• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

nan yarışçı daha olayın şokundayım ben :1shok:
hala inanamıyorum ya hamile olduğuma :utangac:
her ana adet olacakmışm gibi geliyo :uhm:

en iyisi ben en kısa zamanda dotora gidem de bu tartışmaya bi son vereyim :roflol:

ay kıyamam ben sana taze anne adayı.

hemen doktora git canım yoksam biz bu geyiği uzatırız.kaydirigubbakcemile3

nan almiş cadısı ee git bi zahmet
kan tahlil sonucun kaç cıktı bu arada
bak ordanda anlarız kaç hafta olduğunu
canım tahlil kağıdımda 2000 küsür yazıyodu a.s
altda hafta hafta kaç olacağı yazıyodu ama :uhm:
5-6 haftalıktan başlatmışalr o da 3000 lerde a.s

ay kıyamam ben sana taze anne adayı.

hemen doktora git canım yoksam biz bu geyiği uzatırız.kaydirigubbakcemile3

evet gideyim de bu geyiği bi sonlandıraym hayrıma :roflol:

rapor deyince niye kimsenin sesi çıkmıyo nannnnnnnnnnnnnnnnn:mymeka:ben kendimden başlayayım en iyisialkisalkisalkis

cumartesi sabah 2 dilim kepek ekmeği domates peynir seytin ve 1 kaşık reçel

öğle 1 tane dolma ve yoğurt

akşam köfte salata makarna:delphin:1 saat yürüyüşkaydirigubbakcemile2

pasar 1 dilim kepek ekmeği yumurta peynir domatis minücük bir sosisşakkıdı

öğle mevlütteydik yeğenimin nişanlısıgile gittik 2 kaşık pilav az nohut salata yedim ve 2 ince dilim ekmek akşamada balık salata ama balık 2 tane yedimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilesüper ötesi bi lezzetli ümit ilk kez 3 balık yedi:roflol:eniştem 4 daha olsa yicekti:roflol:bu sabah 45 dk yürüyüşümü yaptım yine kaydirigubbakcemile2bu haftadan umutluyum yürüyüşlerim düzenli ilacım dün gece bitti:teytey:

almişim gitde hepimiz rahatlayalımm sırnaşık şey

serserim bende ne yapıyımki halıları yıkıyım yıkancak üşeniyorumm oki mi bide misafir odasının perdelerini söküyim çok zor üşeniyorummm en büyük ceza bu olur bana tmm

julim doğru diyon kaçtılar bu kaptan costadan kaydirigubbakcemile3

dimplemm hayırlısı cnm bence bebiş sende test yapsana ne oturuyosunn kalk hadi 2 dk yapıver :sm_cool:

3. hafta 5 - 130

4. hafta 75 - 2.600

5. hafta 850 - 20.800 bahh senin ki buna denk geliyir

6. hafta 4.000 - 100.200

7/12. hafta 11.500 - 289.000

13/16.hafta 18.300 - 137.000

17/24.hafta 1.400 - 53.000

25/40.hafta 940 - 60.000

bilmiyorum ki kuşum ya ban verilen kağıtta 5. ve 6. haftadan başlıyodu o da 3000 lerdeydi :uhm:
benim değere uymuyodu yani :uhm:
beni de meraklandırdınız iyice :emir_bebek:
doktora gidip geleyim ilk işim buraya yazmak olcak zaten :CüvCüv:

haftasonu okudum kuşlarım yenilerinkini de bugün daha uğramadılar demi diye şettirdimkaydirigubbakcemile3

seytin ok dir şekercim bu hafta eksilmessen tartıda 2 ceza seni bekliyoalkisalkisalkis

balıkta alabalıktı ama küçük delikafaduldenorada köyde yani nerden tutup alıp geldiler bilmiyorum manyak güzel bi şeydi nan cokacimcoookbenim kayınpederiminde restaurantı var köyde onlarda alabalık pişirip yedirir ama hiç bi zaöman bu kadar lessetli değildi nan bisde şaşırdıkcokacimcoook

haftasonu okudum kuşlarım yenilerinkini de bugün daha uğramadılar demi diye şettirdimkaydirigubbakcemile3

seytin ok dir şekercim bu hafta eksilmessen tartıda 2 ceza seni bekliyoalkisalkisalkis

balıkta alabalıktı ama küçük delikafaduldenorada köyde yani nerden tutup alıp geldiler bilmiyorum manyak güzel bi şeydi nan cokacimcoookbenim kayınpederiminde restaurantı var köyde onlarda alabalık pişirip yedirir ama hiç bi zaöman bu kadar lessetli değildi nan bisde şaşırdıkcokacimcoook

tmm kaptan kabul edildi :delphin:
afiyet olsun kuşummŞeniz
dimple test yap bencede :1hug:
gerçi benim teste çıkmadı ama :uhm:
yani bi çizgi tam bi çizgi de silik çıktı :uhm:
bazen ölede olabiliyomuş almişimmmm:CüvCüv:

sendede oldumu dimple silik çizgi yoksa net olarak yokmudu:uhm:

petüşümm nerde kaldııı:çok üzgünüm:

Back