- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
-
- Konu Sahibi Sabr-Sukur-Dua
Canım Merve 5 tane okuyacakmış
Ağzınıza sağlık kızlar, Allah razi olsun❤Ben de bir tane alıyorum
Gecmis olsun canim, bitane bile olur saolasin❤2 tane alayım canım. Grip gibiyin basım agrimasaydi daha çok okurdum
tedavin hayırlı olsun canım 1 tanede ben okurumKizlar 15 gune ilk tup bebek tedavime baslicam. O gune kadar 70 rahman suresi okumaya niyetlendim. Kendimde okurum ama belki birinizin vesilesiyle olur belli mi olur :)
Kisi mumin kardesine hayir duasinda bulunursa Allah c.c 'un izniyle o dua kabul olur ve meleklerin de duasini kazanir. Oyle ki bu durum hadisi serifte soyle anlatilmistir.
" Bir musluman yaninda bulunmayan bir din kardesi icin dua ederse, mutlaka melek ona, ayni seyler sanada verilsin die dua eder. "
Rabbim herbirimize hayirlisiyla hayirli evlatlar nasip etsin insallah❤
Ismim ayse kizi neslihan. Simdiden Allah razi olsun
Duamizi yasamayi bizede nasip et Allahim.
Aminn.
Saol canım, tesekkur ederimm❤tedavin hayırlı olsun canım 1 tanede ben okurum
Amin. Rabbim tez vakitte sanada nasip etsin insallah, özlemin bitsin bi an evvel hayirlisiyla.evlat özlemini bilirim...
2 tüp bebek olumsuzum var 8 senedir bebek istiyorum ben de bir tane alırım canım...
inşallah hayırlısı ile sağlıcakla evladına kavuşursun amin
Agzina saglik canim, Allah razi olsun❤1 tane okudum Allah kabul etsin
Olsun kuzum bugün iyiyim aldığım 2 taneyi okudum Rabbim kab etsinGecmis olsun canim, bitane bile olur saolasin❤
Amin saol canim Allah razi olsun, Rabbim seninde evladini sag salim kucagina alabilmeni nasip etsin insallah❤Olsun kuzum bugün iyiyim aldığım 2 taneyi okudum Rabbim kab etsinHayırlısıyla evladına kavuş insaAllah