Sen tabikiKim gidecek ya şimdi anneme
Ya ben naptimmmmmmBittin kızım sen
Ben kızıma hep tb un ile kek kurabiye yapıyorum canım çocuklara yaparsınKızlar 101 e tb unu gelmiş sizce alayım mı
Kahvaltı neden yapılmıyor acabaHerkese mutlu haftasonları daha kahvaltı edemedim 7 zeytin bir incirle duruyorum :)
Kahvaltı neden yapılmıyor acaba
Hee yaptın yani tamam o zamanŞimdi yaptım kaptanım çay kahve bu saate geldik akşama kına var iki öğün yaparım bugün o yüzden oldukça geç yaptım
Kuzu safra sağda ağrı yaparSafra olmasın
Sabah 3 kilo almıştır oben ne zaman mezun ettim listeyi kendi hazırladı zaten fırsat kolluyomuş
ama bi daha giremicek o ayrı
Ben karatayci değilim zaten çakıl. Çalışman diyet yapmana engel değil.Diğer türlü hayatımda diet başarısız ben hep saat 9 da evde oluyorum ve bu tempoda normal diet bana çok zor. Bi de karatayin ye dediği hiçbirşeyi yiyemiyorum en fazla 2 gun sonra patlama şeklinde bozuyorum. Doktor un dediği omur boyu yapamayacağın diete girme demesi. Anca bu kadar değiştirebiliyorum. Ben olur boyu sürdürmeliyim bu yıl düzene oturacagim beslenmede
Isıtırız sen merak etmedoğururum lan düşün senden hamile kalsam doğururum
ula bu ara herkes aynı duayı ediyor tutacak en son. sivas ın soğuğu yetmedi bi de ankara soğuğunda donsun 10 metrekarelik neticem
Ben karatayci değilim zaten çakıl. Çalışman diyet yapmana engel değil.
Senin yerinde olsam sabah kahvaltı
Öğle yemeği yer
Akşam ayran ve meyve ile gecistiririm ben. Eve gidip yemem o saatte. Çalışma koşulların yüzünden değil, eşinle akşam yemeği yemek için bunu yapıyorsun ve sağlıklı değil bu! Gebe kaldığında napacaksın? Kaç kişi uyarmaya çalıştı ama hiçbirşeyi degistirmiyorsun, bu sistem yarasa kilo vermek gerekirdi, yaramıyor demekki.
Tarih ver didimGünaydın
Ay yoktur öyle birşey..
Sen bilirsinTersin pis haa
Asıl bizim gözlerimiz ruhumuz bayram etti, nasıl naif nasıl güzel insansın sen
Hadi ya hangi gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?