Rabbim bu süreçte hayırlı güzel müjdeli haberler alırsın inşallah canımŞuan tüp bebek sürecindeyim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Zikir sayısını tamamlamam için benimle Ya Musavvir zikrini çeker misiniz ?
Allah(c.c)'ın 99 isminden birisi olan El-Musavvir yarattığı her varlığa ayrı bir şekil ve özellik veren anlamına gelir. El-Musavvir ismi şerifi Allah'ın yaratıcılığının mükemmelliğine değinen bir isimdir, bu esmanın anlamını bilmek yaratılan her şeyde Allah'ın kudretini ve hikmetini bilmemizi pekiştirir.
Hepinizden Allah razı olsun
Allah razı olsunRabbim bu süreçte hayırlı güzel müjdeli haberler alırsın inşallah canım
Mevlam senin gibi bebek isteyen herkesin yüzünü güldürsün
canim dua gruplarına katılsan daha çok dua almış olursun tabi senin bileceğin bir şey sadece öneride bulundum cunku etiketlere çok dönen olmuyor ama gruplar.gunluk okuma oluyor
El musavvir mi ya musavvir mi zikredilmeli?Şuan tüp bebek sürecindeyim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Zikir sayısını tamamlamam için benimle Ya Musavvir zikrini çeker misiniz ?
Allah(c.c)'ın 99 isminden birisi olan El-Musavvir yarattığı her varlığa ayrı bir şekil ve özellik veren anlamına gelir. El-Musavvir ismi şerifi Allah'ın yaratıcılığının mükemmelliğine değinen bir isimdir, bu esmanın anlamını bilmek yaratılan her şeyde Allah'ın kudretini ve hikmetini bilmemizi pekiştirir.
Zikirlerde Ya musavvir çekilmesi daha uygun bulunuyorEl musavvir mi ya musavvir mi zikredilmeli?
Tesekkür ederimZikirlerde Ya musavvir çekilmesi daha uygun bulunuyor
Canım arkadaşım ben 1000 tane okuyabildim Allah kabul eylesin inşallahŞuan tüp bebek sürecindeyim. Rabbim isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin. Zikir sayısını tamamlamam için benimle Ya Musavvir zikrini çeker misiniz ?