7 yıldır kullanırım işte benim parfümüm(:

bu parfümü 5 yıl kadar önce kullanmıştım gerçekten çok etkileyici ve tam şu zamanlarda kullanılacak bir koku.klas bir koku ben de öneririm.

chanel change sokakta her 10 kişiden 8 inin kullandığı bir parfüm.. evet kokusu harika ama heryerde...

chanel change sokakta her 10 kişiden 8 inin kullandığı bir parfüm.. evet kokusu harika ama heryerde...

tam üzerine bastın arkadaşım:) bende aynısını yazıcaktım. tabi ben kullandığım zaman pek kimsede yoktu. hatta erkek arkadaşım bile kullanıyordu. sonra bir baktım millet doldurmasını alıyo. hayır açık parfümde aynısı kokmazki. hem yağlı hem alakası yok orjinalle. onun modası çoktan geçti kızlar. daha ne parfümler var:smiley-cool:

günaydın
arkadaşlar bu dolma parfümlerden kullanan var mı? hiç kullanmadım ama merak ediyorum

günaydın
arkadaşlar bu dolma parfümlerden kullanan var mı? hiç kullanmadım ama merak ediyorum

bende chanel 3 adet tester parfümü var ama orjinal minik minyatür şişelerinde hakkaten süper kokuyolar

evt dp den doldurma kullanıyorum ben harika bence.. tommy kullanıyorum süper bi kokudur tavsiye ederm. vede kalıcı a.s.

bıde gucci rush yaz dıe bı koku var onu denıyım d&p den alıyodum ben ,yazın fılan cok gusel oluyor :)sositososito

okunuşuda yazıldığı gibimi canım ingilizcem sıfırda

okunuşu şöyle ttlım şanel şans. :) ayrıca bu kokuyu lütfen doldurma aln orjinali hem pahalı hemde o kdr güzel kokmuyo ben doldurma alıyorum 7 yıldır kullanıyorum günde 2 kez sıkarım gün boyu kalıcı ve etkileyici her gün biri durduruyo parfümümün adını soruyo öğretmenlerim bile sordu artık düşünün 2 kez sıkmama rağmen herkes bu parfümü kullanabilir ama önemli olan kime yakıştıgıdır

Dün denedim hiç beğenmedim kokusu kalıcı değil ki o kadar sıkmama rağmen ertesi güne bile kalmadı :/ hafif bir koku :/

change a hafif diyen ilk kişisin.. oldukça kalıcıdır.. kalıcılık tenden tenede değişir..senin teninle alakalı olablir

parfüm zevklermız aynı şekerim chance da beğeneceksin bence

çok pahalı bısey degılse bende alırım belkı. parfumlerımden memnun degılım. oriflame kullanıyorum ben. güzel bir parfummu

change a hafif diyen ilk kişisin.. oldukça kalıcıdır.. kalıcılık tenden tenede değişir..senin teninle alakalı olablir

canım chanel changes kişiye göre hafıf yada ağır oluyor.Mesela ben çok açık tenliyim elime sıktığımda hafıf bir kremsi parfüm oldu çok hoş durdu.Tenden tene değişiyor üstünüzde deneyip karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…