Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

LAY LA LAYYY LAY LAAAA LAAAAAA:teytey::sm_cool:ne güsel haberler aldım ben bugün böylesositososito

julim canım hayırlı olsun bebişimizŞenizAllah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına gel:asigim::1hug:

gulişim sen de çok güsel bi gelin olacaksınŞeniz:asigim:

şirinim gel bi öpem kuşum kopma lütfen dünyadanŞeniz

angelim dimplem almişim yarışçım seytin ve betüşümŞeniz

sabahtan bu yana giremedim kudurdummmmmm:roflol: julimmmmmmmmm diyecek söz bulamaıyorum anacım:teytey: :sm_cool: inan sabahtan bu yana patlıcam msn den yazdım ama gelemedim çokkkkk mutluyum inanki şok oldum bi anda teyzesi biz geldik deyince :1hug::1hug: şimdi madem teyzeyim hemen teyzelik yapayım artık sen kuşum değilsin bebiş kuşum kuşuma iyi bak:mymeka: hergün en az 2 bardak süt iç :mymeka: canı ne istiyorsa onu ye ama senin değil onun:mymeka: sonra onu üzme :mymeka: atlayıp zıplama:mymeka: yoksam teyze olarak yolarım senikaydirigubbakcemile ayyyy şaka bi yana içim içime sığmıyor şimdi orda olup sana sımsıkı sarılasım geliyor Şeniz :1hug: :sm_cool: inşallah darısı tüm isteyenlerin ve şirinimin başına şirinim sende dünyaya dön artık:mymeka: dünyadan şirine klava: zeytini gördünüzmü acık onunla işim vardı sengözlerimebaksanab :jeyyar:
gülayım senide tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun bitanem:asigim:
serseri Şeniz kaydirigubbakcemile :mymeka: :roflol:
angelim üzülme canım ya olmayıpta gelemeselerdi :çok üzgünüm:
almişim Şeniz yarışçıŞeniz dimpleŞeniz deguşumŞeniz unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi öpüyorum Şeniz

Son düzenleme:
bende hepiciğinizi öpüyorum kızlar Şeniz

juli kıs seni bir kere daha öpeyim Şeniz

ya kızlar bişey soracam

1 saat fitnes mı yoksa 1 saat yüzmek mi daha çok kalori yaktırır ?

ben spor programına full üye oldum daha 1 kere yüzdüm artık sürekli aynı hareketleri yapmaktanda sıkıldım birazda yüzmeye ağırlık vereyim diyorum ama siz ne dersiniz?

sirserim petüşümm :asigim: :asigim:
hep ağlayasım varr senağlama
duygularım karma karısık
hala şaşkınlığı atamadım
:CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv:

şirinem sende yapma öle lütfen sakın ümitsiz olma
bak bana :teselli:

ne bilem petüşüm
cok bi duygu seli içerisindeyim :uhm:
bugün 2 kişi sende bi haller var bebiş var yoksa dedi :1shok:
tüü bismillah daha kimsenin haberi yok
bide biri dioki aşağı yukaru 1,5 aylık kaydirigubbakcemile3

cok sasırdım dışardan anlasılıyomı :uhm:

sen heycanından belli etmişindir kesin kaydirigubbakcemile3
günüm geçti falan diye bahsettiysenn :sm_confused:

günaydın kızlarrrr

nan ben bu sorunun cevabını zayıflama topiğinde alamazsam nerden alacam?bir allahın kuluda ilgilenseydi bari.

konuşmuyorum sizinleklava:lülülülülülülülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…