- 4 Kasım 2008
- 2.001
- 312
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
Merhaba bende okuyabilirim ama ne zamana kdar okumak gerekiyor , regl donemimdeyim cuma ancak okurum gibi yada cmtesi :) uygunsa iki adet alabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rastgelsin inşallahEvet rahman suresi, tup bebege baslicam o yüzden :)
Saol canim insallah, Allah razi olsun❤S Sabr-Sukur-Dua canım ben okudum Allah kabul etsin. Tedavinden gönlüne göre hayırlı sonuç alırsın inşallah
Olur canim daha varMerhaba bende okuyabilirim ama ne zamana kdar okumak gerekiyor , regl donemimdeyim cuma ancak okurum gibi yada cmtesi :) uygunsa iki adet alabilirim
InsaallahRastgelsin inşallah
Tamamdir max cmtesi okumus olurum haber veririm gonlunizce olsun herseyOlur canim daha var
Allah razi olsun, tesekkur ederim❤
Cok saol canim❤Tamamdir max cmtesi okumus olurum haber veririm gonlunizce olsun hersey
Tesekkur ederim canim❤1 tane okurum cnm
Amin canimm insallahTedaviniz hayırlı olsun canım benim. Emekleriniz boşa çıkmasın. 1 tanede ben okurum
Tesekkur ederim canim, cok saol❤Bende bitane daha okudum inşallah.
Ayetel kursu okuyorum sana birdeBugun tedaviye basliyorum hadi bismillah, hersey guzel gitsin Allahim
Sen bana yardım edecektin ama arkadaş biraz daha bekleyeyim dedi 4444 için diyorum.. bende sana yardım edeyim rahman süresini okuyayım 1 tane aldım bilgin olsun okuyunca yazarım okudum diye. İns tez zamanda sağlıklı sıhhatli evlatların olur.amin.
Amin insallah canim Allah razi olsun❤Ayetel kursu okuyorum sana birde