Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım senin niyetine okudum Allah kabul etsin1. Kafiyesizsiir -5000-okunuyor
Ismim Mine Duam; Allah im Mine kulunun mesanesindeki hastalığı tamamen geçsin tekrar baslamasin sifasini ver Allah im annesinin de göğsündeki hastalık geçsin şifa bulsun
Hayırla yakın zamanda gönlüne göre biriyle yuvasını kurmayı çocuklarının olmasını nasip eyle sıkıntılarını gider Amin
2. memurhanim -5000
3. @ PiXiEE -5000
4. @ sadehayatt06 -5000
5. @ Karagullu -5000
6. @ 5 528mucizemmm -5000
7. @ My_Moonlight06 -5000
8. @ NAVLEE -5000
9. @ C CiNNET NUR -5000
10. @ B Bademmm388 -5000
11. @ Meral01 -5000
12. @ PiXiEE -5000
13. @ humanbeings -5000
14. @ B Betus50 -5000
nasıl gidiyor canlar bitiren arkadaşlar olursa etiiketlesin
canım Kafiyesizsiir arkadaşımızın niyetine okuyoruz niyetini paylaşmıştıC
Canım senin niyetine okudum Allah kabul etsin
Canım şöyle anlatayim bunu okumak zorunda değilsin ben okucam yani hani sonucta 70 bin tane tevhid çekiyoruz önce peygamber efendimizin ruhuna sonra tüm ölmüş buyuklerin ruhuna hediye edip dilegimi dileyip amin dicem. Evet demiştim geçen de bu normalde yasin okuduktan sonra okunur. Ben sadece yaptığım bir dua bitirme usulünü yapmak isteyen olursa diye paylaştım bunu yapmak zorunda değilsin ama ölmüş birisi için okuyorsan mesela arkasından burdaki duaları okuyup hediye edersen daha iyi olur gibi bana göre . Okumak zorunlu değil canım ben bildiğim birşeyi paylaşmak istedim sadecePiXiEE cnm dün dua paylascaktin ya o hangisi baya uzun yapmışsın ama ben bunu anladm.tam.olarak yaşından sonra okuncak diyo ama bı yaşın okumuyozki
Hee şimdi anladım.canim benim tamamdr iyiki paylaştın sagol kuzumCanım şöyle anlatayim bunu okumak zorunda değilsin ben okucam yani hani sonucta 70 bin tane tevhid çekiyoruz önce peygamber efendimizin ruhuna sonra tüm ölmüş buyuklerin ruhuna hediye edip dilegimi dileyip amin dicem. Evet demiştim geçen de bu normalde yasin okuduktan sonra okunur. Ben sadece yaptığım bir dua bitirme usulünü yapmak isteyen olursa diye paylaştım bunu yapmak zorunda değilsin ama ölmüş birisi için okuyorsan mesela arkasından burdaki duaları okuyup hediye edersen daha iyi olur gibi bana göre . Okumak zorunlu değil canım ben bildiğim birşeyi paylaşmak istedim sadece
merhaba 250 tane okudum.ben arada girip yazarım size.Yasinden Sonra Okunacak Türkçe Dua,Yasinden Sonra Okunacak Türkçe Dua Örneği,Yasinden Sonra Okunan Dua
Allahım!
Okumuş olduğumuz Yasin-i Şerifi yüce katında kabul eyle,
O'ndan hasıl olan sevabı iki cihan güneşi olan sevgili peygamberimizin(s.a.v.) Ruh-u Şeriflerine hediye eyledik yüce katında kabul eyle!
Yaa Rabbi
Bütün peygamberlerin,sahabelerin,evliyaullahın ve şehitlerinde ruhlarına hediye eyledik kabul eyle
Yaa Erhamerrahimiyn
Ahiret alemine göçmüş büyün müslüman kardeşlerimizin ve yanısıra anne babalarımızın, atalarımızın ve akrabalarımızın ruhlarına hediye eyledik kabul eyle
Yüce Allah'ım
Yasinin şifasını bize ver; kalbimizi senin ve habibinin sevgisiyle doldur dünyamızı ve ahiretimizi hayırlı eyle
Allah'ım dünyadaki bütün müslümanları kafirlerin ve münafıkların şerrinden koru yanlış yolda olan bütün müslümanları ıslah et sen mevlamızsın yardımcımızsın
bütün günahlarımızı bağışla el fatiha!
canım Kafiyesizsiir arkadaşımızın niyetine okuyoruz niyetini paylaşmıştı
Canım sürekli yazmama gerek yok 5000merhaba 250 tane okudum.ben arada girip yazarım size.
Canım Allah razı olsun ağzına saglik sıradan listeden okuyoruz o zaman senin okudugun senin ve hepimizin hayrına olsun senin içinde uygun olursa inşallah bu liste bitince ikinci listeye seni de ekleriz istersen sendemerhaba 250 tane okudum.ben arada girip yazarım size.
Rica ederim canım sende sağolHee şimdi anladım.canim benim tamamdr iyiki paylaştın sagol kuzum
Ben bitirdm.cnm yestremezsen yardımcı oluruzKIzlar ben henüz 1000 tane okuyabildim. Siz ne durumdasınız? Süreyi uzatsak mı?
Çok mutlu olurum eklerseniz. Ama listeye katabilirsiniz. Birine katkım olsun.Canım sürekli yazmama gerek yok 5000
Canım Allah razı olsun ağzına saglik sıradan listeden okuyoruz o zaman senin okudugun senin ve hepimizin hayrına olsun senin içinde uygun olursa inşallah bu liste bitince ikinci listeye seni de ekleriz istersen sende
Allah razı olsun senden canım düzenli okuyabilirim dersen bu listeye ekleyelim mi seni de 5000 tane okuyoruz iki günde bir arkadaşımızaÇok mutlu olurum eklerseniz. Ama listeye katabilirsiniz. Birine katkım olsun.
3000 okudum ben misafirim vardı inşallah yarın tamamlarım. Allahım niyetimizi kabuk eylesin birinin sana dua etmesi kadar güzel birşey yoktur sanırım güzel bir vesile oldunuz Allah razı olsun ❤1. Kafiyesizsiir -5000
2. memurhanim -5000
3. PiXiEE -5000 ✓
4. sadehayatt06 -5000 ✓
5. Karagullu -5000 ✓
6. 5 528mucizemmm -5000 ✓
7. My_Moonlight06 -5000
8. NAVLEE -5000
9. C CiNNET NUR -5000
10. B Bademmm388 -5000
11. Meral01 -5000
12. @smow3414-5000 ✓
13. humanbeings -5000
14. B Betus50 -5000
Kızlar nasılsınız ne alemdesiniz yarın gece 11de bitiyor inşallah listemiz ha gayret
Amin canım inşallah ağzına sağlık3000 okudum ben misafirim vardı inşallah yarın tamamlarım. Allahım niyetimizi kabuk eylesin birinin sana dua etmesi kadar güzel birşey yoktur sanırım güzel bir vesile oldunuz Allah razı olsun ❤