- 19 Temmuz 2008
- 258
- 83
-
- Konu Sahibi MutfaKKedisi
Arkadaslar bende bu önümüzdeki pazartesi ameliyat oluyorum ins. :çok üzgünüm: Pazar günü havaalanindan alicaklar beni öbürsü günde ameliyata.....Ameliyattan, morluklardan sisliklerden korkmuyorumda, sonuc istedigim gibi olmiyacak, pisman olucam diye cok korkuyorum bilmiyorumkismile Ameliyatimi dr. ibrahim askar bey gerceklestiricek..
Umuyorumki sonuc iyi olur...perfect bir burun beklemiyorum sadece biraz olsun yeni burnumla mutlu olim yeter aslinda bana..
Ameliyattan sonra fotolari eklerim buraya...Dua edin bana lütfen :Saruboceq:
ayyy hadi hayırlısı. korkma inşallah iyi geçecek. ve istediğin gibi bir buruna kavuşacaksın.
dualarım seninle..
canim yaa gurbetci kardesim seni cok iyi anliyorum,,,bende carcamba gunu ins trr ye ucucam artik ordan sonra tel acip randevu alicam bakalim hayirlisi olsun...bak hic korkma yani bana benseme
hersey ins istedigin gibi olur...ama doktorunla herseyi en ince detayina kada anlat tam olarak sonuc alabilmen icin....seni simdiden tebrik ediyorum..yeni burnna kavusdugunda bizleri unutma senin SIKI takipcin olucam....kal saglicakla...olumunekankayizsmile
sonunda belli oldumu canim gidiyorsun heee süper ya basardin helal sana... artik termin aldiktan sonrada hemen ameliyat olursun heralde... dr emre ilhan hala diilmi? kararin ayni degismedi... ne zaman dönüs tarihin ben merak ederim simdi insallah her sey yolunda gider... senin adina cok ama cok sevindim
efet canim artik canima tak etti yaptiricam ALLAH in iznyle iste gidiyom carsamba sabahii ailemle bi hafta samsunda kalicam ordanda istanbula gecicem...kararim ayni halee emre beye olucam icime o sindi..b arada nisanlim bile bilmiyor ucucami aramiz bozukk( burun yuzunden o istemiyorr cunki ama ben guzel lucam buna deger..dönüs belli degil be canim ama fasla kalmam herhalde 1 ay dan asla kalicam ama....msn varmiydi benim sende mailesiriz bol bol resim cekicem her animiii :)) hastaneyi bezdirrcem resimlerden ....öptümmolumunekankayizsmile