Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın iyi günlerde kullanın inşallah.. Geç oldu biraz kusura bakmayın ...Kargomuzu az önce aldık. Ayakkabılar çok güzel, temiz. Hediyeniz içinde ayrıca teşekkür ederiz :)
Canim merhabalar.Erkek icin kalan ayakkabilar neler acaba?
Günaydın merhaba canım.. lotto duruyor evet yanında hediyesiyle :) ayırayım sana..38 no olarak krampon var hiç kullanılmadı küçük geldi hediyeydi bize...Canim sayfalara baktigimda 38 no lotto satilmamis yanlis anlamadiysam.onu bana ayirabilirmisin.38 no erkek icin baska ayakkabi varsa almak istiyorum.birde kazak filan varsa bakmak istiyorum.
Merhaba , 35 no maalesef yok...kız için 35 no ayakkabı var mı?
Merhaba canım fiyatlarını siz söyleyin alın artık satış yapmayacağım vakit darligindan...bu konudakiler bitiyor zatenMerhaba fiyatları nedir montların
Peki o zaman Waikiki montlar ikisi de 20 şer tl olsun..Seven hill 15Siyah kapşonluyu çok beğendim ben. Ama fiyat siz belirleseniz.. Diğer türlü zor olacak gibi...
Evet canım bayagidir soruyordun, 20 tl dedim adedini uygun zaten..istiyorsan ayirayimBize bırakırsanız uygun almak isteriz lcw leei almak istiyorum ne zamandır bekliyordum montları biliyosunuz
Tamam canım ikisi 40 tl..adresini ozel den atabilirsen yarın ptt ye gidicem ..Hayırlı olsunEvet ayırın ikisinde vaikikilerin bana
Canım mesajin senden geldiğini görünce yine arada kaldım galiba derken , okuyunca ferahladim. Anlayişin için teşekkür ederim, Berguzar50 arkadaşimiz için hayırlı olduBerguzar50 daha önce beğendiğiniz 2 ayakkabıyı da biz aldığımız , bayadırda mont aradığınız için , önceliği size bıraktım. Hayırlı olsuun:)
Rica ederim. Eşim yoğun çalışıyor bu ara bende tam manasıyla KK ya dadandım, tel.sürekşi elimde :) Montumuzda var aslında ilerisi için alıp kenarda bekletmektense lazım olanın işi görülsün. Seven hill mont mevsimlik sanırım, aslında öyle bişeye ihtiyacımız var 2 kışlığımız var bu sene, ara mevsimlik yok. Ayakkabıları hemen istemeseydim iyi olurmuş bşrlikte alırdım. Kısmeet...Canım mesajin senden geldiğini görünce yine arada kaldım galiba derken , okuyunca ferahladim. Anlayişin için teşekkür ederim, Berguzar50 arkadaşimiz için hayırlı oldu