Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sorduklarınızın hepsinin bedenlerini yazacam,şimdi isteğe göre yazarsam karışıklık olur o yüzden toplu olarak müsait olduğum zamanda azacağım.başta da belirttiğim gibi kızım rahatsız onu ihmal etmek istemiyorum besin alerjisi olduğundan dolayı özel mama kullanıyoruz, o da kötü kokulu olduğundan sadece uykuda besliyebiliyorum.aslında çoktan beri kıyafetleri yayınlamayı düşünüyordum ama kızımı ihmal etmekten korktuğum için bugünlere kaldı.yavaş yavaş hepsinin bedenini yazacağım. msjların sırasına göre öncelik vereceğim tabi ki.görüşmek dileğiyle.
çok teşekkür ederim canım,anlayışın için.en kısa zamanda beden ve fiyatlarını yazmaya çalışacağım.görüşmek dileğiyleÇok geçmiş olsun. Minik iyi olsunda gerisi önemli değil, rahat olun siz :)
aslında toplu alım benim için de çok iyi olur.tek tek uğraşmaktansa.daha ekleyeceklerim var.onları da ekleyeyim fiyat konusunda görüşürüz canım.
benimle alakalı iyi düşünceleriniz beni çok mutlu etti,teşekkür ederim.sizinde ne kadar iyi kalpli olduğunuz yazışmalarınızdan aşikar.mail adresinizde ayrıntıları görüşürüz.evet kıyafetler gerçekten markalı ve kaliteli.inşallah memnun kalacaksınız.kızım daha 8aylık olduğundan dolayı pek oyuncağı yok.oğlumunda sağlam oyuncağı yok malesef,biraz haylaz olunca kırıyor.ama yayınlamadığım bazı kıyafetler var,onları da hediye olarak ekleyim pakete.çıt çıtlı badiler,kilotlu çoraplar,vs.... var.ben mailimi özelden göndereyim,o zaman başkasıyla karışmaması için.tekrar görüşmek üzere.MERHABA.... ASLINDA FİYAT BENİM DÜŞÜNDÜĞÜMDEN DAHA YÜKSEK OLDU AMA HEPSİ KALİTELİ ÜRÜNLER BELLİ... TEMİZ VE TİTİZ BİRİ OLDUĞUNUZ DA YAZIŞ BİÇİMİNİZDEN ANLAŞILIYOR. ÇOCUĞUNUZA DA ÇOK ÜZÜLDÜM. MAALESEF SON YILLARDA SIKÇA RASTLANILAN BİR RAHATSIZLIK GEÇMİŞ OLSUN... DEDİĞİM GİBİ YÜKSEK AMA SİZİ DE EKRAN BAŞINDAN UZAKLAŞTIRMAK ADIMA TAMAM DİYORUM.
söylediğiniz indirimli rakam OK DİR.... AYRINTILARI KONUŞMAK İÇİN LÜTFEN zkatlav@yahoo.com adresine mail adresinizi yollayın... kendinizi de tanıtın lütfen çünkü bir kaç kişiden mail geliyor.
Ben de sizinle beraber artık alımlarımı bitiririm.
ben bunları tamamen yardım amaçlı aldığım için sizinde elinizde fazla oyuncak varsa yollarsanız sevinirim. Çünkü bir de oyuncak için bütçe ayıramıyorum. Her ne kadar kıyafetler aileleri mutlu etse de çocuklar ancak oyuncaklarla mutlu oluyor :)
dediğim gibi mail adresinizi bekliyorum.
evet canım kız kıyafetlerini zkatlav arkadaşım toplu olarak aldı.benim içinde çok iyi oldu.gördüğünüz gibi yazışmalarım çok zor oluyor.cvplara geç dönüyorum malesef.toplu alım olunca daha kolay oluyor umarım erkek kıyafetleri de toplu olur.şimdi kısmet değilmiş,belki ilerde alışverişimiz olur,kusura bakma canım,görüşmek üzere.E şimdi bizim seçtiğimiz ürünler gitti mi yani? Son yazışmalarınızdan kız kıyafetlerin toplu gittiğini anladım ama :26:
evet canım kız kıyafetlerini zkatlav arkadaşım toplu olarak aldı.benim içinde çok iyi oldu.gördüğünüz gibi yazışmalarım çok zor oluyor.cvplara geç dönüyorum malesef.toplu alım olunca daha kolay oluyor umarım erkek kıyafetleri de toplu olur.şimdi kısmet değilmiş,belki ilerde alışverişimiz olur,kusura bakma canım,görüşmek üzere.
kızgınlığınızı anlıyorum,evet insanoğluyuz hepimizin türlü türlü sorunları var.sizin ya da başkasının kırılmasını istemezdim.ama dediğim gibi msj yazmakta zorlanıyorum.kızımı ne kadar ihmal etmeyim desem de 2 gündür ediyorum,ayrıca 1.sınıfa giden oğlumun da var,ona ders çalıştırmam gerekiyor.bu yüzden toplu satış yapmak bana cazip geldi,arkadaşta kendisi için değil yardım için alıyormuş kıyafetleri. kısmet böyleymiş diyelim.belki bu kıyafetlere sizden daha çok ihtiyacı olan birilerine gidecek. tekrar üzgünüm,kusura bakmayınBebeğinizin rahatsızlığı sebebiyle yazmak istediklerimi buraya yazmıyorum, bi anneyi üzmek istemiyorum ama hepimizin kendine göre sorunları var. Sadece üzüldüm!