Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

LAY LA LAYYY LAY LAAAA LAAAAAA:teytey::sm_cool:ne güsel haberler aldım ben bugün böylesositososito

julim canım hayırlı olsun bebişimizŞenizAllah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına gel:asigim::1hug:

gulişim sen de çok güsel bi gelin olacaksınŞeniz:asigim:

şirinim gel bi öpem kuşum kopma lütfen dünyadanŞeniz

angelim dimplem almişim yarışçım seytin ve betüşümŞeniz

sabahtan bu yana giremedim kudurdummmmmm:roflol: julimmmmmmmmm diyecek söz bulamaıyorum anacım:teytey: :sm_cool: inan sabahtan bu yana patlıcam msn den yazdım ama gelemedim çokkkkk mutluyum inanki şok oldum bi anda teyzesi biz geldik deyince :1hug::1hug: şimdi madem teyzeyim hemen teyzelik yapayım artık sen kuşum değilsin bebiş kuşum kuşuma iyi bak:mymeka: hergün en az 2 bardak süt iç :mymeka: canı ne istiyorsa onu ye ama senin değil onun:mymeka: sonra onu üzme :mymeka: atlayıp zıplama:mymeka: yoksam teyze olarak yolarım senikaydirigubbakcemile ayyyy şaka bi yana içim içime sığmıyor şimdi orda olup sana sımsıkı sarılasım geliyor Şeniz :1hug: :sm_cool: inşallah darısı tüm isteyenlerin ve şirinimin başına şirinim sende dünyaya dön artık:mymeka: dünyadan şirine :oklava: zeytini gördünüzmü acık onunla işim vardı sengözlerimebaksanab :jeyyar:
gülayım senide tebrik ediyorum canım allah tamamına erdirsin herşey gönlünce olsun bitanem:asigim:
serseri Şeniz kaydirigubbakcemile :mymeka: :roflol:
angelim üzülme canım ya olmayıpta gelemeselerdi :çok üzgünüm:
almişim Şeniz yarışçıŞeniz dimpleŞeniz deguşumŞeniz unuttuğum varsa kusura bakmayın hepinizi öpüyorum Şeniz

Son düzenleme:
bende hepiciğinizi öpüyorum kızlar Şeniz

juli kıs seni bir kere daha öpeyim Şeniz

ya kızlar bişey soracam

1 saat fitnes mı yoksa 1 saat yüzmek mi daha çok kalori yaktırır ?

ben spor programına full üye oldum daha 1 kere yüzdüm artık sürekli aynı hareketleri yapmaktanda sıkıldım birazda yüzmeye ağırlık vereyim diyorum ama siz ne dersiniz?

sirserim petüşümm :asigim: :asigim:
hep ağlayasım varr senağlama
duygularım karma karısık
hala şaşkınlığı atamadım
:CüvCüv::CüvCüv: :CüvCüv:

şirinem sende yapma öle lütfen sakın ümitsiz olma
bak bana :teselli:

ne bilem petüşüm
cok bi duygu seli içerisindeyim :uhm:
bugün 2 kişi sende bi haller var bebiş var yoksa dedi :1shok:
tüü bismillah daha kimsenin haberi yok
bide biri dioki aşağı yukaru 1,5 aylık kaydirigubbakcemile3

cok sasırdım dışardan anlasılıyomı :uhm:

ne bilem petüşüm
cok bi duygu seli içerisindeyim :uhm:
bugün 2 kişi sende bi haller var bebiş var yoksa dedi :1shok:
tüü bismillah daha kimsenin haberi yok
bide biri dioki aşağı yukaru 1,5 aylık kaydirigubbakcemile3

cok sasırdım dışardan anlasılıyomı :uhm:

sen heycanından belli etmişindir kesin kaydirigubbakcemile3
günüm geçti falan diye bahsettiysenn :sm_confused:

günaydın kızlarrrr

bende hepiciğinizi öpüyorum kızlar Şeniz

juli kıs seni bir kere daha öpeyim Şeniz

ya kızlar bişey soracam

1 saat fitnes mı yoksa 1 saat yüzmek mi daha çok kalori yaktırır ?

ben spor programına full üye oldum daha 1 kere yüzdüm artık sürekli aynı hareketleri yapmaktanda sıkıldım birazda yüzmeye ağırlık vereyim diyorum ama siz ne dersiniz?

nan ben bu sorunun cevabını zayıflama topiğinde alamazsam nerden alacam?bir allahın kuluda ilgilenseydi bari.

konuşmuyorum sizinle:oklava:lülülülülülülülülülülülü

Back