Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

3. Seviyede yavaş ceviriyorum şimdi akşam.9 da hızlı geçireceğim olur mu okurken çok hızlı yapamıyorum
Bisiiklet ayarı nasıl oluyo bilmiyom da vitesi küçük tut zor seviyede yapma bacakların çok zorlanmasın çevirirken yani onu demek istedim.

Bisiiklet ayarı nasıl oluyo bilmiyom da vitesi küçük tut zor seviyede yapma bacakların çok zorlanmasın çevirirken yani onu demek istedim.
Anlaştık bi de bunun bir sınırı var mi yani günde en fazla ,,, kadar yap denilen bir sınır ben hafta sonu 2 saat hafta ici 1 saat olarak düşündüm çok zorlamış olur muyum. Bi de dün akşam 1 saatte 755 kalori yakmış görünüyor bu doğru olabilir mi doğru ise muhteşem.bisey bu

teşekkürler kuzumm .sanki ben 55 kilo gibi mi cikmisimmmm

Günlük 45 dk 1 saat arası yapabilirsin tabiki. Hafta sonu zaman açısından rahatsan 2saat yapabilirsin istiyosan. Ama dediğim gibi çok yüksek devirde yapma ki yağ yakabilelim

malipina kaptancik şimdi biz bugün balık sezonu nu açtık ızgarada hamsi sınırı varmıdır ne kadar yenilecek hem biraz küçük hem erken kapatacam günü
İzgara yapcaksan bi tatlı tabağı kadar ideal kuzum. Yanına da bi salata yersin mis gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…