- 20 Aralık 2020
- 17.129
- 2
- 76.075
- 548
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TM canımCanım sayı uygun olursa katılırım çok olursa bebisle zor olur kimsenin hakkına girmek istemem sayıya göre katılırım bacım
TM canımÇiçeğim sayı uygun şekilde olursa ben de katılırım
Canım sayıdan düşecez büyük ihtimalle ne okuyabilirsen yani yinede sen bilirsin
Senden bana geçti bacımmmm her gruba katılıyorum katilmayinca aklım kalıyorpenyez83 katılmasam olmaz aklım kalır
70 bini bitirip tek seferde herkes kendi niyetinemi bagislicak canım yoksa herkese 70 binmiAktif Lora niyetine
Ssevincli niyetine
Tiniminimavihanim niyetine
burcusami niyetine
Nefes0858 niyetine
Kibariyenin Annesi niyetine
@Ada-anne niyetine
penyez83 niyetine
M Morlale8 niyetine
Okunacak Esma ya Bedi
Çiçeklerim 70.000 bin baslatiyorum herkes kendine kim ne kadar okuyabilirse bittikten sonra niyetlere bağışlıyoruz
Çiçeğim şuan regl dönemindeyim az kaldı bittikten sonra okuycam takipteyimAktif Lora niyetine
Ssevincli niyetine
Tiniminimavihanim niyetine
burcusami niyetine
Nefes0858 niyetine
Kibariyenin Annesi niyetine
@Ada-anne niyetine
penyez83 niyetine
M Morlale8 niyetine
Okunacak Esma ya Bedi
Çiçeklerim 70.000 bin baslatiyorum herkes kendine kim ne kadar okuyabilirse bittikten sonra niyetlere bağışlıyoruz
Okuyabilirsin canım regl Esma olduğu için okunurÇiçeğim şuan regl dönemindeyim az kaldı bittikten sonra okuycam takipteyim
Herkes kendi niyetine canım bi defaya mahsus okuyacaz yani70 bini bitirip tek seferde herkes kendi niyetinemi bagislicak canım yoksa herkese 70 binmi
Süresi ne zaman olucak cnm ona göre katılayım tek seferse eğerHerkes kendi niyetine canım bi defaya mahsus okuyacaz yani
Süresi yok canım ne zaman bitirebilirsekSüresi ne zaman olucak cnm ona göre katılayım tek seferse eğer
1000 aldım 66.0001.000 ALDIM
KALAN 67.000
Tamam kuzumHerkes kendi niyetine canım bi defaya mahsus okuyacaz yani