• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 yıldır kronik kabızım.

Nasibeyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2020
814
333
33
34
2016 yılından beri kronık kabızlık var. Azda olsa saç dokulmesı kronık anemi. Kronik depresif mutsuzluk karamsar. Gergin ruh hali takıntı migren ve kilo alma. Kan degerlerıme bakıldı ınsulın veya guatr tansiyon VS yok cok şukur. Fakat bılmedıgım birsey var mı ben hep kronık kabızlık sorunu yasıyorum. Kabızlık ıkınarak tuvaletin gelmemesi galiba hatta benımkı oyle de degil benım tuvaletim hıc gelmiyor bile. Bana yardım edecek olan var mı

2016 yılından beri kronık kabızlık var. Azda olsa saç dokulmesı kronık anemi. Kronik depresif mutsuzluk karamsar. Gergin ruh hali takıntı migren ve kilo alma. Kan degerlerıme bakıldı ınsulın veya guatr tansiyon VS yok cok şukur. Fakat bılmedıgım birsey var mı ben hep kronık kabızlık sorunu yasıyorum. Kabızlık ıkınarak tuvaletin gelmemesi galiba hatta benımkı oyle de degil benım tuvaletim hıc gelmiyor bile. Bana yardım edecek olan var mı
Gastroenteroloji ye bı git

Merhabalar. Çölyak araştırıldı mı? Kabızlık, şişkinlik, demir eksikliği anemisi, infertilite gibi atipik bir spektrumla da prezente olabiliyor çünkü.

Klozet mi kullanıyorsunuz.
Sabahları aç karnına bir tatlı kaşığıhindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı tuketebilirsiniz. Tuvaletiniz geldiği an yapmanızı öneririm tutmak sıvı kaybına sebep oluyor kabizlik var ise daha da zorlaştırmis olursunuz. Ben bunlara dikkat ettiğimde kabızlık sorunum kalkıyor

Merhabalar. Çölyak araştırıldı mı? Kabızlık, şişkinlik, demir eksikliği anemisi, infertilite gibi atipik bir spektrumla da prezente olabiliyor çünkü.
Çölyak arastırılmadı. Kabızlık şişkinlik demir eksikliği var baya üşüyorum. Yaz kış infertiliteydimde kızım oldu ama.

Back