neyini seveceksin ki? aynisini sen yapsan o seni affedecek miydi? yedi düvele rezil olacaktin, adamın yanina kar kalmis.
bence madem unutamiyorsun sevmedigin adamdan kurtulmak icin plan yap. bir ise basla, parandan asla koklatma, koseye at. sinsi sinsi ilerle, sartlarin oturunca da "daha fazla yutamagacagim, anlasmali bosanalim" de evden kov
yıllar önce bit hata yapıp affettin diye bir ömür bu hayatu cekmek zorjnda degilsin.
işin yoksa işkurun kursiyerlerine odeme yaptigi bir kurs bul, meslek
Eşime hep derim kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi asla bana yapma. Sevgin bitebilir. Heyecanını kaybedebilirsin. Lakin ben yapsam bana bedel ödeteceğin mevzuların içine beni sokma. Üzgünüm affetmeyecektin.
Seni yok hükmüne koyup başka bir kadına bir şeyler hisseden adamın kuru g*tünü kaldırmayacaktın.
Param yoktu çocuğumu bırakamazdim asla mardinliyim ve eve geri donemezdim ailem çok iyi ama etraftan gelen laflar ailemi perişan edicekti kendi ayaklarımın üzerinde durmak için altın biriktiriyorum ve çocuğumun büyümesini bekliyorum
E şimdi altın biriktirdiğini söylüyorsun. Ayrılınca o kişiler yine konuşacak o zaman senin dediğine göre.
Eğitim durumun nedir bir mesleğin var mı ?
Altının yanı sıra bunları yapman lazım. Hatta ve hatta ilk bunları yapman lazım. Altın sana ne kadar ya da kaç ay yetecek.
Bul bir bakıcı komşu kreş kaç yaşında ki?Kuaförüm mesleğime dönmem için bebeğimin biraz daha büyümesi lazım birakabilcegim bir yer yok biriktirdigim altınla eğitim alıp dükkan açmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?