ve tadi guzelMysonismysun karatay böreği için akşam mercimek ısladım
Kaç gündür tam tahıllı poğaça yapayım dedim unum bitmiş,yulaf kepeğinden yaparım dedim dedim erindim,bu tarif kolaykarbonhidrat yeme isteğimi köreltir hiç değilse
Aynen cok iyi dedinbBen insanlar nasıl avokado yer diye bakıyordum, şimdi her sabah yesem diye ölüyorum resmen
Çok değilmiş aslında kilosu canım.
Hiç bakmadım tadına falan aman uzak dursun
Hapları onlar verip 4 çocuk yapmış
Ben çiğ olarak rende yapıyorum, süzme yoğurt ve sarımsaklı enfes oluyor. Eşim de oğlan da çok seviyor da yiyebiliyoruz böylece.
Yerim normal kisirimi sonra üç gün aç kalırım gerekirse
Bizim buranın başlıca ürünleri çilek incir karpuz canım. Çilek yaz kış bulunur, köylüler getiriyor. Pazardan almıştım.
Yok vallahi su tadi var yeyincw anlicaksin yine de evde bulunduruyorum ton baligi yeyince doyulmuyo onu karistiriyorum ama cok faydali iste hatta eski Turklerin Orta Asya da en cok yedigi yiyeceklerdenmia tok tursun diyeKız belki güzeldir
Yazık kinoa dan ne çekmişsin be Myson
Senin yapanlar belki eli lezzetli değil
Bilmiyorum canim bu ara bas agrisi musallat oldu bideAfiyet olsun balım her şey muhteşem ama sen eksiksin bu aralar
Offf darısı başımıza olsun canım
İnsanın kendini bilmesi de güzel
Kuzum geçmiş olsun, neden ağrıyor acaba. Soğuk falan mı çarptı.
Dondurma denince seni tek geçerim zaten balım
Keske babam dondurmaci olaydi tükkanda dondurma bırakmazdımAkrep mıydı?
Ha ha
Ben sanıyorum sen dondurmacı ailenin kızısin
Ben hem üretmeyi hem yemeyi severim. lisansta tez konum dondurmayi yeni bi özellikle üretip sonra lab analizlerini yapmaktı hunharca yedim diyim sen anlaÇarşı karışmış Sudemim
Civciv yemeyi, ben imalatını severim
anaa öylr asprin falan da mi veriliyo bunlara. Benimkine de gerekir mi? Orkideye.Canım bende de yaşamazdı,çok çiçeğim öldü hatta.Bu sefer daha çok uğraştım vitamin aspirin falan verdim,şimdilik iyiler ama alışığım birden soladabilirler:/
14 çiçeğim var.4 ü büyük çiçek
Googledan baktigima benziyo olabilirCanım ne kadar güzeller
Civcivimin Mor menekşe dediği bu mu oluyor acep
Sudem balim senin minnak kac yasindaydi?Aaa meyvelere bak sen hele
Çok şanslısın
Buzlukta süzme yoğurt var kereviz de var deneyebilinir oda
Bende mayonez haşlanmış tavuk göğsü normal yoğurt sarımsak koydum
Annen iyi yapmış ya 4 kardeş bence güzel
Eskiden 4 çocuk doğurma hayalim vardı
Hayatlar bir çocuk
Avakado dip sos şeklinde güzel diye duydum krem peynirli filan.
Ben direk yedim iki kez detoks için ama diyet için faydalı besinlere alışmak denemek lazım bol bol
Çünkü bir ömür korumak lazım
Bazı tatlar evet ye fazladan sporunu yap yada daha az kalori tüket diğer gün ama onu ye yanı
Haydaa ben bunlari da cok begendim ama
Saat cok gec oldu enercim bence herkes icmistir çayını gel sunu ara öğün hurma türk kahvesi yapalimCivcivim geçmişten geliyor hemen şuraları temizleyip paklayayım
Yetiş kuşum sende çayı koy kızlar gelmeden
Günaydın sudem balimGünaydın
Enerjim Civcivim Negom
Bravooo iste buEvet kizlar kahvalti yapildi bugun supurmece silmece dun arkadasin dogum gunu vardo aksam pasta yemeden geldim bozuldular ama yemedimkendimle gurur duyuyorum
Demek dondurma aşkı tee labaratuvarlara dayalıBilmiyorum canim bu ara bas agrisi musallat oldu bide
Keske babam dondurmaci olaydi tükkanda dondurma bırakmazdım
Ben hem üretmeyi hem yemeyi severim. lisansta tez konum dondurmayi yeni bi özellikle üretip sonra lab analizlerini yapmaktı hunharca yedim diyim sen anla
anaa öylr asprin falan da mi veriliyo bunlara. Benimkine de gerekir mi? Orkideye.
Googledan baktigima benziyo olabilir
Sudem balim senin minnak kac yasindaydi?
Haydaa ben bunlari da cok begendim amaayy cok tatlilar ya bu da favorim hepsi benim bebeklerim bundan sonra
Saat cok gec oldu enercim bence herkes icmistir çayını gel sunu ara öğün hurma türk kahvesi yapalim
Ama ben 2 aydir falan sürekli diyet halindeyim bu kadar sıkı degildi tabi ondan mi acabaDemek dondurma aşkı tee labaratuvarlara dayalı
8.5 yaşında ablası
Baş ağrısı regl den iki gün önce bende de olur yeni başladı eskiden öyle huylarım yoktu.
Belki şekerin düşüyor dur.Diyete yeni başlayınca şekerbir süre baş ağrısı yapar.Nasil oruca ilk başladığın 3-4 gün baş ağrır öyle düşün.
Bence de sen sıkı diyet yapmadın ya vücut şoka girdiAma ben 2 aydir falan sürekli diyet halindeyim bu kadar sıkı degildi tabi ondan mi acabacanimi sıkmaya basladi by ağrı surekli var alttan alttan. Annemde tansiyon var bende de mi var nedir anlamadim.
O zaman sudem balimin minnak(oglu muydu) oglu icin bi şarkı;
Hele minnos minnos minnos hele hele minnos minnos minnos
Bence de güzel diyet yemeklerimizden tarif paylaşalım, bazen ne pişirip yiyeceğimi çok şaşırıyorum, özellikle sağlıklı atıştırmalık tarifleri iyi olur. En çok o zorluyor.Aaa sen dene cevherler var öyle Leyla
Sen bir blog açsan bu güzel sağlıklı yemekler i paylaşsan biz de öğrensek
Arada bir yemek tarifi paylaşalım ya
Bence güzel fikir
Esmer bulgur ile yapıyorum ben çok güzel oluyor
Birde Hatay usulü yağ filan kavurmadan çiğ zeytinyağı dökerek hem daha sağlıklı
Pandemi bitince bakarız Songül um
Sen referans verdin sevdin se denerim balım
Ama chia tohumu keten tohumu Yulaf ezmesi filan alıştık artık şükür diğer tatlara
Kuzum benim çok üzüldüm bu yoğunluğa. İnşallah bir an önce bitsin. Bizlerin işinin güzel yanı eğitime tatiller verilmesi, böylece soluklanmiş oluyoruz.Songül’üm bu aralar çok yoğun oluyorumbir rapor vardı 11 e kadar çalıştım işyerinde yetişmedi spor yapmadan menü yazmak istemedim ve ekrana kaskatı bakmaktan her yerim tutuldu onu bile zor yaptım Ocak geçince rahatlarım umarım çok özlüyorum sizi
Ben çok kapalıyım bu konuda, yeni tatları denemekte çok çekimser davranırım balım.Benim hayatım varsa yoksa yeme üzerine idi Sudem balım ben gittiğim restaurantlarda değişik gördüğüm her şeyi sipariş ederim yoksa benden değil o yetenek şefler sağ olsun
Bir türlü baklava izni çıkmamış leylamdanEnerjim sen kendin tatlısın bugüne kadar da çok yedik o baklavaları sonuç olarak sen baklavadan daha tatlısın
Civcivimin kafa yandı benceBu afrika menekşesi,civciv bahçede yetişen hercai menekşeyi mi diyor acaba bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?