Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz daha bekleyin bence bende de ilk kese vardi bebek yoktu sonradan oluştu 8 haftalık civarı hatta doktorum istersen alttan muayene edelim o zaman bebek gözükebilir dedi ama gerek duymadık bir kaç haftaya kalp atışları duyuldu zaten. Bence başka bir doktora daha görünebilirsin.7 haftalık hamileyim kan değerlerim vs her şeyim normal ilerliyordu. Dün kese var ama bebek yok dedi doktor. Boş gebelikten şüphelendi. Kese büyümeye devam ediyor ama içi boş görünüyor. 2 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi. Sizce beklemeli miyim ? En azından 1 hafta daha ?
Merhaba gördünüz müYaa öyle mi ? Umarım görünür bekleyeceğim 1 hafta daha teşekkür ederim.
Benim basimamiki kere geldi agustosda 9.3 haftayken kurtasj oldum malesef ikiside bos keseydi7 haftalık hamileyim kan değerlerim vs her şeyim normal ilerliyordu. Dün kese var ama bebek yok dedi doktor. Boş gebelikten şüphelendi. Kese büyümeye devam ediyor ama içi boş görünüyor. 2 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi. Sizce beklemeli miyim ? En azından 1 hafta daha ?
Merhaba gördünüz mü ?7 haftalık hamileyim kan değerlerim vs her şeyim normal ilerliyordu. Dün kese var ama bebek yok dedi doktor. Boş gebelikten şüphelendi. Kese büyümeye devam ediyor ama içi boş görünüyor. 2 gün sonra gel kürtaj yapalım dedi. Sizce beklemeli miyim ? En azından 1 hafta daha ?
Cumartesi sabah gideceğim eğer görünmezse kürtaja alacakMerhaba gördünüz mü ?
Cumartesi sabah gideceğim eğer görünmezse kürtaja alaca
Geç döllenmedir belki gönlünüzü ferah turun giderken bir iki doktora gidin mutlaka kürtaj yaptırmadan önce cihazı belki iyi değildirCumartesi sabah gideceğim eğer görünmezse kürtaja alacak
Hakkinda hayirlisi insallah vardir cnm ama 5 haftalikken kap atislarinin duyulmasi lazim normalde son adete gore hafta hesaplamalari yanıltıcı olabiliyor kurtajdan once birde perinatolojiye(riskli gebelik) gorunmeni öneririm profesör yada doçentler muayene ediyor ordaCumartesi sabah gideceğim eğer görünmezse kürtaja alacak
Farklı bi doktora daha göründüm o da aynısını söyledi. Bakalım nasipte varsa cumartesi görünürGeç döllenmedir belki gönlünüzü ferah turun giderken bir iki doktora gidin mutlaka kürtaj yaptırmadan önce cihazı belki iyi değildir
Ağrınız oldu mu peki düşükten önce. Bende şu an 8 haftalığım cumartesi gidicem tekrar konrtole eğer göremezse yine kürtaj yapacak. Ama 2 gündür ara ara ağrılarım oluyorBen olsam bi Dr a daha görünürüm. Kürtaj olmadan bir uzman görüşü daha alırım.
Ben boş gebelik yaşadım. Dr tespit etti. 8. Haftalıktı. Vücut bunun anormal bi yapı old anlayacak ve onu atacak, muhtemelen kendi düşecek bir iki güne. Olmasa pazartesi gel kürtaj yapalım dedi. Hakket ertesi gün düşük yaptım.
Bilmiyordum bunu teşekkür ederimHakkinda hayirlisi insallah vardir cnm ama 5 haftalikken kap atislarinin duyulmasi lazim normalde son adete gore hafta hesaplamalari yanıltıcı olabiliyor kurtajdan once birde perinatolojiye(riskli gebelik) gorunmeni öneririm profesör yada doçentler muayene ediyor orda
Seni korkutmak istemiyorum bu benim tecrübem. Herkese farklı olabilir.Ağrınız oldu mu peki düşükten önce. Bende şu an 8 haftalığım cumartesi gidicem tekrar konrtole eğer göremezse yine kürtaj yapacak. Ama 2 gündür ara ara ağrılarım oluyor