7 Nisan yumurtlama olanlar Buyrun gelin

ozlemcikkk

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
410
55
13
25
Yumurtlama dönemim 7/8/9 Nisan bebek istiyorum benim gibi dönemi denk gelenler vs olursa bunun altında konuşalım ay sonunda hamile kalanları tebrik ederiz arkadaşlar

Merhaba bizde 10 aydır bebek istiyoruz dün yaptığımda iki çizgi de koyuydu bugün siliklesti 2 günde bir değerlendirdik fakat dün grip oldugum için en son değerlendirmeyi dün yapabildik ilaç da kullanmıyorum grip için her ihtimale karşı sizce yumurtlamayı yakalamismiyim

Eklentiler

• 1000037896.webp
    1000037896.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 19
Yumurtlama dönemim 7/8/9 Nisan bebek istiyorum benim gibi dönemi denk gelenler vs olursa bunun altında konuşalım ay sonunda hamile kalanları tebrik ederiz arkadaşlar
Merhaba dün ve bugün ovulasyon testlerimde pik gördüm. Umarım yarın fazla uzamadan çatlama olur.

Eklentiler

• IMG_2856.webp
    IMG_2856.webp
    119,8 KB · Görüntüleme: 13
Kızlar bişe sorcam benim de yumurtlamam bugün ama ben grip oldum ve acilde serum takıldı ilaçlar etkilermi yumurtlamamı yada gebelik oluşumunu

Kızlar bişe sorcam benim de yumurtlamam bugün ama ben grip oldum ve acilde serum takıldı ilaçlar etkilermi yumurtlamamı yada gebelik oluşumunu
Benim de dündü bende grip oldum ama internetten baktığım kadarıyla bazı ilaçların içerikleri yumurtanın çatlamasını engelliyormuş ama inşallah Allah'ın izniyle engel olmaz bazi şeyleri kafamıza çok taktıkça bizden kaçıyor bence akışa bırakmak gerekiyor sanırım olumlu düşünün.

Arkadaşlar 6 aylık evliyim geçen aya kadar düzenli korunmadan ilişki yaşadık daha sonra çocuk konusunda bir süre beklemek istedik mart ayında reglden iki gün sonra korunmadan tekrar ilişki oldu ama ondan sonraki tüm ilişkilerimiz prezervatif ile oldu ve bu ay reglim 3 gün gecikti dün şiddetli kasık ağrım oldu regl oldum dedim ama olmadım ilk defa bu kadar gecikiyor. Prezervatif ile hamile kalnır mı acaba hamile miyim??

Benimde 7 nisanda yumurtlamam 5 nisandan beri yumurtlama akıntısı gibi akıntım geliyor daha önce hiç olmazdı sizin böyle bir durumunuz varmı acaba

Back
X