Kese kaç cm acaba sizin?Öncelikle bebişim hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. doppler karın içine bir ısı veriyormuş bu da bebişe zarar verebilirmiş o yüzden dinletmemiştir içini ferah tut bir sorun olsaydı söylerdi. Bende yeni hamileyim mesela benim kesem olması gerekenden az gelişmiş hemen söyledi ve takibe aldı.
İlk ölçüldüğünde 6 mmdi sonra ki hafta 8 mm çıktıKese kaç cm acaba sizin?
Biz Yurt dışında yaşıyoruz. Dil olmayınca doktora soramadım tam onları. 4 haftalık dedi. 2 mm dedi. İyi mi acaba? Bebeğin boyu ama buİlk ölçüldüğünde 6 mmdi sonra ki hafta 8 mm çıktı
Canım 4 haftalıkken bebeği görebileceğini sanmıyorum kesedir muhtemelen evet normal aralıkta zaten önemli olan kesenin boyutu değil büyümesi hayırlı olsunBiz Yurt dışında yaşıyoruz. Dil olmayınca doktora soramadım tam onları. 4 haftalık dedi. 2 mm dedi. İyi mi acaba? Bebeğin boyu ama bu
Teşekkür ederim. Ama doktor 4 haftalık dedi ve bebeğin boyu da 2 mm dedi. Görünüyor yani resimde de bebek. Kese daha büyükCanım 4 haftalıkken bebeği görebileceğini sanmıyorum kesedir muhtemelen evet normal aralıkta zaten önemli olan kesenin boyutu değil büyümesi hayırlı olsun
Bizdedir aynısı oldu canım 5+6 dayken duyduk ama dediğin gibi 2 saniye dinletti kapattı daha küçük die o yüzden endişelenme6+6 da doktorumuza gittik kalp atışı için herşey yolunda kese düzgün bebek görünüyor dedi ama kalp atışını sadece 2 saniye dinletti. Güm güm yaptı ve kapattı başka duyamadık. Tekrar açar mısınız dediğimizde daha çok küçük enerji vermem gerekiyor duymak için bir dahaki geldiğinizde uzun dinleticem dedi. Hiç anlayamadım böyle bişeyi herkes dinliyor uzun biz dinleyemedik.. açıkçası biraz endişelendim. Ama sorun olsa neden söylemesin diye de düşünüyorum..
Var mı bu konuyla ilgili deneyimi olan paylaşmak isteyen merak ediyorum kızlar
Merhaba bende yurtdışında yaşıyorum .Türkiye’ye göre 9+1fransaya göre 7+1 hamile kaldığın günden itibaren sayıyor doktorlar .benim son adet tarihim 14 nisan hamile kaldığım gün 26 nisanmış .sağlıkla büyürler inşallahTeşekkür ederim. Ama doktor 4 haftalık dedi ve bebeğin boyu da 2 mm dedi. Görünüyor yani resimde de bebek. Kese daha büyük
Günü gününe nasıl hesaplanıyor peki? Onu da mı doktor söyledi?Merhaba bende yurtdışında yaşıyorum .Türkiye’ye göre 9+1fransaya göre 7+1 hamile kaldığın günden itibaren sayıyor doktorlar .benim son adet tarihim 14 nisan hamile kaldığım gün 26 nisanmış .sağlıkla büyürler inşallah
Ben de çok şaşırdım .26 nisan yumurtan spermle döllenmiş o gün hamile kalmışsın dedi .benim fransızcam olmadığı için arkadaşım yardımcı oldu.ultrasona baktı öyle söyledi .şükür kalp atışı duydum .Günü gününe nasıl hesaplanıyor peki? Onu da mı doktor söyledi?
Benim Fransa’ya göre 3+4Günü gününe nasıl hesaplanıyor peki? Onu da mı doktor söyledi?
Aynısını bizde yaşadık hiç endişelenmeyin6+6 da doktorumuza gittik kalp atışı için herşey yolunda kese düzgün bebek görünüyor dedi ama kalp atışını sadece 2 saniye dinletti. Güm güm yaptı ve kapattı başka duyamadık. Tekrar açar mısınız dediğimizde daha çok küçük enerji vermem gerekiyor duymak için bir dahaki geldiğinizde uzun dinleticem dedi. Hiç anlayamadım böyle bişeyi herkes dinliyor uzun biz dinleyemedik.. açıkçası biraz endişelendim. Ama sorun olsa neden söylemesin diye de düşünüyorum..
Var mı bu konuyla ilgili deneyimi olan paylaşmak isteyen merak ediyorum kızlar
Benim Fransa’ya göre 3+4
Ultrason sonucum
Belki bi dahakine bana da tam bir tarih verir. Tam bilmiyorum çünkü. Bi de geç döllenme olmuşBen de çok şaşırdım .26 nisan yumurtan spermle döllenmiş o gün hamile kalmışsın dedi .benim fransızcam olmadığı için arkadaşım yardımcı oldu.ultrasona baktı öyle söyledi .şükür kalp atışı duydum .
Siz nerede yaşıyorsunuzBelki bi dahakine bana da tam bir tarih verir. Tam bilmiyorum çünkü. Bi de geç döllenme olmuş
Fransa ben de. MulhouseSiz nerede yaşıyorsunuz
Ben ColmardayımFransa ben de. Mulhouse
Aa yakınmış. Çok da uzak değil. Bir kaç kere gittik hatta colmara gezmeyeBen Colmardayım