7 haftalık hamilelik/ kalp atışı/ hamilelik

ozen333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
26
11
27
6+6 da doktorumuza gittik kalp atışı için herşey yolunda kese düzgün bebek görünüyor dedi ama kalp atışını sadece 2 saniye dinletti. Güm güm yaptı ve kapattı başka duyamadık. Tekrar açar mısınız dediğimizde daha çok küçük enerji vermem gerekiyor duymak için bir dahaki geldiğinizde uzun dinleticem dedi. Hiç anlayamadım böyle bişeyi herkes dinliyor uzun biz dinleyemedik.. açıkçası biraz endişelendim. Ama sorun olsa neden söylemesin diye de düşünüyorum..
Var mı bu konuyla ilgili deneyimi olan paylaşmak isteyen merak ediyorum kızlar

Öncelikle bebişim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. doppler karın içine bir ısı veriyormuş bu da bebişe zarar verebilirmiş o yüzden dinletmemiştir içini ferah tut bir sorun olsaydı söylerdi. Bende yeni hamileyim mesela benim kesem olması gerekenden az gelişmiş hemen söyledi ve takibe aldı.

Ah çok teşekkür ederim amin sağolun inşallah sağlıkla gelişip büyürler sağlıkla kucağımıza alırız. İnşallah sizinkide düzelir

Kese kaç cm acaba sizin?

Biz Yurt dışında yaşıyoruz. Dil olmayınca doktora soramadım tam onları. 4 haftalık dedi. 2 mm dedi. İyi mi acaba? Bebeğin boyu ama bu
Canım 4 haftalıkken bebeği görebileceğini sanmıyorum kesedir muhtemelen evet normal aralıkta zaten önemli olan kesenin boyutu değil büyümesi hayırlı olsun

Canım 4 haftalıkken bebeği görebileceğini sanmıyorum kesedir muhtemelen evet normal aralıkta zaten önemli olan kesenin boyutu değil büyümesi hayırlı olsun
Teşekkür ederim. Ama doktor 4 haftalık dedi ve bebeğin boyu da 2 mm dedi. Görünüyor yani resimde de bebek. Kese daha büyük

Eklentiler

• 3AA395A1-456B-4819-BA93-2BED7FE7A9B1.jpeg
    136,2 KB · Görüntüleme: 542
  • 8EE34873-6186-4243-9EB6-D169F921D8E6.jpeg
    131,5 KB · Görüntüleme: 409
Bizdedir aynısı oldu canım 5+6 dayken duyduk ama dediğin gibi 2 saniye dinletti kapattı daha küçük die o yüzden endişelenme

Teşekkür ederim. Ama doktor 4 haftalık dedi ve bebeğin boyu da 2 mm dedi. Görünüyor yani resimde de bebek. Kese daha büyük
Merhaba bende yurtdışında yaşıyorum .Türkiye’ye göre 9+1fransaya göre 7+1 hamile kaldığın günden itibaren sayıyor doktorlar .benim son adet tarihim 14 nisan hamile kaldığım gün 26 nisanmış .sağlıkla büyürler inşallah

Günü gününe nasıl hesaplanıyor peki? Onu da mı doktor söyledi?

Günü gününe nasıl hesaplanıyor peki? Onu da mı doktor söyledi?
Ben de çok şaşırdım .26 nisan yumurtan spermle döllenmiş o gün hamile kalmışsın dedi .benim fransızcam olmadığı için arkadaşım yardımcı oldu.ultrasona baktı öyle söyledi .şükür kalp atışı duydum .

Aynısını bizde yaşadık hiç endişelenmeyin o kadar az dinletti ki duyamadık dedik ısı veripte zarar görmesini istemiyorum çok ufak dedi 6+2 idi haftamız. Bizde çok şaşırmıştık. Sonra 7+4 te dinledik

Benim Fransa’ya göre 3+4
Ultrason sonucum
Belki bi dahakine bana da tam bir tarih verir. Tam bilmiyorum çünkü. Bi de geç döllenme olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…