Canım Dr. Değil demiş ama bu enfeksiyon belirtiler aynısını ben de yaşadım hatta o kadar sancım oldu ki düşük zannettim ama enfeksiyonmus bı idrar ve kan tahlili yaptir varsa zaten çıkar.Gecmis olsunMerhaba 7+4 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri açık sarı renkte aşırı olmayan akıntım var doktorum enfeksiyon değil normal dedi. Dün gece belim ve kasık ağrım vardı. Bugünde 2 defa afedersiniz beyaz ve açık sarı arasında sümüksü akıntım oldu. Ara ara adet olcakmışım gibi kasıklarımda belimde ve bacaklarımda ağrı oluyor. Sanki heran adetim gelecekmiş gibi hissediyorum. Endişelenmelimiyim sizce tecrübeli hamişler
5 haftalıkken Kan tahlili ve enfeksiyon testi yapmıştı canım temiz çıktı. Bazı kadınlarda hafif sarı olabiliyor koku kaşıntı batma olmadığı sürece endişelenme olursa ara demişti. Kontrolüm var yarın mutlaka soracağım tekrar. Cevabın için teşekkür ederimCanım Dr. Değil demiş ama bu enfeksiyon belirtiler aynısını ben de yaşadım hatta o kadar sancım oldu ki düşük zannettim ama enfeksiyonmus bı idrar ve kan tahlili yaptir varsa zaten çıkar.Gecmis olsun
Inşallah canım. Benimde öyle çok çok açık sarı akıntılarım. Kaşıntı yanma batma koku falan yok. Mide bulantım çok yok Şükür gün içinde oluyor genelde bişeyler yedikten sonra, aşırı göğüs hassasiyeti, baş dönmesi var amaBende de beyaz akıntı ve ara ara çok açık sarı gibi geliyor ama az az bence endişe edilecek bi durum değildir kaşıntı yanma yoksa bu ara senin miğde bulantın falan var mı aynı haftadayız seninle
Göğüs hassasiyeti var benim bir tek onun dışında belirtim yok kalp atışları duyuldu muInşallah canım. Benimde öyle çok çok açık sarı akıntılarım. Kaşıntı yanma batma koku falan yok. Mide bulantım çok yok Şükür gün içinde oluyor genelde bişeyler yedikten sonra, aşırı göğüs hassasiyeti, baş dönmesi var amasenin bulantın baş dönmesi falan varmı
Bende 9+3 o haftalarda bendede sarı akıntı olmus hiç sormadım normaldir diye düşündüm. Regl belirtileride normal regl zamanı geldiğinde belirtiler oluyormus bendede oluyor. Bence problem yoktur stres yapmayınMerhaba 7+4 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri açık sarı renkte aşırı olmayan akıntım var doktorum enfeksiyon değil normal dedi. Dün gece belim ve kasık ağrım vardı. Bugünde 2 defa afedersiniz beyaz ve açık sarı arasında sümüksü akıntım oldu. Ara ara adet olcakmışım gibi kasıklarımda belimde ve bacaklarımda ağrı oluyor. Sanki heran adetim gelecekmiş gibi hissediyorum. Endişelenmelimiyim sizce tecrübeli hamişler
5 haftalıkken gitmiştim kontrole sadece kese görüldü. Yarın randevum var inşallah bebişide kalp atışınıda duyarımGöğüs hassasiyeti var benim bir tek onun dışında belirtim yok kalp atışları duyuldu mu
Cevabın için teşekkür ederim. Evet tam regl dönemindeyim şuanBende 9+3 o haftalarda bendede sarı akıntı olmus hiç sormadım normaldir diye düşündüm. Regl belirtileride normal regl zamanı geldiğinde belirtiler oluyormus bendede oluyor. Bence problem yoktur stres yapmayın
Rica ederim kafanızı rahat tuttun hiçbişey yoktur Allahın izniyleCevabın için teşekkür ederim. Evet tam regl dönemindeyim şuan
Evet çok şükür 6+4 günlük duyuldu inşallah sende duyarsın5 haftalıkken gitmiştim kontrole sadece kese görüldü. Yarın randevum var inşallah bebişide kalp atışınıda duyarımpeki sen duydun mu kalp atışı
İnşallahEvet çok şükür 6+4 günlük duyuldu inşallah sende duyarsın
Aminİnşallahsağ sağlim sağlıkla vakitlice gelsin bebişlerimiz
Tabi yarın kontrolden sonra mutlaka yazarım burayaAminhaber verin bizede duyulduğu zaman
Canım çok şükür bebişimi gördüm kalp atışını duydumAminhaber verin bizede duyulduğu zaman
Oyyy çok şükür canımCanım çok şükür bebişimi gördüm kalp atışını duydum8 hafta 1 günlükmüş
Amin inşallah canım teşekkür ederimOyyy çok şükür canımçok sevindim senin adına sağlıkla gelsin bebişin
Hayırlı olsun canım . Benim de seninle aynı da doktor ne zaman gel dedi sana canım. Benim iki hafta sonra kontrolüm var daCanım çok şükür bebişimi gördüm kalp atışını duydum8 hafta 1 günlükmüş
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun canım . Benim de seninle aynı da doktor ne zaman gel dedi sana canım. Benim iki hafta sonra kontrolüm var da