Canm bu babet kaç no ve takas dusunurmusun buarada başka acik renk babaetin varmi ekleyecegin?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba arkadaşlar dolabımda daha etiketi dahi çıkmamış ürünler var yer eksilsin diye topik açtım ama kusura bakmayın kırışık şekilde koyuyorum yenilerini çekip eklicem..
Eki Görüntüle 1119034 kahverengi 36 beden ceket bir defa bile kullanılmadı hediye gelmişti dolapta skıştığından çok kırışmış mazur görün fiyat 40 tl
Eki Görüntüle 1119035 only markalı 36 beden(small) renkli yağmurluk mevsimlik mont veya eşofman üstü olarak kullanabileceğiniz mont içi filelidir fiyat 40 tl (ben 80 tl ye aldım tek sefer giyildi.)
Eki Görüntüle 1119036 only marka kaban 2 sefer giyildi ben 135 tl ye aldım ama çok düşüğüne satacağım çünkü bana olmuyor
Eki Görüntüle 1119056 bambi marka babet sıfır ürün kutusu bile açılmamış 36 numara... 25 tl
Eki Görüntüle 1119057
Eki Görüntüle 1119058
bambi marka sıfır babet kutusu yanındadır buda 37 numara 25 tl renkleri çok güzel fakat telefonum samsung wave olduğundan bu kadar çıktı isteyene ayrıntılı ekleyebilirim :)
.
Mavi olan babet için takas düşünür müsünüz ?
babet kullanmıyorum ne yazıkki o yüzden takas istemem
Babetle değil sayfamdan beğendiğiniz herhangi bir ürün ile :)
36 numara canım babet .. sıfır üründür takas derken ben babet kullanmıyorum bunu kardeşime almıştım beğenmedi iade edemediğim için satışa çıkardım.. rengi çok hoş petrol yeşili canım dolapta hiç giyilmemiş eşyalar var ama bunlar sıfır diye çıkardım açıkcası şu an anımsayamadım varmıydı
Hayırlı isler ,bol kazanclar tatlım
kışlıklarının fiyatları çok uygun ve 1-2 sefer gıymıssınsağol tatlımmmmm
altta kaldığından çok kırışık yaa ve fotolarda ii çıkmadı amakabanlarının fiyatları çok uygun ve 1-2 sefer gıymıssın
emınım alıcısı çok olacaktır. ayrıca marka :)
hep öyle oluyor. alıyorsun ve sonra kendıne yakıstırmıyorsunaltta kaldığından çok kırışık yaa ve fotolarda ii çıkmadı amagiymedim aldım sonra beğenmedim uydurmadım böyle param çoook havaya gitti artık bunlardan kurtulmam lazım valla .. inşallah tatlım :)snein takılarında süper
hep öyle oluyor. alıyorsun ve sonra kendıne yakıstırmıyorsun
kenarda kalıyorsaol canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?