Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar 7 yaşındaki kızımın saç dipleri yardım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

selisya

olduğu kadar , Olmadığı KADER!!!..
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
596
67
34
İyi aksamlar hanimlar ...

Derdim kizim sac diplerinde boyle beyaz beyaz birşeyler oluyor kepek gibi küçüklüğünden beri ...baba annelerin deyişiyle konak olmuş kafasinda ...tararken orerken saclarinin arasindan belli oluyor rahatsız oluyorum temiz titiz birisiyim yani kirlikten pislikten değil...banyosuna dikkat ederim hep ...ne yaptimsa bunlardan kurtulamadim banyodan önce sacina zeytin yağ ve karbonat sürüp bekleyip tariyorum ama bi sure sonra yeniden oluyor...
Hanimlar ne yapmam lazim bundan kurtulmak için ...
Bu arada kullandigim şampuan pantene

Head&shoulders sampuan iyi geliyo. Zaman zaman bende de olur 24 yasindayim.
Doktor damla veriyo iyi geliyo hic doktora goturmediniz mi?

Cok sicak suyla yikamayin, cok sıkı da baglamayin saclarini nefes alsin dipleri.

çok basit bir çözümü var herkeste olan bir şey panik yapmayın kızınızın saçlarına zeytinyağı sürün ve cok ince tarakla tarayın hemen cıkıcaktır onlar:KK66:

Aynı problem benim kızımda da bir yıldır. 4 yaşında kızım.Doktora götürdüm yağ bezeleri iyi çalışmadığı için oluyor dedi cips kola abur cubur çok fazla yemesin dedi.Losyon verdi iyi gelmişti ama bu kez çıkmayan kısımlarda çıkmaya başladı. Prolaksin diye bir şampuan kullanıyoruz doktorun önerdiği. Fakat sorun hala devam ediyor yavrum kıyamam kaşımaktan kanatıyor saç derisini. Bende doktora götürmeden önce hep zeytin yağı ile temizlerdim. Doktor temizlemeye çalışmayın temizledikçe alttan hastalıklı deri gelir dedi. Birde internette araştırdığıma göre alerjik çocuklarda olurmuş bu durum. Ben tekrardan götürücem bakalım doktora ne diyecek bu sefer

Doktora gidin ama öncelikle şampuanını değiştirin bence yanlış hatırlamıyorsam Pantane benimde saç diplerime çok iyi gelmiyor. Dalin mi denesiniz acaba?

Selisya allah aşkına, büyümesini mi bekleyeceksin geçmesi için gerçekten?
Cildiye bölümünde muayene, gerekli ilaç-tedavi neyse kurtulacaksınız bitecek gidecek.

Haklisin canım şimdiye kadar bekledim 7 senedir geçmedi ...eczaneye sac uzmanları geliyor onlara gostermistim oda yanlis şampuan kullaniyosun dedi 60 TL şampuan satmaya calisti ..en kisa zamanda goturecem

Doktora götürün sedef olabilir. Çocuklarda genelde saçlı deriden başlar. Çocukluk çağında tedavi edilirse geçer, ergenlikten sonra vücuda yayılır.
Siz doktora götürün de konaksa sorun değil zaten, yeter ki kronik bir hastalık çıkmasın.

Aynı problem benim kızımda da bir yıldır. 4 yaşında kızım.Doktora götürdüm yağ bezeleri iyi çalışmadığı için oluyor dedi cips kola abur cubur çok fazla yemesin dedi.Losyon verdi iyi gelmişti ama bu kez çıkmayan kısımlarda çıkmaya başladı. Prolaksin diye bir şampuan kullanıyoruz doktorun önerdiği. Fakat sorun hala devam ediyor yavrum kıyamam kaşımaktan kanatıyor saç derisini. Bende doktora götürmeden önce hep zeytin yağı ile temizlerdim. Doktor temizlemeye çalışmayın temizledikçe alttan hastalıklı deri gelir dedi. Birde internette araştırdığıma göre alerjik çocuklarda olurmuş bu durum. Ben tekrardan götürücem bakalım doktora ne diyecek bu sefer

sebamed kullanın hem sabun hem şampuan olarak

Haklisin canım şimdiye kadar bekledim 7 senedir geçmedi ...eczaneye sac uzmanları geliyor onlara gostermistim oda yanlis şampuan kullaniyosun dedi 60 TL şampuan satmaya calisti ..en kisa zamanda goturecem

benim kardeşimde vardı saçına normal şampuan sürmüyor özel doktorun verdiği şampuandan kullanıyor normal zamanda geçiyor ama mevsim geçişlerinde yeniden olup geçiyor

Kiziminki hic kasinmiyo ..kizimda okul baslayinca burnu devamli akar okul bitince durur alerjik olabilir demişti doktor belki onun içinde olabilir...

sebamed kullanın hem sabun hem şampuan olarak

benim kardeşimde vardı saçına normal şampuan sürmüyor özel doktorun verdiği şampuandan kullanıyor normal zamanda geçiyor ama mevsim geçişlerinde yeniden olup geçiyor

Kiziminkide genelde kisin oluyor sampuanin adi ne acaba

Benim de olur çocukluğumdan beri. Çocukken çok oluyordu, şimdi ara ara oluyor yine. Allerjik bir bünyem var. Bir de stresle alakalı benimki.
Yani burada yazılanlar gibi, birçok sebebi olabilir. İyice araştırılması gerekir.

Head&shoulders sampuan iyi geliyo. Zaman zaman bende de olur 24 yasindayim.
Doktor damla veriyo iyi geliyo hic doktora goturmediniz mi?

Cok sicak suyla yikamayin, cok sıkı da baglamayin saclarini nefes alsin dipleri.

Kizimin saclarini hep siki baglarim hic acil birakmam ...kizim da daginik saci hic sevmez o yüzden hep toplu hic nefes almiyo tabiki

X