aslinda oluro zaman gel kına yapalım ikimizde hem saçımız da canlanır beslenir benim öyle oluyordu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aslinda oluro zaman gel kına yapalım ikimizde hem saçımız da canlanır beslenir benim öyle oluyordu
bizim pc kafayı sıyırttığından bir yazbiliyorum bir yazamıyorum şimdi kaldığımız yerden alayım...
evet size sırrımı sölüyordum
İstanbul ŞAHAN ANTEP PAZARI harun şahan diye bir beyfendu bir kürler sebze suları hazırlıyor kişiye özel zayıflamamanız imkansız üstüne üst geride almıyorsunuz iki ay geçti neler yemedimki hala almadım aynıyım moladan sonra devam etcem dedim dün başladım yine tedavime 15 gün verin en az beş kg vercem görün :)
eeeeeeeeeeeeee nasssınız kısceler ne var ne çook![]()
He he he kız benimkinin isminin devamında Sultan Mehmet var, hem benimki 37 yaşında, neresindenmiş canım, merkezden mi?
benim erkek arkadaşım da antalyalı
adı da fatih
abla bi kontrol etsene eşin yanında mı![]()
wc.ye gittiğini de arada söylemese olmaz
seviyorum kız seni![]()
Bahçıvan bembeyaz yazayım bir kenara, teşekkür.
ben zaten gidiyorum spora yaa
zorla yaptırırlar orda 200-300e bende razıyım 66yı görürüm ozaman
beyaz peynir
bahçıvan bembeyaz favorimiz
Oh seni motive edebildiysek ne mutlu bize, hadi bakalım şeker, yarın göreceğiz tartıda.ehhh kizlar nasil gidiyo yarin icin hazirmisiniz?????? ben cok heyecanliyim yarin icin
duyanda cok kilo verdigimi sanicak ama yok alakasi bile yok ama heyecan liyim neden bilmem belki yarisma icindir ay insallah en az 500 gr veririrmde ceza yemem :18::18::18::18::18:
ben bugunki menumu yazayim size
Sabah : 1bardak sut + 1 parca sucuklu tost ( oglumun gezisi var bugunde onun oglen yemegini hazirlicam diye ben bisey yiyemedim)
ara : limonlu cay + 7-8findik
oglen : tavuk sote+semiz otu salatasi yogurtlu + 2dilim ekmek
ara : 1mandalina + 1yogurt
aksam : sehriye corbasi + semiz otu salatasi
fadime sosyete mantisinin tarifi icinde tsk ederim canim ben su kilolarimi bi veriyim sonra denicem ins. 65 kiloya dusmeden hic bi tarif denemek istemiyorum yoksa biliyorum kendimi tutamam![]()
yilbasina "6" li rakamla girmek istiyorum ya ins bakalim![]()
Görürsün görür hiç merak etme 3-4 ay içinde hallolur.65inci gorunce ilk once esimin restorantina gidicem 1 dilim kadayif tatllisi uzerinde maras dondurmasi yiyecem sonrada sosyete mantisi insallallllllllllllllllllllllllllll. Allahim o gunleri gorebilecekmiyim acaba
![]()
Selam kızlar uzun zamandır gelemiyordum türkiyedeydim tatilde evime yenice geldim trde dieti çok feci bozdum maalesef tekrar sizinle kendimi toparlamaya geldimm
Canım ben o tür şeyleri güvenmiyorum, sağlık herşeyden önemli, sen de dikkat etsen iyi olur, ileriye dönük herhangi bir zararı olmasın vücuduna Allah korusun.bizim pc kafayı sıyırttığından bir yazbiliyorum bir yazamıyorum şimdi kaldığımız yerden alayım...
İstanbul ŞAHAN ANTEP PAZARI harun şahan diye bir beyfendu bir kürler sebze suları hazırlıyor kişiye özel zayıflamamanız imkansız üstüne üst geride almıyorsunuz iki ay geçti neler yemedimki hala almadım aynıyım moladan sonra devam etcem dedim dün başladım yine tedavime 15 gün verin en az beş kg vercem görün :)
biliyorum baharcim bende takildim zaten sana
zaten 2inci peruck herhaldeaynen canim ya hic birzaman hayal ettigim gibi cikamadim kuaförden agladigim bile oldu yani
hayirdir tatlim ya :26:betülün dedigi gibi derslerden olabilir :26:bazende insana hayat cok sIkIcIda gelebiliyor
öyle yaptirmaya calismisdim dogru hatirliyon minem dur bi bakim resmim varmi
Eki Görüntüle 876325 Eki Görüntüle 876326 bu ikisini buldum o da tam istedigim gibi degildin ama idare ederdin oda arkadasim oldugu icin adam akili birsey yapmisdin
menün güzel canim
tamam ikincisini göstereyim kuaföre
fark ettim fos ciktigini
ohhh iyimis giy dur
dogru diyorsun betülüm erkeklerin metosu daha hizli benim adam 2 ayda 18 kilomu ne verdiuyuz
bana diyor bak ben istedim 2 ayda yaptim bitti hallettim seningibi senelerce ugrasmadim diyo
![]()
tatlımm bende altınbaştan beğendim zaten ama aynı ürünü tüm firmalar yapıyor sen resmi gösteriyorsun sadece onlar da var veya yok yada yaparız 3 - 4 güne diyorlarisim parası alıyor meşhur markaar tatlım aklında olsun
He he he kız benimkinin isminin devamında Sultan Mehmet var, hem benimki 37 yaşında, neresindenmiş canım, merkezden mi?
slm kazzyyheppinize koccaman.
bende polikistik over olduğunu b 12 eksikliğini karaciğer yağlanmaı başlangıç olduğunu hep söledi.ki ben bile b12 daha sonra adama inanmadım gittim tahlilde öğrendim.YAA adam zaman zaman panik atak yaşayanlar gibi vehimlere kapıldığıma kadar bildi.iki arakadaşla daha gittim ben onlarada inanamazsınız neler dedi asla muyene falan yok oturduğu yerden birinin böbrek üstü bezlerinin yırtılmaya başladığından diğerinin burun alerjisine bacak morlarına kadar........yani anlatılmaz yaşanır......
verdiği şeyler bana enginar suyu hayıt suyu gilabaru bitkisel karışımdan f20 iki kiloya yakında karışık bitki verdi çayını demlemeye
hee vücudu hazır etmek için üçgün detoks var ama söliim yani üç gün sadece salata su ayran soda şekersiz meyve suları kahve şeker yok kremavar ama ya işte böle...
bilmiyorum canim ya ben öyle seylerden korkarim allah muafiza sagliginizdan olursunuz birde dikkat edin derim :26:ama adam sadece adını soyadını doğum tarihini soruyor sonra isim haritandan birşeyler karalıyor başlıyor sana sende şu şu şu rahatsızlıklar var demeye sonra sen istiyorsan onların tedavisi içinde destekleyici ler hazırlayıp veriyor istemezsen yok sadece zayıflıycam dersen ona göre kişiye özel bitki baharat vs.lerle sular hazırlıyor dahasıda var anlatayım mı arkadaşım iki yıl evvel gitti hala fit.......yiyior yiyiyor ve yiyiyor
ayy sagol bebegimseni yerim şu tatlılığa bak
2 ayda 18 kilo muvay arkadaş erkek olmak varmış
hmm vaktim olursa bi uğrayayım bakayım
muhtemelen yarın sabah erkenden gelip kıyafetimin siparişini verip sonra hemen geri dönmem gerekebilir cumartesi nöbetçiyim
yok zaten şaka yapıyorum ablacım![]()
aksudan benimki. merkeze bağlı bi ilçeymiş sanırım :26:
yinede dikkat etmek zorundasin yaniheppinize koccaman.
bende polikistik over olduğunu b 12 eksikliğini karaciğer yağlanmaı başlangıç olduğunu hep söledi.ki ben bile b12 daha sonra adama inanmadım gittim tahlilde öğrendim.YAA adam zaman zaman panik atak yaşayanlar gibi vehimlere kapıldığıma kadar bildi.iki arakadaşla daha gittim ben onlarada inanamazsınız neler dedi asla muyene falan yok oturduğu yerden birinin böbrek üstü bezlerinin yırtılmaya başladığından diğerinin burun alerjisine bacak morlarına kadar........yani anlatılmaz yaşanır......
verdiği şeyler bana enginar suyu hayıt suyu gilabaru bitkisel karışımdan f20 iki kiloya yakında karışık bitki verdi çayını demlemeye
hee vücudu hazır etmek için üçgün detoks var ama söliim yani üç gün sadece salata su ayran soda şekersiz meyve suları kahve şeker yok kremavar ama ya işte böle...
hayirli aksamlar tatlim sende allaha emanet olun canimkuzucuğun okul dönüş saati yaklaştı evimin son rtş.. yapayım kuzu geldiğinde sadece onla ilgilenmek istyrm :)
hadin başbaşın heppinizi mıncırtttım ALLAH'a emanetsiniz hayırlı akşamlaaaaar muck![]()
selam kızlar nasılsınız. Bu gün antalya çok güzeldi. Benim keffimde yerindeydi. sabah okula gittim. Öğlen evimize geldik yemeğimizi yedik kızcenle doğru parka gittik o oyndaı bende bir güzel sporumu yaptım.Bütn caba yarın tartıda artı görmemek üzerine akalım inşallah - görürüm.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,roka,zeytin,peynir,1 dilim kepekli ekmek
Ara:1 erik
öğle: zeytinyağlı kereviz,yoğurt
ara:yok
Akşam:zeytinyağlı kereviz,yoğurt
spor:45 dakika yürüyüş 20 dakika bisiklet,20 dakika parktaki aletkleri kullandım
2,5 litre su içtim.3 fincan yeşil çay,2 fincan form çay![]()
Kız suzı napıyon![]()
bilmiyorum baharcim
esim bana ikametkayitini wcye cikartalim der hep
tünaydin canim
reklam gibi yazmissin baharcimlipton icin ferahlayin
bizim burda varmi acaba
birazdan molaya cikcam bi bakim
kizlar yine kendimden sIkILmaya basladim diyorum saclarima yine bir degisiklik yapayim :26:
Eki Görüntüle 876152 su sekil yaptirsam yani kestirsem koyu kahve rengi saclarim birde siyaha boyatsam yakisirmi sizce :26:
Eki Görüntüle 876153 bu da var ama aynisi sanirim ikisininde resimini cektim anlatim kuaförler anlamiyor istedigini göstermen lazim bundan sonra ne istersem gösterecem güvenmiyor hain kuaförlere![]()
menu cok guzel sekerrrrmenuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:
sabah 1 dlm ekmek sekersiz cay, 1 tatli kasigi salca 1 tatli kasigi light yumusak peynir 1 haslanmis yumurta
ara: kahve 60 kalorilik ciko, 1 mandalina
oglen 1 armut 1 dlm ekmek peynir
ara badem ya da dogal barlardan olur
aksam sebze yemegi salata
kizlarrrrrrrrrrrrrrrr bennnn cokkkkk daraldim yawwwwwwwwwwwwwwwwwww:105::105:
![]()
menuehhh kizlar nasil gidiyo yarin icin hazirmisiniz?????? ben cok heyecanliyim yarin icin
duyanda cok kilo verdigimi sanicak ama yok alakasi bile yok ama heyecan liyim neden bilmem belki yarisma icindir ay insallah en az 500 gr veririrmde ceza yemem :18::18::18::18::18:
ben bugunki menumu yazayim size
Sabah : 1bardak sut + 1 parca sucuklu tost ( oglumun gezisi var bugunde onun oglen yemegini hazirlicam diye ben bisey yiyemedim)
ara : limonlu cay + 7-8findik
oglen : tavuk sote+semiz otu salatasi yogurtlu + 2dilim ekmek
ara : 1mandalina + 1yogurt
aksam : sehriye corbasi + semiz otu salatasi
fadime sosyete mantisinin tarifi icinde tsk ederim canim ben su kilolarimi bi veriyim sonra denicem ins. 65 kiloya dusmeden hic bi tarif denemek istemiyorum yoksa biliyorum kendimi tutamam![]()
yilbasina "6" li rakamla girmek istiyorum ya ins bakalim![]()
bizim pc kafayı sıyırttığından bir yazbiliyorum bir yazamıyorum şimdi kaldığımız yerden alayım...
heppinize koccaman.
ooooo beybiiiiselam kızlar nasılsınız. Bu gün antalya çok güzeldi. Benim keffimde yerindeydi. sabah okula gittim. Öğlen evimize geldik yemeğimizi yedik kızcenle doğru parka gittik o oyndaı bende bir güzel sporumu yaptım.Bütn caba yarın tartıda artı görmemek üzerine akalım inşallah - görürüm.
Menüm:
Sabah: haşlanmış yumurta,domates,salatalık,roka,zeytin,peynir,1 dilim kepekli ekmek
Ara:1 erik
öğle: zeytinyağlı kereviz,yoğurt
ara:yok
Akşam:zeytinyağlı kereviz,yoğurt
spor:45 dakika yürüyüş 20 dakika bisiklet,20 dakika parktaki aletkleri kullandım
2,5 litre su içtim.3 fincan yeşil çay,2 fincan form çay![]()
cikolata cok kacirmadin dimiiiselam kızlar menüm:
sabah kalkınca 2ceviz su ıslatılmış(kabızlık için)
arada nane çayı
öğlen karatay kahvaltısı bol yumurtalı peynirli cevizli
akşam 3 tavuk budu :26: bulgur pilavı salata ve yine çikolata
dükkan kapandı daha sabaha kadar bişey yemek yok inşallah bebişimden fırsat bulursam plates yapmayı düşünüyorum inşallah![]()