- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 29
- Konu Sahibi Var bir dilegimiz
700 okudum kalan 45001700 okudum kalan 5.200
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
700 okudum kalan 45001700 okudum kalan 5.200
1100 okudum kalan 2500800 okudum kalan 3600
700 okudum kalan 1000400 okudum kalan 1700
100 okudum kalan 200200 okudum kalan 300
AminBitti Allah kabul etsin inşallah
AminnBitti Allah kabul etsin inşallah
Hadi sen duala içinden geçtiği gibi yaz@newplanet canom burasida bitti dualarimiz kabul olsun her ne niyetimiz kabul olsun insallah
Ayyy yapamam kiz afallarim benHadi sen duala içinden geçtiği gibi yaz
Yaparsın içinden geleni söyle yeter o güzel kalbinden ne geçiyorsa, bizbizeyiz nolcakAyyy yapamam kiz afallarim ben
Rabbim Hayatta attığımız her adımın hayırlısını, İçmiş olduğumuz bir yudum suyun helalini, Yemiş olduğumuz her lokmanın alın teriyle kazanılmış helal olanını, Almış oldugumuz her nefesin hayırlısını, Ölmeden önce tövbe etmeyi, Ölüm aninda şehadet getirmeyi, Ahirette cennetini, Cennetinde cemalini görmeyi nasip eyle bizlere insaallah rabbim burdaki arkadaşlarımın ve tüm muslan ümmetinin dualarini kabul eyle rabbim hepinizden razi olsun olsun Rabbim benim ve benimle beraber bu duayi okuyan n sıkıntılarını azalt ve hepsine huzur mutluluk bereket nasip eyle aminnnn hakkinizi helal edinYaparsın içinden geleni söyle yeter o güzel kalbinden ne geçiyorsa, bizbizeyiz nolcak
amin inşallah çok duygulandımRabbim Hayatta attığımız her adımın hayırlısını, İçmiş olduğumuz bir yudum suyun helalini, Yemiş olduğumuz her lokmanın alın teriyle kazanılmış helal olanını, Almış oldugumuz her nefesin hayırlısını, Ölmeden önce tövbe etmeyi, Ölüm aninda şehadet getirmeyi, Ahirette cennetini, Cennetinde cemalini görmeyi nasip eyle bizlere insaallah rabbim burdaki arkadaşlarımın ve tüm muslan ümmetinin dualarini kabul eyle rabbim hepinizden razi olsun olsun Rabbim benim ve benimle beraber bu duayi okuyan n sıkıntılarını azalt ve hepsine huzur mutluluk bereket nasip eyle aminnnn hakkinizi helal edin