• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıldır kullanırım işte benim parfümüm(:

Beren

<3
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2010
11.067
197
413
Ankara
kızlar ben yedi yıldır kullanıyorum adı chanel chanes çok güzel bir parfüm inanın bu parfümün ismini öğrenmek için arkamdan dolu bayan koşmuştur tabi erkekte(: tavsiye ederim çok hoş ve kalıcıkaydirigubbakcemile2

bu parfumle ilgili sözlükte bir yazı var

oduna sıksan odun bile çekici olur diye :)

parfumu kullananlardan bilgi alsam biraz?

kaç ml? nerelerde satılıyor? fiyatı ne kadar? :)

CHANEL-CHANCE-BAYAN-PARFUM__30440695_5.jpg

kızlar dediğiniz parfum bu mu?

evet cnm parfüm bu. ben şu an dp den doldurmasını aldım. orjinal gibi diyebilirim.
sistem bakımı var diyordu kusura bakma yeni girebildim.

evet cnm parfüm bu. ben şu an dp den doldurmasını aldım. orjinal gibi diyebilirim.
sistem bakımı var diyordu kusura bakma yeni girebildim.

önemli dğl cnm. gg'de 17.90 a buldum

iki üç saat içinde uçup gidiyorsa kokusu almıcam

ben yıkamadan geçmicek bir parfum ariyorum :)

ben dediğim gibi dp açık parfüm kullanıyorum ve çok kalıcı. bu kadar kalıcı olan parfüm nadir bulunur.
gg de bulduğun fiyat orjinal parfümse güvenme diyebilirim. ama dp falansa kesinlikle al.

kızlar ben yedi yıldır kullanıyorum adı chanel chanes çok güzel bir parfüm inanın bu parfümün ismini öğrenmek için arkamdan dolu bayan koşmuştur tabi erkekte(: tavsiye ederim çok hoş ve kalıcıkaydirigubbakcemile2

aaa ne oldu birden face hesabım göründü.
yanlışlıkla bastımÇok üzgünüm çoook

ben de ggden bu parfümü almıştım ve kokusunu çok beğenmedim chanel candy çok daha güzel bence.

evet canım aynen o makineden çıkınca bile kokuu gitmesin istiyorsanız kullanın tabi meyve kokularından hoşlanıyorsunuz. dpden alıyorum ben de. bir de 4 5 yıldır burberry clasic kullanıyorum çok güzel.

şanel şans ı patronumuzun eşi bayanssulusmileŞuşu, 6 yıl önce falandı sanırım,o kullanıyordu..hatun katlarda, merdivenlerde dolaştıkça, kokusu kalıyordu, o kaaaa yani..

Dün denedim hiç beğenmedim kokusu kalıcı değil ki o kadar sıkmama rağmen ertesi güne bile kalmadı :/ hafif bir koku :/

cok merak ettim su chanel chance`i(denemek lazim) ben chanel den mademoiselle chanel kullaniyorum(esim cok begeniyor diye)7 yildir ayni parfumu kullanmdaim ama en cok sure incandessence(avondan) ve vanderbilt(ama simdi adini unuttum clasic olan degil soyle sisenin uzerinde bir kugu vardi) birde cok sevdigim bir parfum vardi ama birdaha bulamadim feraud(bir arkadasim Fransadan getirmisti)

Back