7 haftalık ikiz gebesiyim yardıma ihtiyacım var

Bu gelgitlerimin sebebi hamilelikten hormonlardan olabilir mi bunu merak ediyorum burda ki herkes hamile yada çocuk sahibi bana akıl vermesini istiyorum. Neden bu kadar sert ve agrasifsiniz anlayamadim
Bilakis agresif değilim... Kirdiysam affedin. Tabii canım ilk aylar zor ben kac kez eşimi bosamaya kalktim ilk 3 ayda Sen nisanlilik onunu dusun mutluysan devam et.

Bilakis agresif değilim... Kirdiysam affedin. Tabii canım ilk aylar zor ben kac kez eşimi bosamaya kalktim ilk 3 ayda Sen nisanlilik onunu dusun mutluysan devam et.
Konuşacak bir kişi bile.yok ve buraya üye oldum bu yüzden hiç bilmediğim konular çünkü hormonalar ne zaman geçer bu halim nişanlıma bir çok yakınım bir çok uzak 1 aydır bu sahildeyim

Konuşacak bir kişi bile.yok ve buraya üye oldum bu yüzden hiç bilmediğim konular çünkü hormonalar ne zaman geçer bu halim nişanlıma bir çok yakınım bir çok uzak 1 aydır bu sahildeyim
İlk 3 ay cok fena ...sonra da asiri duygusal oldum sahsen ben sokak kedilerine,suriyelilere, filistine, lady diana ya hep agliyordum

Çok fazla gelgit yaşıyorum nişanlıma bir çok yakın bir çok uzağım hormonlardan mı yoksa onu sevmediğimi mi farkettim anlamıyorum son 1 aya kadar böyle birşey yoktu ona karşı

Ben de üç ayımı yeni tamamladım, tabi ki hormonların çok etkisi oluyor insanda, yeni yeni daha iyi hissetmeye başladım, ilk zamanların hassasiyeti azaldı.

Ben burada herkes aklı başında bir fikir verir yardımcı olur diye eye oldum ama herkes çok agresif tek ılımlı yaklaşan siz.oldugunuz için teşekkür ederim size
Yorumları okumadım bile direk yazıp ciktip bazen sırf taşlamak için bile girenler oluyor canım yapacak bişey yok

Bende karşıyım evlilik öncesi bu duruma ama olan olmuş öncesi değil sonrası düşünülmesi gereken iki tane pıt pıt atan can herşeyden önemli benim için

Herşeyin hayırlısı olsun hakkinda :)

Ben de üç ayımı yeni tamamladım, tabi ki hormonların çok etkisi oluyor insanda, yeni yeni daha iyi hissetmeye başladım, ilk
Çözüm için geldim kaos zaten yeterince mevcut kafanın içinde güzel şeyler duymak istiyor insan bi ümit iste. Teşekkür ederim zamanınızı ayırıp bana cevap verdiğiniz için.

Hızlandırmak istiyor herşeyi ama benim için çok ani olduğu için onu sevip sevmedigim konusunda bile ikileme düştüm.
Sevsiğinden emin olmadığın birisiyle nişanlanıp üzerine birde çocuk yapamazsın canım bence seviyorsun ama şuan içinde olduğun durumdan dolayı afalladın. Bencede işleri hızlandırın evlenmeden bi günah işlemissin belki de Rabbim seni sınıyor şuan kıyma yavrularına. Yinede hayat sizin karar sizin nişanla beraber karar ver

Şu som bir ay da oldu hamile olduğunu öğrenince anı olunca afalladım belki de. Insanı belirsizlik mahvediyor. Bebeklerinin yüzünü hayal.edince heyecanlaniyorum sonra birden korku basıyor. Karmaşık duygular

Çözüm için geldim kaos zaten yeterince mevcut kafanın içinde güzel şeyler duymak istiyor insan bi ümit iste. Teşekkür ederim zamanınızı ayırıp bana cevap verdiğiniz için.
Estağfurullah, hepimizin fikir almak istediği konular var sonuçta, nişanlınızla geçmişten beri süregelen ciddi sorunlarınız yoksa üzülmeyin bence, bu dönemin hormonal sıkıntıları ile daha hassas ve kırılgan olabiliyor insan. Ama gelip geçici ve yeni oluşmuş problemler değilse tabi birşey diyemem o zaman.

Hemen evlen. Çok güzel bir duygu hamilelik
İkileme düşmen çok normal
Ben bile,, bile isteye yaptığım halde bir ara afalladım. Tam o haftalarda
Sakın aldırma pişman olursun. Evlat cennettir
Hemen evlenin, aldırma, çok pişman olursun

Şu som bir ay da oldu hamile olduğunu öğrenince anı olunca afalladım belki de. Insanı belirsizlik mahvediyor. Bebeklerinin yüzünü hayal.edince heyecanlaniyorum sonra birden korku basıyor. Karmaşık duygular
İşte bak kendi sorunun cevabını vermişsin kuzum korku. Nişanlından beklediğin desteği görememe korkusu , çevreden tepki görme korkusu , 2 küçük yavruya yetememe korkusu nişanlıyken daha evlenmeden bir çok şeyi yaşıyamadan beraber bir tatile gidemeden mesela doya doya gezemeden birden anne baba olur ciddi bir sorumluluğa girecek olmanın korkusu. Kalp atışlarını her duyduğunda hareketlerini her gördüğünde yavruna ve nişanlına olan sevgin kat kat artacak korkacak bir şey yok. Kendi kendinin doktoru ol burdaki kimseden destek bekleme seni iyileştirecek olan yalnız sensin bunu unutma

Canim hamilelik bazen böyle korku bazen mutluluk tedirginlik icerebiliyor şöyle düşü n burda yıllarca bebek sahibi olmaya çalışan insanlar var rabbim sana lutfetmis 2 tane evlat nasip etmiş simsi gaflete düşüp gider aldirirsin sonra istersin olmaz nisanlindan ayrikirsin sonra mutlu bir yuva kuramassin o yüzden bende bir ikiz gebe olaraktan çok ayrıcalıklı olduğumuzu allah'ın bize büyük bir lütfü olduğunu düşünüyorum nisanlinda işlemleri hızlandırmak istemiş hazır evlen yuvani kur sonra inan vana ömür boyu o iki minik kalplerin vebalini vicdan azabini ödeyemessin ikiz gebelik bir anne için mucize rabbim cenneti ayaklarının altına sermiş evlilik yolunda geri tepme

Beni en çok korkutan değişen duygularım onun da hormonlarla ilgisi olduğunu duymak beni rahatlattı bi nebze. Çok içten bir cevap verdiniz teşekkür ediyorum size

Herşeyin çok ani olması ve hızlanacak olması korkutuyor heyecanliyim belki de mutluyum ama bunu şuan anlayamıyorum. Güzel mesajınız için teşekür ederim

Beni en çok korkutan değişen duygularım onun da hormonlarla ilgisi olduğunu duymak beni rahatlattı bi nebze. Çok içten bir cevap verdiniz teşekkür ediyorum size
Tabikide hormonlarla ilgili ben 16 haftalık gebeyim. Mesela eşim bu akşam iş yemeğindeydi bana yemek yedinmi diye sormadı. Eve geldiğinde gittiği yemeği burnundan getirdim ne kadar bencilsin beni hiç düşünmüyorsun diye ağladım bu ve bunun gibi bi çok şey herşeye alınıyorum ağlıyorum tartışma çıkartıyorum e birazda şımartılmak istiyor insan Hayırlısıyla kavuşun inşallah bebeklerinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…