- 27 Ocak 2014
- 1.780
- 53
- 83
Ay cok guldum.takas yapalim diyo bizimkiz.norwegian sendediyosun ben babet giymem.ay gozumden yas geldi gulcem diye.omrune bereket Allahda seni guldursun sekerim.sevgiler.oy oy .!
yaa ben babet anlamında takas anladımm :)
yaa ben babet anlamında takas anladımm :)
Pembe desenli bluz kumaş mi Penye mi o bluz ve mavi babet i düşünüyorum son fiyat nedir takas düşünürsen konularımada bakabilirsin canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
babatler duruyor mu
tatlım brudan yazsana kafam karışıyoo nicklerden haksızlık yapmayayım sonra :=)
Pembe desenli bluz kumaş mi Penye mi o bluz ve mavi babet i düşünüyorum son fiyat nedir takas düşünürsen konularımada bakabilirsin canım
Cnm 2 babeti istiorm ozelden msj atan bendm:)) sen son fiyati sole bnde aliorm diyim:))
Cnm 2 babeti istiorm ozelden msj atan bendm:)) sen son fiyati sole bnde aliorm diyim:))
yaaaa 30 dedin banane bananeee:)) hahhahah şaka yapıorm cnm haklısın anlaştıkk alırum ikisinide hediye alcm ztn bana olmas:) özeelden bilgilerini verrsen bnde adresimi yazarm:))tatlım sıfır olduğundan bide çok düşük veriyorum zaten ondan bir kez bile giyilmedi kutusuyla göndercem son fiyat 35 ne dersin
yaaaa 30 dedin banane bananeee:)) hahhahah şaka yapıorm cnm haklısın anlaştıkk alırum ikisinide hediye alcm ztn bana olmas:) özeelden bilgilerini verrsen bnde adresimi yazarm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?