Bebek İkinci El 7.SYFDN İTİBAREN TEKLİF EDİN,ANLAŞALIM,SİZİN OLSUN/satılmıştır

113-pufudi marka 6yaş-116cm gömlek 2tl

114-115-yumurcak marka 4-5 7yaş gömlek 2tl

116-yavrucak marka 4-5yaş tişörtlü gömlek 2tl

117-finduks marka 116cm-6 yaş 3tl

118-5-6 yaş tişört 1tl

119-120.lc waikiki 104cm-4 yaş tişört (alışveriş yapana ücretsiz)

121-lc waikiki 5-6 yaş tişört 1tl

122-finduks 5-6 yaş tişört 1tl

123-lc waikiki kapri 4yaş-104cm 3tl(arka cebinde sürtünmeden dolayı deforme var,dikkatli bakılmadığında belli değil)

126-4-5 yaş kapri 3tl

127-29-30 numara ışıklı mcqueenli spor ayakkabı sitedn alındı,fakat olmadığı için tekrar satışta.ne kadara aldığımı hatırlamıyorum.tek başına satışa koymadığım için 4-5 aydır bekliyordu.
tahmini 25tl ydi sanırım.

129- 22 numara ayakkabı 10tl

133-9-12 ay askılı şort 3tl

134-4-5 yaş penye kapri 1tl

139-142 numaralar arası hem dikey hem de yatay sallanır.ana kucağı ve ana dizi .öncekini kırdığı için bunu aldım 2 ay kullandı.sıfırdan farksızdır.35tl

143-145numaralar arası yürüteç .abisinden kalma anakucağı ve yürütecimiz vardı.onlar kırılınca yenilerini aldık ama 1 ay sonra yürümeye başladı sıfıra yakındır.15 tl

Fiyatların çok uygun canım arkadaşım....Küçük çocuğum olsa kesin alırdım senden....Bol kazançlar.....

7.sayfadan itibaren kız bebek,erkek çocuk,hamile kıyafetleri,biberonlar,yürüteç ,ana dizi ve daha sayamadığım pek çok ürün çok uygun fiyatlarla sahiplerini bekliyor.

gerçekten fiyatlarınız çok uygun hayırlı satışlar dilerim.kız için 15-24 ay arası bir eşyleriniz varsa almak isterim ama baktım 1 yaşa kadar vardı daha koyacakmısınız ?
kızım 18 aylık , sanırım biraz iri bir kız olacak.şuan 2-3 yaş kıyafetler giyiyor.daha ekleyeceklerim var .ama beden olarak ne olur bilemiyorum.ara sıra uğrayın belki uyan bedenler çıkabilir.fiyatta anlaşırız,yeterki bebişlerimizin işine yarasın.görüşmek dileğiyle...

maşallah benimkide aynı 8 aylık ama 12-18 yada 18-24 ancak oluyor .tamam canım takibe aldım umarım kaçırmam :)

Benim oglumda 9 aylik bazi kiyafetler tam benimkine gore bakiyordum hosuma gitti. Ben ankaradayim. Gonderim kargoylami olacak. Ylksa ankaraya ugruyormusunuz arada. Elden almak tercihimdir o yuzden soruyorum

gönderim kargoyla olur.ankara ya gelmeyi düşünüyoruz fakat yakın zamanda değil.1,5 yaşında kızım var,biraz daha büyümesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…