teşekkür ederim canım.vakit buldukça yükleme yapacağım canım.öncelikle bebişinize geçmiş olsun rabbim şifa versin...
erkek kıyafetleri bekliyorum
resimler bitince beden ve fiyatları yazacağım canımEki Görüntüle 1004288 Eki Görüntüle 1004289 Eki Görüntüle 1004291 Eki Görüntüle 1004292
Beden ve fiyatları lütfen :)
devamı gelecek arkadaşlar
bedenlerini bakıp numarasına göre resimler bitince yazacağım ama en son eklediklerim 3-4 yaş olabilir,bakmadan tahmini sölüyorum canım,canım son eklediklerin kaç yaş??
fiyatlar?
canım sorduklarınızın hepsinin bedenlerini yazacam,şimdi isteğe göre yazarsam karışıklık olur o yüzden toplu olarak müsait olduğum zamanda azacağım.başta da belirttiğim gibi kızım rahatsız onu ihmal etmek istemiyorum besin alerjisi olduğundan dolayı özel mama kullanıyoruz, o da kötü kokulu olduğundan sadece uykuda besliyebiliyorum.aslında çoktan beri kıyafetleri yayınlamayı düşünüyordum ama kızımı ihmal etmekten korktuğum için bugünlere kaldı.yavaş yavaş hepsinin bedenini yazacağım. msjların sırasına göre öncelik vereceğim tabi ki.görüşmek dileğiyle.Eki Görüntüle 1004567 Eki Görüntüle 1004566 bide bunları sorucam. Fotoluyorum ki uyarsa öncelik benim olsun diye :) beden ve fiyatları bekliyoruz :)
aslında toplu alım benim için de çok iyi olur.tek tek uğraşmaktansa.daha ekleyeceklerim var.onları da ekleyeyim fiyat konusunda görüşürüz canım.Merhaba.. Kız kıyafetlerinin hepsi ile ilgileniyorum. Yardım amaçlı alacağım. Lütfen benim için kalanların resimlerini listeler ve hepsi için toptan bir fiyat verirseniz çok memnun olurum. Pazartesi günü akşam saatlerinde cevabımı veririrm. Gündüz internete giremeyeceğim ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?