70 den 45 kiloya indim :)

Merhaba, ben de Dukan yapıyorum iki aydır, şimdilik 11 kilo gitti ama acil motivasyona ihtiyacım var çünkü sıkılmaya başladım :) Bence fotoğraflar çok iyi olur..

merhaba, fotoğraflarınızı biz de görebilir miyiz acaba? burada paylaşmasanız bile bana da yollar mısınız, çok merak ettim.

Canım yapamıyorum diyenlere tam bi örneksin bravoo :) kilo sorunum yok şükür benim ama bende merak ettim atabilir misin :)

Tabiki birazdan göndereceğim özel olarak, burada paylaşmıyorum bikinili olduğu için.

Çok ama çok teşekkür ederim. Ben verildikten sonra tekrar alınacağını zannetmiyorum çünkü hem o görüntünüz hoşunuza gidiyor neden geriye dönmek isteyelimki değil mi:):):):):) ama tabi kendine hakim olamayanlar olabiliyor keşke bir çaresi olsa tek tuşla diyorum bazen hehe

günaydın kolay gesin ne kadar sürede verdiniz kiloları günlük ne yediniz bende başlamak ,istiyorum yardımcı olurmusunuz

Merhaba benimki 7-8 aylık bir süreçti ama hızla kilo vermem ilk 4 ayda oldu, daha sonra üzerine eklemeler yaptım, spor yaptım evde kendim..

Tabiki gönderdim şimdi dün telefonumdan olmadı nedense ama şimdi yollayabildim. Bencede dukanı seçmelisiniz zTen bu diyet düzenini fransadaki insanlar normal hayat tarzı olarak uygulamaya geçmiş durumda sadece ilk atakta vücudunuza 1 haftalık, hayır öyle değil böyle!! Tepkisi veriyorsunuz, geri kalanında zaten sebze vs yiyorsunuz ki normalde zaten bunları yememiz gerekmezmi :) sevgiler, umarım resmim sizede moral olur teşekkürler :)

günaydın kolay gesin ne kadar sürede verdiniz kiloları günlük ne yediniz bende başlamak ,istiyorum yardımcı olurmusunuz
Dukan diyeti kitabı var bunu almanızı tavsiye ederim. İlk hafta sırf protein, 2. Haftadan sonra 1gün protein 1 gün sebze artı protein bunu istediğiniz kiloya kadar devam ettiriceksiniz..

Proteinler; bilgiğiniz üzere ilk hafta sadece et tavuk balık süt yumurta peynir yoğurt belki minicik tat olması için salça ve azıcık mini turşu, belki yağı peçeteyle alınmış sucuk ..

İçecek; diyet içecekler ve ayran olabilir, şekersiz çay ve kahve olabilir.

Meyve , ekmek 3. Evre( yani istediğiniz kiloya kadar indiğiniz zamana kadar) asla asla yok ve yasak.

Sevgiler :)

Merhaba, ben de Dukan yapıyorum iki aydır, şimdilik 11 kilo gitti ama acil motivasyona ihtiyacım var çünkü sıkılmaya başladım :) Bence fotoğraflar çok iyi olur..
Sakıııııııın sıkılmak yok o kadar vermişsiniz isan kendinde farkedemiyır ama kim bilir ne kadar değişmiş, güzelleşmişsinizdir daha da çok :) durmak yok yola devam resmi şimdi atıyorum :)

Vücut farklı farklı değişkenlik gösterebiliyor. Benim ilk zamanlarım çok yavaş geçti ve birden düşüş oldu çok deli hızlandım kilo verirken, sabır en yakın arkadaşınız olsun :)

internetten dukan diyeti yazıyorum biton şey cıkıyor hangisine bakmalıyım..

peki ilk hafta hiç sebze yiyemezmiyiz sadece peynir yumurta mı kahvaltıda zeytin serbestmi
bide meyve yasakmı

peki ilk hafta hiç sebze yiyemezmiyiz sadece peynir yumurta mı kahvaltıda zeytin serbestmi
bide meyve yasakmı

Merhaba nenyazık ki isrediğiniz kiloya ineceğiniz 2. Evre sonuna kadar yasak. İlk hafta sadece protein. Bu konudaki alıntılarımda kısaca yazmıstım dilerseniz göz gezdirebilirsiniz :) sevgiler

Tabiki birazdan göndereceğim özel olarak, burada paylaşmıyorum bikinili olduğu için.

Ya lütfen bana da gönderin lutfen. Ben de 64 kiloyum ve 45 olmak istiyorum off masallah. Ayrica diyeti nasil uyguladiniz anlatir misiniz?

bir
bir de midem küçüldü demişsin porsiyon hesabı yok dukanda nasıl miden küçüldüki

Merhabalar xanim ben gecen sene Dukan diyeti ile kilo verdim ancak yarim biraktim ve tedavi v.s. girdim alerji için feri aldin bugün tekrar basladim. Motivasyon için bana da atar misin fotoğraf lütfen çok ihtiyacim var :) benin boy 157 kilo 69.5 hedefim 59 un altina düşmek. Birde kendime odulum olacak inşallah 59 u görünce divne yaptirmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…