msnyi açtığım zaman bırakmıyonuzda beni ondan :1closedeyes:kızım o iri kıyım:roflol: iri yarı bir dev düşün işte öle allah boyda vermiş :jeyyar: sanada yollarım kına mirak etme sen :mymeka: msn niye açık değil nan senin :mymeka:
şebnemcim sanada günydınn Şeniz
şaştım kaldımmm :dilcikar::1shok:açık nan pınarla yazışıyoz aha burdaDD,
he zeytin ben iri kıyımım bu danoşun didiği gibi,
boyum 171 gülüm,valla gömlek falan 42 aldım tatlım göğüsler 95 benim onlardan daha küçüğün göğüs yeri baya kasıyo,
ama geçen denediğim elbide 40 tı hatta kabinde buldum ölesine denedim bakam 40 a ne kalmış didim gördüm bişi kalmamış :roflol:,
elbide öle kalın kumaş değil likra gibi esnek bişidi kumaşı vardı yoksa daha o yerinden kımıldamayan kumaşlı 40lara zor daha ama bakmak lazım tabe...
ne yaptında koşuşturdunbugün hiç ugrayamadım çok koşuşturdum o yüzden pc ugrayamadım
mafoldumben
Günaydın kızlarsenağlamasinirlerim harap olmuş vaziyette ben niye kilo alıyorummafoldumbenbugün almiş te yok listeleri kontrol edin hesaplamaları öğrenin bildirimi ben geç kalırsam biriniz yapınmafoldumbenişyeri yoğun bugünbenneyaptımkiayrıca bugünden itibaren aranızda olmak istemiyorum mafoldumbengeçici bir süre yokum özel bi doktora gidip şu olayı çözmek istiyorum niye az yiyip hala kilo almaya devam ediyorum benmafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenoynatmaya az kaldı doktorum nerdesenağlamaevet kendinize yeni bir kaptan bulun bakalım ben gidiyorumvereliniortakbugün halledin ki paylaşıma ben yazayım ben ayrılıyorum yerime şu kişi bakacak diye:çok üzgünüm:
tamam kuzum doğru diyosunmafoldumben ben sinirden haziran sonunu falan düşünmemiştim benneyaptımkiağlamamak için zor tutuyorum kendimi:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?