70'lerden 50'lere Spor ve Menü Listesi

3 kiloya 1 tane az be Leylam
Gel şunu tatlıya bağlayalım 1e 1

Gel etme Leylam düşürme beni müşküle
Enerjim güzel balım tamam bu hafta 1,5 kg ver 1 tane ye ama Tartıdan sonra şimdi yersen kilo vermeni engeller sen daha iyi biliyorsun

Kapari dediğim kapya biber mı kırmızı olan yarın ki kahvaltı menüsünde olan
Kendi kendimin canını çektirdim genelde turşu formunda satılıyor ekşi tadı kapari bitkisinin tomurcuklarından yapılıyor ve genelde dışarıda yediğimiz ton balıklı salatalarda oluyor belki hatırlamışsındır denemedinse mutlaka dene balım

Avokado tost yap balım poşe yumurta ile efsane oluyor
Aaa sen dene cevherler var öyle Leyla

Sen bir blog açsan bu güzel sağlıklı yemekler i paylaşsan biz de öğrensek

Arada bir yemek tarifi paylaşalım ya

Bence güzel fikir

Esmer bulgur ile yapıyorum ben çok güzel oluyor
Birde Hatay usulü yağ filan kavurmadan çiğ zeytinyağı dökerek hem daha sağlıklı
Pandemi bitince bakarız Songül um
Canım denemekte fayda var sanırım gluten free ve vitamin değeri Yüksek diye kalmış aklımda bir chia değil kötü de değil
Sen referans verdin sevdin se denerim balım
Ama chia tohumu keten tohumu Yulaf ezmesi filan alıştık artık şükür diğer tatlara

Songül’üm bu aralar çok yoğun oluyorum bir rapor vardı 11 e kadar çalıştım işyerinde yetişmedi spor yapmadan menü yazmak istemedim ve ekrana kaskatı bakmaktan her yerim tutuldu onu bile zor yaptım Ocak geçince rahatlarım umarım çok özlüyorum sizi

Boşver balım ya, sen ben ancak bulgur yeriz

Yok canım, kapari küçük çiçek tomurcukları gibi yeşil bir bitki.
Ha ha
Çok tatlısın Sen ben ve bulgur
Babam çok severdi çocukken bikmistik bulgurdan

Ha ha
Ben bir ara araştırayım hepsini bu ara araştırıp deftere not etmiyorum efsane bilgileri

Yaa hemen geçsin yoğunluk
Cumaya ben boşa çıkıyorum
Özlemekten bir hal oldu Leyla'm

Benim hayatım varsa yoksa yeme üzerine idi Sudem balım ben gittiğim restaurantlarda değişik gördüğüm her şeyi sipariş ederim yoksa benden değil o yetenek şefler sağ olsun

Enerjim güzel balım tamam bu hafta 1,5 kg ver 1 tane ye ama Tartıdan sonra şimdi yersen kilo vermeni engeller sen daha iyi biliyorsun
İnsan bazen bildiklerini unutmalı be Leylam, çok bilmek saadet getirmiyor

Sudem gibi carpe diem diyesim var

Gözlüklerini çıkar benimle ciddi ciddi konuşma şöyle

En son kaça oldu şimdi 1,5 mu?
Aramıza tatlıyı sokma Leylam

Enerjim sen kendin tatlısın bugüne kadar da çok yedik o baklavaları sonuç olarak sen baklavadan daha tatlısın

Benim hayatım varsa yoksa yeme üzerine idi Sudem balım ben gittiğim restaurantlarda değişik gördüğüm her şeyi sipariş ederim yoksa benden değil o yetenek şefler sağ olsun
Hadi ya
Benim denemeye kalktıklarım kötü çıkar
Risk almadan devamke
Bende çok özlüyorum sizi o kadar da yoruldum ki şöyle keşke bende bir mola verebilsem işe
Neyse cumartesi pazar kavuşuruz sevdiceğim

Enerjim o carpe diem i bugün unut
Cumartesi hatırla
Zaten 3 kilo olursa 2dilim yapacak Leyla

Yaa menekşe çok nazlıdır,bakımı zor bir çiçektir.Hapı duydum da evde yok
Bende benim vitaminlerden verdim

Benimki çok fitti,ben yaptım adamı böyle
Şimdi iyi gerçi epey verdi

Mysonismysun karatay böreği için akşam mercimek ısladım
Kaç gündür tam tahıllı poğaça yapayım dedim unum bitmiş,yulaf kepeğinden yaparım dedim dedim erindim,bu tarif kolay karbonhidrat yeme isteğimi köreltir hiç değilse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…