7 haftalik hamilelikte akinti

Nurnur03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
42
35
32
Merhaba 7+4 haftalık hamileyim. Hamileliğimin başından beri açık sarı renkte aşırı olmayan akıntım var doktorum enfeksiyon değil normal dedi. Dün gece belim ve kasık ağrım vardı. Bugünde 2 defa afedersiniz beyaz ve açık sarı arasında sümüksü akıntım oldu. Ara ara adet olcakmışım gibi kasıklarımda belimde ve bacaklarımda ağrı oluyor. Sanki heran adetim gelecekmiş gibi hissediyorum. Endişelenmelimiyim sizce tecrübeli hamişler

Canım Dr. Değil demiş ama bu enfeksiyon belirtiler aynısını ben de yaşadım hatta o kadar sancım oldu ki düşük zannettim ama enfeksiyonmus bı idrar ve kan tahlili yaptir varsa zaten çıkar.Gecmis olsun

Bende de beyaz akıntı ve ara ara çok açık sarı gibi geliyor ama az az bence endişe edilecek bi durum değildir kaşıntı yanma yoksa bu ara senin miğde bulantın falan var mı aynı haftadayız seninle

5 haftalıkken Kan tahlili ve enfeksiyon testi yapmıştı canım temiz çıktı. Bazı kadınlarda hafif sarı olabiliyor koku kaşıntı batma olmadığı sürece endişelenme olursa ara demişti. Kontrolüm var yarın mutlaka soracağım tekrar. Cevabın için teşekkür ederim

Canım Dr. Değil demiş ama bu enfeksiyon belirtiler aynısını ben de yaşadım hatta o kadar sancım oldu ki düşük zannettim ama enfeksiyonmus bı idrar ve kan tahlili yaptir varsa zaten çıkar.Gecmis olsun
5 haftalıkken Kan tahlili ve enfeksiyon testi yapmıştı canım temiz çıktı. Bazı kadınlarda hafif sarı olabiliyor koku kaşıntı batma olmadığı sürece endişelenme olursa ara demişti. Kontrolüm var yarın mutlaka soracağım tekrar. Cevabın için teşekkür ederim

Bende de beyaz akıntı ve ara ara çok açık sarı gibi geliyor ama az az bence endişe edilecek bi durum değildir kaşıntı yanma yoksa bu ara senin miğde bulantın falan var mı aynı haftadayız seninle
Inşallah canım. Benimde öyle çok çok açık sarı akıntılarım. Kaşıntı yanma batma koku falan yok. Mide bulantım çok yok Şükür gün içinde oluyor genelde bişeyler yedikten sonra, aşırı göğüs hassasiyeti, baş dönmesi var ama senin bulantın baş dönmesi falan varmı

Göğüs hassasiyeti var benim bir tek onun dışında belirtim yok kalp atışları duyuldu mu

Bende 9+3 o haftalarda bendede sarı akıntı olmus hiç sormadım normaldir diye düşündüm. Regl belirtileride normal regl zamanı geldiğinde belirtiler oluyormus bendede oluyor. Bence problem yoktur stres yapmayın

Bende 9+3 o haftalarda bendede sarı akıntı olmus hiç sormadım normaldir diye düşündüm. Regl belirtileride normal regl zamanı geldiğinde belirtiler oluyormus bendede oluyor. Bence problem yoktur stres yapmayın
Cevabın için teşekkür ederim. Evet tam regl dönemindeyim şuan

5 haftalıkken gitmiştim kontrole sadece kese görüldü. Yarın randevum var inşallah bebişide kalp atışınıda duyarım peki sen duydun mu kalp atışı
Evet çok şükür 6+4 günlük duyuldu inşallah sende duyarsın

Hayırlı olsun canım . Benim de seninle aynı da doktor ne zaman gel dedi sana canım. Benim iki hafta sonra kontrolüm var da
Teşekkür ederim canım ben 5 haftalıkken gitmiştim sadece kese görülmüştü 2 hafta sonra gel demisti bugün gittim 8hafta 1 günlük dedi. 1 ay sonra çağırdı tekrar. Sen? Ne kac haftalıkken gittin dr'a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…