7 yasindaki oglum ve tiki

SecretWomen

Guru
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2010
488
378
303
Selam arkadaslar..
.Sorun su ki; Oğlumda 1 yila yakindir degisik tikler olusmaya basladi..bir ara hık hık diye ic cekme seklindeyken simdi de bogazini temizler gibi bogazina sanki birsey takilmis gibi hıh hıh sesler cikariyorr. Arada sinirlenip kalk su ic öksür nedir hıh hıh diye dayanamayip tepki verdigim de oluyor. Aranizda cocugu, akrabasi, tanidigi bu sekilde olup ta ne tür cözümler bulduklarini merak ediyorum.. Yorumlarinizi bekliyorum...

Kaç yaşında çocuğunuz. Dr.a götürdünüzmü hiç, belki boğazında rahatsız eden bir şey vardır? Tik değildir yani belki de.
7 yasinda doktora götürmedim ..bana daha cok.tik gibi geliyor hih hih hirr gibi evde de dibimden ayrilmadigi icin yani basimda yapinca cildiriyorum artkk ..

konu sahibi merakımı mazur görün ama doktor musunuz, eğer değilseniz nasıl böyle bir teşhis koyabildiniz? haydi diyelim birisi tik, dedi. içiniz gerçekten rahatlayacak mı, bakın 1 yıl olmuş neden ısrarla doktora götürmüyorsunuz?

Kizlar yorumlariniz icin tesekkur ederim ama bende size birsey sorucam regl doneminde misiniz sizler yoksa hayata tepki olarak mi dogdunuz Allah askina nesi ilginc tik gibi gormemin farkli yprumlar alip dogru karar vermeye calisiyorum.. Tik degilse de kbb ye goturmek iyi fikir evet. Peki basina boyle birsey gelen bir yakininiz neyin var mi nere götürdü ne etti onu soruyorum.. biri bi konu acsa da yardim icin degil fütursuzca sallasam tüm hincimi ondan alsam adli yorumlariniz vallahi komik geliyor bazen

Ben regli olmuyorum ama sen teşhis koyucak kadar bilgilisin demek 1 sene çocuğu dr a götürmeyip tik olduğunu düşünüyorsun ve biz regli zamanında oluyoruz

Amcamdan bahsediyim geniz eti olduğu için alışmış genzini çekip dururdu neyse ameliyat oldu halen çeker midemiz kalkar. O artık tike dönüşüyor.
Durupdururken yapacağını sanmam. Belki alerjisi vardır boğazı kuruyordur. Yani doktora götürün. Bukadar zor değil dimi. Aylardır çekeceğinize neden kaynaklandığını öğrenmiş olursunuz.

Benim oglumda yapiyordu aynen sizin dediginiz gibi. Bir yildan fazla surdu. Ben de sinirleniyordum arada kalk su ic, yeter yapma diye. En sonunda umursamadim tepki vermedim. Yavas yavas azalarak kesti Allahtan. Benim oglum evlendigim zaman yapmaya baslamisti( ikinci evliligim babasiyla bosandik) o yuzden psikolojik olduguna eminim. Acaba sizin cocugunuzun hayatinda bir degisiklik oldu mu? Tasinma, bosanma yeni okul gibi? Bence hic ustune dusmeyin zamanla birakir. AMA once her ihtimale karsi bir doktora goturun isterseniz. Fiziksel bir sorun olup olmadigini ogrenirsiniz.

Bu gibi yoruma ihtiyacm vardi saolun .. goturcem yarin .. gecer diye bekledim bir ara okul doneminde azaldi sonra farkli bir boyut aldi iste ..

Evet bebeklikten beri sorunlu bir ailede buyudu kavgalar ayriliklar herseye mecburen sahit oldu .. biz duzeldik ama cocukta bu sekil bir tepki olustu belkide.. goturecem kesinnn saolunnn cok saolun

Bu gibi yoruma ihtiyacm vardi saolun .. goturcem yarin .. gecer diye bekledim bir ara okul doneminde azaldi sonra farkli bir boyut aldi iste ..
Rica ederim canım ama burda bi konu açarken bütün tepki ve yorumlara hazırlıklı olup açmak lazım. Herkesten bizimle hemfikir olmalarını bekleyemeyiz. Takılma çok fazla. Ama uygula. Kimi regl döneminde oluyor, kimi mutlu kimi mutsuz o anki ruh haline göre yorum yapabiliyor. Herkesi yönlendiremeyiz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…