7 Haziran Pazartesi bende ameliyat oluyorum.....

Selam arkadaşlar ben geldimmmmmmm :lepi:
Pazartesi günü ameliyat oldum herşey yolunda çok şükür kaydirigubbakcemile2
Yarın yine randevum var tamponlar çıkıcakmış herhalde, ama tam olarak burnumdan herşey ne zaman çıkıcak, burnumu ne zaman görebilicem bilmiyorum CADIARZU
Umarım istediğim gibi bir burun olmuştur. Yüzümde fazla morluklar yok şu anda, acaba daha buz koysammı yoksa gereksizmi, sonuçta 2. günüm artık CADIARZU

Dualariniz ve yardimlariniz icin cok tesekkür ederim canlarrr dedigim gibi bir ameliyat olayimda eklicem hemen fotolari ozaman iyi veya kötü yorumlairnizida bekliyorum ha olumunekankayizsmile
hazal_k doktorumun ismi Ibrahim Askar.

geçmiş olsun canım umarım istediğin gibi olmusturrrrr a.s.

öncelikle çok geçmiş olsun canım yalnız bak 2 günde kendine gelmişinki netin başına geçebilmişin maşallah sana umarım istediğin gibi olur burnuşunda:)))hihoyyyt

geçmiş olsun canım umarım istediğin gibi olmusturrrrr a.s.

Sağol canım teşekküler a.s.

öncelikle çok geçmiş olsun canım yalnız bak 2 günde kendine gelmişinki netin başına geçebilmişin maşallah sana umarım istediğin gibi olur burnuşunda:)))

tşkler canım aynen çok şükür gayet iyim kaydirigubbakcemile2

Selam arkadaşlar ben geldimmmmmmm :lepi:
Pazartesi günü ameliyat oldum herşey yolunda çok şükür kaydirigubbakcemile2
Yarın yine randevum var tamponlar çıkıcakmış herhalde, ama tam olarak burnumdan herşey ne zaman çıkıcak, burnumu ne zaman görebilicem bilmiyorum CADIARZU
Umarım istediğim gibi bir burun olmuştur. Yüzümde fazla morluklar yok şu anda, acaba daha buz koysammı yoksa gereksizmi, sonuçta 2. günüm artık CADIARZU

Gecmis olsun cnm, ne guzel bak sende oldun bitti iste:)) ne heyanclidir sana simdi o guzel burnusunu gormeni beklemek. Insallah allah gonlune gore verir cnm istedigin gibi olmustur.

efet canim artik canima tak etti yaptiricam ALLAH in iznyle iste gidiyom carsamba sabahii ailemle bi hafta samsunda kalicam ordanda istanbula gecicem...kararim ayni halee emre beye olucam icime o sindi..b arada nisanlim bile bilmiyor ucucami aramiz bozukk:KK43:( burun yuzunden o istemiyorr cunki ama ben guzel lucam buna deger..dönüs belli degil be canim ama fasla kalmam herhalde 1 ay dan asla kalicam ama....msn varmiydi benim sende mailesiriz bol bol resim cekicem her animiii :)) hastaneyi bezdirrcem resimlerden ....öptümmolumunekankayizsmile

Acelyam kizzzz neler okuyorummmm oh ohhhh demek karar verdin inan cok sevindim senin adina, cok guzel olucak hic korkma cnm allahin izniylen. Bu arada kiz sen hemserim ciktin bak bende samsunluyum:)) Bir haftada da olsa samsunun tadini cikar cnm bol bol gez benim yerimede samsunumuz cok guzel:)) ben bu sene gidemicem izine:KK43:( tarih aldigin zaman haber et olur mu? Takipcinim artik senin hemso:))vereliniortak

Gecmis olsun cnm, ne guzel bak sende oldun bitti iste:)) ne heyanclidir sana simdi o guzel burnusunu gormeni beklemek. Insallah allah gonlune gore verir cnm istedigin gibi olmustur.

geçmişşşş olsunnnnn umarım hersey gönlünce olur canım..zor olanı gitti heyecan şimdi başlıyor

Sağolun canlar a.s. aynen çoook heyecanlıyım merak ediyorum burnumun görünüşünü bilmiyorumkismile çarşamba günü alınıcakmış alçılar dua edin bana olumunekankayizsmile

ya arkadaşlar yarın alçılarım çıkıyor çok şükür ama korkuyorum o alçıların altında çirkin bir burun çıkıcak diye :1no2:
ve üstelik benim küçük kuzeni severken ağır bir darbe aldım burnuma mafoldumben mafoldumben umarım birşey olmamıştır kafamçokkarıştı

ya arkadaşlar yarın alçılarım çıkıyor çok şükür ama korkuyorum o alçıların altında çirkin bir burun çıkıcak diye :1no2:
ve üstelik benim küçük kuzeni severken ağır bir darbe aldım burnuma mafoldumben mafoldumben umarım birşey olmamıştır kafamçokkarıştı

ay bugün alçılar çıkıyor desene boshayallersmile inşallah istediğin gibi güzel ve sağlıklı bi burnuşa kavuşmuşsundur canım..fotoları bekliyoruzzzzz

ay bugün alçılar çıkıyor desene boshayallersmile inşallah istediğin gibi güzel ve sağlıklı bi burnuşa kavuşmuşsundur canım..fotoları bekliyoruzzzzz

evet bugün alçılar çıktı burnum biraz daha şiş ama genel olarak beğendiğim bir burun oldu boshayallersmile en kısa zamanda eklicem fotoları cnm olumunekankayizsmile

X