slm arkadaslar hep derlerya nasil baslayacagimi bilmiorum o durumdayim suan ..Beni seven biri var 7 yillik bi olay ben lise 1.siniftayken teklif etti bana o kabul etmedim hoslanmiordum ondan hareketlerinden tavirlarindan kabadayi edasiyla gezerdi .neyse lise 2.siniftayim tekrar tekrar israr etmeye basladi seni seviorum ciddi dusunuorum ben filan diodu bende gulup gecerdim bu yasta ne ciddi dusunmesi ne evliligi derdim dozunu kacirmisti herseyin her tenefüste rahatsiz etmeye basladi haliyle zor gunler geciriodum ilk basta hosuma giden bu seyler beni bogmaya basladi . yine bi tenefüsde benim sinifin kapisinda okulda cektim kenara rica ettim agladim istemiorum seni filan zorla guzellik olmaz oda inadina seni cok seviorum diodu bende hakaret etmeye basladim bagirdim nefret ediorum senden dedim bi tokat vurdu bana icim cok kötü oldu kirildim anlatilmaz bisey aglayarak cekip gittim sonra kendini affettrimeye ugrasti cok özür dilerim öyle yapmak istemedim anla beni lütfen dedi ve agladi icim gitti ozmn ona. gururum oksandi bi erkek senin icin aglior...
, bu tokat biseyleri degistirdi arkadas olduk onunla dedim zaman ver bana bu arkadaslik lise 3.sinifa kadar devam etti artik karsilik vermemi istedi normaldi onunda hakkiydi guzel sözler duymak ben yine yapamadim . taki hayatina baska bi kiz girene kadar yakinlarindan bi kizdi yurt disinda yasiodu eskisi gibi benimle ilgilenmez oldu birden benim icin degerli oldu ona karsi biseyler hissettim seviyorum ben bunu dedim ama is isten gecmisti cok kiskaniodum onu arkads ortaminda konsulurdu cok guzel kizmis okaninki filan diolardi böel seyleri duyunca delirecek gibi oluodum artik ben onun yolunu gözler oldum nereye gider nerden cikar takipdeydim devamli onu görmek icin dayanamadim aradim bi gece seni seviyorum dedim bi daha deneyelimmi ? cevap su sekil artik cok gec ben onu seviorum nisanlancam onunla filan dedi benim gözüm görmedi tabi hala israrla seni seviorum dedim birakma beni tabi degerlendi baskasinin yaninda görmeye tahamül edemedim sonra bu beni gecictirmeye basladi dalga gecmeler filan kendi kendime bi karar aldim dedim artik aramicam ve bitti kafamda bitirsemde kalbimde bitiremedim takip ettim devamli ortak arkadaslarimiz vardi nasil napio diye devamli sordum onlara böle devam etti okul bitti o kizdan ayrildigini duydum sonra yine bana döndü ben nereye gidersem pesimden gelirdi simdide ben istemiodum cok tuhaf bisey ama istemiodum onu.. okul bitti ben yurtdisina geldim o suan turkiyede arkadaslarimla görüsüodum okan hala seni sevio diolardi umursamadim arkadaslardan numarami almis beni aradi seni hala seviorum dedi ben istemiorum dedim neyse detaylari geciorum 4yil böle devam etti tlfonlarina cevap vermedim hattimi degsitirdim ama o hatti atmadim arada bi tlfona takip aciorum ayni numara defalarca aramis beni geri kapatiorum tlfonu . bi kac defa cevap verdim telefonlarina seni seviorum dedi ve yalvardi daha ne yapmami istiosun yalvariyorum sana seni cok seviorum senden baskasini istemiorum dedi bende seni sevmiorum okan olmuo yapamiorum dedim ben seninle evlenmek istiorum dedi senden simdilik sevgi beklemiorum zamanla eminimki oda olcak dio. Herseyi anlatmadim daha cok sey var guzel ve kötü seyler cok uzun oldu idare edin..
Simdi ne yapacagimi bilmiorum deli dolu 7 yil gecti eskisi gibi degilim farkli dusunmeye basladim bilirisnizki buyudukce hersey degisio dusuncelerin fikirlerin hayata bakis acin vs.. Beni gercekden seviomu yoksa erkekler ELDE EDENE KADAR ELDE ETTIKDEN sonra bosmu ..?Sevgi yeterlimi sizce? kabulmu edeyim yoksa etmeyeyimmi ..??Degismesinden korkuorum
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Simdi ne yapacagimi bilmiorum deli dolu 7 yil gecti eskisi gibi degilim farkli dusunmeye basladim bilirisnizki buyudukce hersey degisio dusuncelerin fikirlerin hayata bakis acin vs.. Beni gercekden seviomu yoksa erkekler ELDE EDENE KADAR ELDE ETTIKDEN sonra bosmu ..?Sevgi yeterlimi sizce? kabulmu edeyim yoksa etmeyeyimmi ..??Degismesinden korkuorum