Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bir limonun kabuklarini soyup icinede bir elma dograyip ihlamurla kaynatip icinede bal katip icebilirsin gribe karsi cok iyi geliyo..fakat en fazla iki bardak cünkü tansiyonunu etkileyebilir meyve olarakta kiwi cok iyi geliyo
bol bol c vıtamını tuket canım. ıhlamur kaynat ıcıne zencefıl,elma,portakal falan koy bı nevı bıtkı cayı. ama cok tuketme tabı... bıde tavuk suyuna corba cok ıyı gelır onu bılıyorum. gecmıs olsunnnn......
Canım bende grip olmustum ilk haftalarda buradaki arkadaşlardan biri 1 bardak ılık suyun içine limon sık balla karıstırarak iç demişti gerçekten iyi gelmişti o bana.Ve ne balın nede limonun gebelik doneminde hiç bir zararı yok.Geçmiş olsun canım
ÇOk saolun arkadaşlar bilgileriniz için.Son günler misafir oldugu için çok yogundum.Terlemişim soguk almış her halde mutfakda.Dışarıda.:CüvCüvinleniyorum azaldigini hiss ediyorum