Ama kavgada özgürlük istiyorsan boşanalım dedi ben onun için küstüm haklıyken haksız duruma düştü köfte
Adam suçlu değildi zaten gazlamayın çakılı #direnenişte
Düğünlerde eğlenceli bir grup oldu mu çok guzel geçiyor bi de genç çok oldu mu ver coşkuyuGünaydın güzel hanımlar
dün akşam gittigim düğün bu yazki en eğlenceli düğündü...
Damadın arkadaş çevresi resmen pisti coşturdu okuldaki birçok öğretmen arkadaş da gelmişti görmediğim...
#direnenişte arkandayız :)
Bencede@MiuLego gel özelden atta herkes rahat etsin :))
Ben senin arkandayım çakılhep onlar mi su yüzüne çıkacak dimi ama
Adam o kadar bisiklet aldı kahvaltı kurdu bılaşık yıkadı sen de bi güzellik yaparsın artık çakılbenden az bulaşık çıkarmış mutfak çok düzgündü gittiğimde
Evethep onlar mi su yüzüne çıkacak dimi ama
Yapmıştır çoktanAdam o kadar bisiklet aldı kahvaltı kurdu bılaşık yıkadı sen de bi güzellik yaparsın artık çakıl
TünaydınlaaaaaGÜnaydınnnn
20dkdır sesi çıkmıyo baksanaYapmıştır çoktan
Pazar pazar kahvaltıdan sonra barışmış, ateşli bir çiftle karşı karşıyayız. Ne bekliyodun ki20dkdır sesi çıkmıyo baksana
Ay ne kadan ayıpçı bi takımız ayol aaa
Kaptanım kahvaltı ettimOryantal tamam bi de yürüdüm mü miss
Spor yapmayanlar utansın
Yapcaz artik bakalımAdam o kadar bisiklet aldı kahvaltı kurdu bılaşık yıkadı sen de bi güzellik yaparsın artık çakıl
Evet ben bisikletimde ağır tempoda hem yazılanları okuyorum hem su keyfi yapiyorumOryantal tamam bi de yürüdüm mü miss
Spor yapmayanlar utansın
Pazar sevişgenleriPazar pazar kahvaltıdan sonra barışmış, ateşli bir çiftle karşı karşıyayız. Ne bekliyodun kihaydar dümen sevişin diyo
Kütükten sonra güzel oluyor tabiki herkese lazımPazar pazar kahvaltıdan sonra barışmış, ateşli bir çiftle karşı karşıyayız. Ne bekliyodun kihaydar dümen sevişin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?