- 23 Ağustos 2012
- 50.156
- 1
- 232.888
- 898
- Konu Sahibi SecretWomen
Tik değilde bir kulak burun boğaza götürün bence ...alerji den dolayı da olabilir.
+++
+++
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tik değilde bir kulak burun boğaza götürün bence ...alerji den dolayı da olabilir.
Kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim ama bende size birsey sorucam regl doneminde misiniz sizler yoksa hayata tepki olarak mi dogdunuz Allah askina nesi ilginc tik gibi gormemin farkli yprumlar alip dogru karar vermeye calisiyorum.. Tik degilse de kbb ye goturmek iyi fikir evet. Peki basina boyle birsey gelen bir yakininiz neyin var mi nere götürdü ne etti onu soruyorum.. biri bi konu acsa da yardim icin degil fütursuzca sallasam tüm hincimi ondan alsam adli yorumlariniz vallahi komik geliyor bazen
sen nasıl bır annesın dıyesım geldı!!!! çocugunu ınsan hiçmi doktora göturmez bıde tepkı göstermişsin yorum yazanlara yuh be yuhKizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim ama bende size birsey sorucam regl doneminde misiniz sizler yoksa hayata tepki olarak mi dogdunuz Allah askina nesi ilginc tik gibi gormemin farkli yprumlar alip dogru karar vermeye calisiyorum.. Tik degilse de kbb ye goturmek iyi fikir evet. Peki basina boyle birsey gelen bir yakininiz neyin var mi nere götürdü ne etti onu soruyorum.. biri bi konu acsa da yardim icin degil fütursuzca sallasam tüm hincimi ondan alsam adli yorumlariniz vallahi komik geliyor bazen
Selam arkadaslar..
.Sorun su ki; Oğlumda 1 yila yakindir degisik tikler olusmaya basladi..bir ara hık hık diye ic cekme seklindeyken simdi de bogazini temizler gibi bogazina sanki birsey takilmis gibi hıh hıh sesler cikariyorr. Arada sinirlenip kalk su ic öksür nedir hıh hıh diye dayanamayip tepki verdigim de oluyor. Aranizda cocugu, akrabasi, tanidigi bu sekilde olup ta ne tür cözümler bulduklarini merak ediyorum.. Yorumlarinizi bekliyorum...
Kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim ama bende size birsey sorucam regl doneminde misiniz sizler yoksa hayata tepki olarak mi dogdunuz Allah askina nesi ilginc tik gibi gormemin farkli yprumlar alip dogru karar vermeye calisiyorum.. Tik degilse de kbb ye goturmek iyi fikir evet. Peki basina boyle birsey gelen bir yakininiz neyin var mi nere götürdü ne etti onu soruyorum.. biri bi konu acsa da yardim icin degil fütursuzca sallasam tüm hincimi ondan alsam adli yorumlariniz vallahi komik geliyor bazen
Bana bak dogru konusmayi ogren veya git benim konumdan her diyesin geleni soyleme her yerde hadiisen nasıl bır annesın dıyesım geldı!!!! çocugunu ınsan hiçmi doktora göturmez bıde tepkı göstermişsin yorum yazanlara yuh be yuh
Haklisiniz tesekkurlerBen de öyleyim. Ama tik değil. Alerjik rinit ve ters akıntı. Çok rahatsız edici bir durum, sürekli alerji ilacı kullanmadan da olmuyor ne yazık ki. Önce bi muayene ettirin oğlunuzu. Size tikmiş gibi gelmesi öyke demek değildir sonuçta.
Tesekkur ederim bu guzel yorumunuzdan dolayi bu yontemleri deniyecem coook saolunKizimda geniz eti olduğu için o yaşlarda hem burun akıntısı çok olurdu hemde boğazını temizlemek için öksürüp dururdu...Gittikçe tik halini aldı boğaz temizleme,bazen akıntısı olmasada yapıyordu.Doktor buyudukce geniz etinin kuculecegini ve akıntısının kesileceğini söylemişti,gerçektende öyle oldu...Önce öksürme kesildi sonra boğaz temizleme ihtiyacı bitti,alışkanlığı da zamanla kayboldu.
Siz de önce bir doktora goturup böyle bir durumu olup olmadığını kontrol ettirin.Boyle bir sorun yoksa psikolojiktir büyük ihtimalle bu seferde pedagoga goturebilirsiniz.Kizmayin ona,isteyerek yaptığı bir şey değil sonuçta,siz tepki verdikçe daha kotu olur.
Evdeki.kurallar cok fazla degil ama olmali derim..cogu zaman kucuk beye gore sekilleniriz .. Yarin once kbb ye gidiyoruz bakalim ne diycekBenim ilkokuldayken, bir arkadaşım böyle yapardı :) konuşurken, konu anlatırken özellikle.
Bahsettiğim şey tabi yaklaşık 20 yıl kadar önce.
Doktora gönderdi öğretmenimiz, ama birşey çıkmadı.
Daha sonra psikolojik olduğu söylendi.
Artık sınıfça deva olmaya çalışıyorduk çünkü hepimizi sinir ediyordu.
Sanırım psikiyatır, kendine düşünme zamanı oluşturuyor hığ fiğ yaparak demişti.
Yani sonuç olarak, önce KBB ye, sonra da çocuk psikiyatriye gidebilirsiniz.
Evde çok fazla kurallarınız varsa, bu da sebep olabilir.
Evdeki.kurallar cok fazla degil ama olmali derim..cogu zaman kucuk beye gore sekilleniriz .. Yarin once kbb ye gidiyoruz bakalim ne diycek
ben dogru konuşuyorum konuşuyorumda anlayana! çirkefBana bak dogru konusmayi ogren veya git benim konumdan her diyesin geleni soyleme her yerde hadii
merhaba,Selam arkadaslar..
.Sorun su ki; Oğlumda 1 yila yakindir degisik tikler olusmaya basladi..bir ara hık hık diye ic cekme seklindeyken simdi de bogazini temizler gibi bogazina sanki birsey takilmis gibi hıh hıh sesler cikariyorr. Arada sinirlenip kalk su ic öksür nedir hıh hıh diye dayanamayip tepki verdigim de oluyor. Aranizda cocugu, akrabasi, tanidigi bu sekilde olup ta ne tür cözümler bulduklarini merak ediyorum.. Yorumlarinizi bekliyorum...
Hey ! Haddini bil terbiyeni takin biraz uzaklas buralardan iyi gelecektir ayarsizliğina !ben dogru konuşuyorum konuşuyorumda anlayana! çirkef