Bir kimse (70.000) yetmiş bin kere “YA BEDİ” esmasını zikrederse her istediğini elde eder.
Kısa zamanda ummadığın ve beklemediğin yerlerden yardımlar görür,imkanlar ve fırsatlar doğar,çeşitli nimetlere kavuşur,zengin olur.
Bir kimse (70) Bin Ya Bedi c.c okursa her ihtiyacı karşılanır.
Muradına erip,isteğine kavuşur.
Kuzu bakalım sayımız çok olursa kişi başı okuruz sayımız az olursa sayıdan düşer okuyan kişilere bağışlarızSayidan mi düşüyoruz lalecim
Tamam beni haberdar edersin inşallahKuzu bakalım sayımız çok olursa kişi başı okuruz sayımız az olursa sayıdan düşer okuyan kişilere bağışlarız
Tabiki canım etiketlerimTamam beni haberdar edersin inşallah
Ah cnm keşke günlük olunca biraz zor olur benim için, katilamicam ama gönlüm sizinle
TM kuzumAh cnm keşke günlük olunca biraz zor olur benim için, katilamicam ama gönlüm sizinle
Beni de haberdar ediniz lütfen sevinclinin ablasıyım ben canımBir kimse (70.000) yetmiş bin kere “YA BEDİ” esmasını zikrederse her istediğini elde eder.
Kısa zamanda ummadığın ve beklemediğin yerlerden yardımlar görür,imkanlar ve fırsatlar doğar,çeşitli nimetlere kavuşur,zengin olur.
Bir kimse (70) Bin Ya Bedi c.c okursa her ihtiyacı karşılanır.
Muradına erip,isteğine kavuşur.
TM canım ekliyeyim mi yaniBeni de haberdar ediniz lütfen sevinclinin ablasıyım ben canım
Evet ekleyin canım sayıdan da düşülürse veya kişi başı okunursa da fark etmez varım okuma canımTM canım ekliyeyim mi yani
TM canım benimEvet ekleyin canım sayıdan da düşülürse veya kişi başı okunursa da fark etmez varım okuma canım
Kişi sayısına göre bakacaz canımNasıl bir programla okuyacağız kızlar, duruma göre katılabilirim ben de.
TM canımTamamdır beni de yazın şu sıralar çok mühim bir işim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?