Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıze ozelden yazdım çanta ıcınherkese selamlarrrrrrrrr çantayı alana yeşil elbise 15 tl koş hanım koşşşş![]()
Sıze ozelden yazdım çanta ıcın
KAŞE YÜNLÜ KEMERLİ KAPÜŞONU KÜRKLÜ KABAN SIFIRDIR ETİKETİ DAHİ ÜSTÜNDEDİR DEĞİŞİM YADA İADE YAPAMADIĞIM VE BEDENİME OLMADIĞI İÇİN SATMAK ZORUNDAYIM
250 tl ye aldım YARI fiyatına satacağım .....
![]()
![]()
![]()
merhaba arkadaşlar dolabımda daha etiketi dahi çıkmamış ürünler var yer eksilsin diye topik açtım ama kusura bakmayın kırışık şekilde koyuyorum yenilerini çekip eklicem..
BEŞİNCİ SAYFADAN İTİBAREN YENİLER EKLENDİ !!!!!!!!!!
Eki Görüntüle 1119035 Eki Görüntüle 1119058 Eki Görüntüle 1119036 Eki Görüntüle 1119056 Eki Görüntüle 1119034 Eki Görüntüle 1119057
kahverengi 36 beden ceket bir defa bile kullanılmadı hediye gelmişti dolapta skıştığından çok kırışmış mazur görün fiyat 40 tl
only markalı 36 beden(small) renkli yağmurluk mevsimlik mont veya eşofman üstü olarak kullanabileceğiniz mont içi filelidir fiyat 40 tl (ben 100 tl ye aldım tek sefer giyildi.)
only marka kaban 2 sefer giyildi ben 135 tl ye aldım ama çok düşüğüne satacağım çünkü bana olmuyor(iç astarında sökülme var hafif)
bambi marka babet sıfır ürün kutusu bile açılmamış 36 numara... 25 tl
bambi marka sıfır babet kutusu yanındadır buda 37 numara 25 tl renkleri çok güzel fakat telefonum samsung wave olduğundan bu kadar çıktı isteyene ayrıntılı ekleyebilirim :)
Eki Görüntüle 1122284 Eki Görüntüle 1122285
bu çanta sıfır üründür. kardeşim bana 120 tl ye aldırdı bir kez takmadı .. 50 tl ye verebilirimm
bu elbiseler sıffırdır...
duruşu çok hoş tam yazlık
Eki Görüntüle 1122289 fiyatı :25 tl
Eki Görüntüle 1122301 Eki Görüntüle 1122302 fiyatı:25 tl dir
[/QUOTE]
Kardesin de sen de masalllaaahh
Canm benm saolfoto kalitesi 3mp olduğundan berbat çıkmış bir bakayım dedim konuma hoşuma gitti
teşekkürler bitanemm sende pamuk prensessin çok güzelsin![]()
yeni gördüm canım ya
bu 2 ürün için takas yapalım mı cnm??![]()
canım nasıl oldu ? eski konu bu :O artık eskisi gibi ürünlerimizin içeriklerinin başlığını yazabiliyor muyuz ? Örneğin elbise ve parfüm satıyorum diyelim başlık istediğimiz gibi mi olacak ?yeni gördüm canım ya
ben yazmadım ki canım birden bildirim geldi karşıma bucanım nasıl oldu ? eski konu bu :O artık eskisi gibi ürünlerimizin içeriklerinin başlığını yazabiliyor muyuz ? Örneğin elbise ve parfüm satıyorum diyelim başlık istediğimiz gibi mi olacak ?