70 Kilo Sonrası Tüm Vücut Germe Ameliyatları

Merhabalar ben de 4 yıl önce tüp mide ameliyatı oldum 104 kilodan 48 kiloya kadar düştüm. Göğüs dikleştirme(lolipop şeklinde ve protezli) , kol germe, iç bacak germe ve karın germe ameliyatı olacağım ek olarak sırtımla göğsüm arasında kalan yan kısımlardaki gitmemiş bölgesel yağlar alınacak. Sürekli narkoz alıp yeni bir ameliyat sürecine hazırlanmak zorunda kalmamak için kombine ameliyat olmaya karar verdim ancak çevremdekiler sürekli hepsine birden nasıl dayanacaksın çok ağrılı olur parça parça yaptırmak daha iyi değil mi şeklinde gözümü korkutuyor. Karar verirken çok rahattım ancak şuan geceleri stresten uyuyamıyorum 2 gün sonra ameliyatım var. Acaba bana süreciniz hakkında biraz daha ayrıntılı bilgi vermeniz mümkün olur mu? Ağrılarınız ne seviyede oldu? İyileşme süreciniz nasıl ilerledi? İşe ne zaman dönülebilir?

Merhaba ben de aynı işlemleri yaptırmayı düşünüyorum. Hangi Dr a gittiniz. Ne kadara mal oldu ve ne kadar sürede normal hayata döndünüz. Popo dikleştirme ve göğüs ameliyatını nasıl aynı anda oldunuz. Uyurken nasıl uyudunuz cevaplarsanız sevinirim. İyi bayramlar

Dr nuzun adını paylaşabilir misiniz

Doktorun ismi alabilirmiyim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…